Goed en professioneel geholpen. Eerst inlichtingenavond bijgewoond. Meer info gekregen dan op welke website dan ook. Het was even wachten maar na installatie nooit problemen gehad. App werkt ook zeer... Toon meer

Vanaf het begin dat wij met SolarBox in contact zijn gekomen is het in 1 woord 'geweldig'. Het aanbod sluit precies aan naar onze wensen. Europese garanties die voor ons zo belangrijk zijn en niet... Toon meer

Panelen (12) keurig gelegd. Initiële afspraak moest een dag verzet worden op verzoek van Solarbox naar een zaterdag. Op de dag zelf was niemand bereikbaar. Ik wilde weten of ze nog zouden komen. Dit n... Toon meer

Het gehele proces verliep gestroomlijnd: van advies, naar koop, naar uitvoering. Het advies over SolarWatt zonnepanelen en SolarEdge omvormer blijkt nu ook het juiste advies geweest te zijn. De uitvoe... Toon meer

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Installatie door SOLARBOX van SUNPOWER Panelen verliep vlot en netjes.

Installatie door SOLARBOX van 24 SUNPOWER 375 Wp panelen verdeeld over 2o1kap verliep vlot, netjes en in overleg. Kleine zaken die tijdens de installatie naar boven kwamen werden vlot afgehandeld. Installatie draait nu een maand probleemloos. Kan het iedereen aanbevelen!

22 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw lovende beoordeling. Fijn dat de installatie zo vlot en netjes is verlopen. Met de 24 SunPower panelen gaat u in ieder geval een hoop stroom opwekken voor een hele lange tijd. We wensen u veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Heel tevreden

Heel tevreden, prima geregeld alles.

22 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Aad, dank voor uw 5-sterren beoordeling. Goed om te vernemen dat alles naar tevredenheid is geregeld. We wensen u in ieder geval veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, keurig gewerkt.

20 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Rein, fijn dat alles volgens afspraak is gelopen. We wensen u in ieder geval veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Erg tevreden met SolarBox

Nadat wij al goede feedback van onze familie over SolarBox hadden gehad, hebben wij ook zelf contact met hun opgenomen. SolarBox was 1 van de 3 leveranciers waarmee wij daadwerkelijk hebben gesproken. Vanaf het eerste contact was het gevoel al goed. Zij zij erg behulpzaam, kundig en nemen alle tijd om alles goed uit te leggen. Installatie is ook erg goed en vlot verlopen en ook de nazorg is goed. Al met al zijn wij erg blij met onze zonnepanelen en de service van SolarBox. Wij bevelen SolarBox dan ook aan een ieder aan.

Edward

13 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Edward, leuk om te vernemen dat uw familie ons heeft aangeraden. En fijn dat u het traject van eerste contact tot nazorg ook als positief heeft ervaren. We wensen u in ieder geval veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Tevreden

Erg prettige wijze van werken waarin ze pas na een uitgebreide uitleg over zonnepanelen toekomen aan de offerte. Offerte is realistisch voor wat betreft het aantal panelen wat je op je dak kwijt kan en is dus gelijk min of meer goed.

Ze komen met veel mensen installeren en dat heeft als voordeel dat ze ook snel klaar zijn. Aardige beleefde mensen en ze doen hun best om het netjes achter te laten.

13 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Robert, dank voor uw mooie recensie. We zijn van mening dat klanten beter geholpen zijn met goede en uitgebreide uitleg over zonnepanelen i.p.v. ze direct een offerte toe te sturen. Alleen met de juiste informatie kunt u een wel overwogen keuze maken. Vandaar eerst de uitleg en daarna pas de offerte😄.

Fijn dat de installatie zo snel en vlot verliep en dat de monteurs netjes achter zich hebben opgeruimd. We wensen u veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Te weinig after sales.

Resultaat van de zonnepanelenzijn prima, after sales behoeft m.i. wel meer aandacht.

11 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Ron, bedankt voor uw beoordeling en feedback. Fijn om te vernemen dat het resultaat van de zonnepanelen in ieder geval prima is. Het aftersales traject had inderdaad beter gekund en intern hebben we lering getrokken uit uw situatie. We wensen u in ieder geval nog veel zonnige zonuren toe. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Goede installatie

Goede installatie, warme dag voor de monteurs en moesten maar liefst 17 panelen installeren. Bleven net zo lang tot alles af was, half 8 waren ze pas klaar en gingen pas weg nadat ze alles hadden uitgelegd. Topservice!

8 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Gino, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat de monteurs net zo lang door zijn gegaan tot het systeem werkend was opgeleverd. We wensen u veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

is goed en netjes verlopen

is goed en netjes verlopen. medewerkers waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt.

6 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste E. Wieser, bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles goed en netjes is verlopen. We wensen u veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Solarbox…

Ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.
Je krijgt (in corona tijd) persoonlijke voorlichting in plaats groepsverband.
die voorlichting was zeer onderhoudend. Je wordt overal bij betrokken. Bij vragen wordt je correct geholpen. Er word zeer nauwkeurig gewerkt en netjes Buiten worden de veiligheidsmaatregelen in acht genomen.
Kortom SOLARBOX kan ik van harte aanbevelen.

6 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Geachte heer C. Verschoor, bedankt voor uw mooie recensie. Fijn dat u onze persoonlijke werkwijze als positief heeft ervaren. Zonnepanelen is en blijft maatwerk en daar hoort een persoonlijke benadering bij. We wensen u veel zorgeloze zonuren toe🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Prima panelen

Prima panelen, correcte installatie

5 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste R. v.d. S., bedankt voor uw positieve beoordeling. We wensen u nog veel zorgeloze zonuren tegemoet. Voor service of vragen staan we altijd paraat. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Sinds 07/06/21 zonnepanelen

Sinds 07/06/21 zonnepanelen
nette werklui.
alles netjes achtergelaten zelfs gestofzuigd.
waren in een mum van tijd klaar en alles werkt naar behoren.

4 juli 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat de installatie zo vlot verliep en dat de monteur achter zichzelf hebben opgeruimd. We wensen u in ieder geval nog veel zorgeloze zonuren tegemoet. Met vriendelijke groet, het SolarBox team.

Prima afhandeling van offerte

Prima afhandeling van offerte, afhandeling en plaatsing van de zonnepanelen. Alles cd afgesproken tijdschema

30 juni 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste fam. Haring, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling🤩. Fijn om te lezen dat u de afhandeling van de offerte en plaatsing van de zonnepanelen als positief heeft ervaren. We wensen u in ieder geval nog veel zonnige en zorgeloze zonuren tegemoet🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Het SolarBox team.

Een prima ervaring

SolarBox is niet de goedkoopste installateur van zonnepanelen, maar levert wel een prima 'ervaring', ook nadat de rekening is betaald. Vooraf een uitgebreid gesprek waarin alle ruimte was voor vragen. Vervolgens een offertetraject waarin snel werd gereageerd en waarin gewijzigde wensen van onze kant zonder problemen leidden tot een aangepaste offerte. Tijdens de schouw hebben we gezamenlijk de locatie van de apparatuur bepaald en werd nog eens doorgenomen hoe alles zou moeten verlopen tijdens de installatie. En zo verliep het ook tijdens de installatie. Erg prettig dat je na afloop een uitgebreid fotoverslag krijgt van de installatie, zodat je beter kunt zien hoe alles is geplaatst zonder dat je zelf het dak op hoeft.
Inmiddels ook de eerste 'storing' gehad: de data van de geleverde energie werd niet meer doorgestuurd. Bleek een storing in de server van de leverancier van de omvormer te zijn. Is prima opgelost en de data bleek niet verloren. Ook nu was het contact met SolarBox prettig en snel.

30 juni 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Luca, bedankt voor uw uitgebreide recensie. Klopt voor Europese kwaliteit betaal je als consument iets meer, maar daar krijgt u gelukkig ook veel zekerheid en stroomopbrengst voor terug. En dat nog eens 30 jaar lang onder garantie!

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat u uiterst tevreden bent over de installatie. We wensen u in ieder geval nog veel zonnige en zorgeloze zonuren tegemoet🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Het SolarBox team.

Alles volgens afspraak verlopen

Alles volgens afspraak verlopen. Van kennismaking tot montage, steeds word je op de hoogte gehouden van de vorderingen, of word je gevraagd of alles duidelijk is. BTW-teruggave wordt ook door Solarbox geregeld. Duidelijke app waarop je de stroomopbrengst per paneel kunt zien. Aardige, nette en (hopelijk 😉) vakkundige verkopers en installateurs.

22 juni 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Irene, bedankt voor uw mooie 5-sterren beoordeling🤩. Fijn om te vernemen dat u de communicatie als positief heeft ervaren. Onze monteurs zijn echte professionals en hebben alle benodigde trainingen en certificaten behaald. Het opleverdocument dat door hen is opgemaakt wordt door ons op kantoor nog grondig nagelopen. U kunt er zeker van zijn dat alles vakkundig is uitgevoerd. We wensen u in ieder geval nog veel zonnige en zorgeloze zonuren tegemoet🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Het SolarBox team.

Zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk! Erg behulpzaam in het kijken naar mogelijkheden om zonnepanelen te kunnen plaatsen bij een niet-standaard dakoppervlak. Duidelijke informatie/toelichting bij de offertes. Het was prettig om langs te kunnen komen om een toelichting op de offerte te ontvangen en de verschillende zonnepanelen te kunnen.
Plaatsing van de zonnepanelen vond door een onderaannemer plaats. Dit gebeurde zeer netjes, snel en met een goede overdracht met foto's van de plaatsing.
Tip: verstuur mailtjes vanuit de mailbox/naam SolarBox en niet vanuit de naam van werknemers, dan worden ze soms over het hoofd gezien.

15 juni 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw mooie recensie. Voor bijna ieder dak oppervalk hebben we wel een oplossing qua montage en plaatsing. Dat is ook onder andere het grote voordeel van SolarEdge. Fijn om te vernemen dat u het gehele proces van informatie tot installatie als prettig heeft ervaren.

Bedankt voor de tip, we gaan dit intern bespreekbaar maken.

Zoals het hoort

Doen precies wat ze beloven. Goede informatievoorziening, heldere offerte met verschillende alternatieven, installatie van het gehele systeem is zoals je verwacht, nl op tijd en mooie afwerking. Klinkt raar, maar dit is hoe je hoopt dat het gaat. Uitermate tevreden klanten.

15 juni 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u het gehele traject van informatievoorziening tot en met installatie/service als positief heeft ervaren. We wensen u in ieder geval nog veel zonnige en zorgeloze zonuren tegemoet🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Het SolarBox team.

Solarbox. Uitstekende leverancier

Solarbox heeft uitstekende dienstverlening.
De advieseurs zijn kundig en geduldig.
Ik had niet het gevoeld dat het alleen maar ging om targets halen.
Ze nemen de tijd en alles wordt helder uitgelegd.
Daarnaast zijn de werknemers deskundig en werken netjes.
Het was een hele positieve ervaring en ik ben heel tevreden wat er nu op mijn dak ligt.
De nazorg is ook goed geregeld.
Je krijg tips en reminders. Bijvoorbeeld voor het aanmelden van je systeem bij de netbeheerder.

10 juni 2021

prima personeel

prima personeel, professionele mensen

9 juni 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste, bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Met overtuiging kan ik zeggen dat we een gepassioneerd team hebben en dat gezamenlijk streven naar een 10. We wensen u in ieder geval nog veel zonnige en zorgeloze zonuren tegemoet🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Het SolarBox team.

4 juni 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen

Beste Zakaria, bedankt voor uw recensie. Fijn om te om te vernemen dat de service vaan tevredenheid is. We wensen u in ieder geval nog veel zonnige en zorgeloze zonuren tegemoet🌞. Voor vragen staan we altijd paraat. Het SolarBox team.

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken