Goed en professioneel geholpen. Eerst inlichtingenavond bijgewoond. Meer info gekregen dan op welke website dan ook. Het was even wachten maar na installatie nooit problemen gehad. App werkt ook zeer... Toon meer
Vanaf het begin dat wij met SolarBox in contact zijn gekomen is het in 1 woord 'geweldig'. Het aanbod sluit precies aan naar onze wensen. Europese garanties die voor ons zo belangrijk zijn en niet... Toon meer
Het gehele proces verliep gestroomlijnd: van advies, naar koop, naar uitvoering. Het advies over SolarWatt zonnepanelen en SolarEdge omvormer blijkt nu ook het juiste advies geweest te zijn. De uitvoe... Toon meer
- Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
- Zonne-energiebedrijf
- Zonne-energie aannemer
- Energiecentrale met fotovoltaïsche zonnecellen
SolarBox® maakt zonnepanelen voor iedereen mogelijk!
Hooipolderweg 20, 2635 CZ, Den Hoorn, Nederland
- 0174-725700
- info@solarbox.nl
- solar-box.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Prima bedrijf met aardige medewerkers en goede service.
SolarBox is mij aangeraden door een collega. Die had daar ook zijn zonnepanelen besteld en was tevreden over het bedrijf.
In het voorjaar hebben we een afspraak gemaakt en toen konden we op locatie langs komen (ondanks corona, wel corona proof) om informatie te krijgen over de beschikbare systemen. Toen is ook een persoonlijke offerte gemaakt die daarna nog aangepast werdt. Na goedkeuring van de offerte is een installatie expert langs gekomen om te kijken hoe de benodigde bedrading aangesloten kon worden en of er nog aanpassingen gedaan moesten worden. De installatie was binnen een halve dag gedaan door drie aardige mannen, er zijn zelfs dakpannen die niet goed meer waren en waar we reserves voor hadden vervangen als service.
Kortom, prima service.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Fijn geholpen aan zonnepanelen!
Fijn geholpen aan zonnepanelen!
Zowel op de zaak in Den Hoorn als telefonisch fijn contact.
Montageploeg was professioneel en snel met eerste klas steiger, lift etc.
Erg tevreden.
Hans Delft augustus 2021

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Prima service en snelle levering bij de…
Prima service en snelle levering bij de uitbreiding van het zonnepanelen-systeem.

Alles is prima geregeld
Alles is prima geregeld. We werden goed op de hoogte gehouden over alles. Bij vragen kon je altijd bellen. In september zonnenpanelen geplaatst netjes gewerkt. Vriendelijk personeel.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
We hebben goede uitleg gekregen over…
We hebben goede uitleg gekregen over mogelijke keuzes.
Zoals afgesproken is het systeem in 1 dag netjes aangelegd.
Soms hapert de WiFi verbinding

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Nu erg blij met de zonnepanelen
Nu erg blij met de zonnepanelen. De installatie is goed verlopen. In de aanloop wat problemen gehad maar deze zijn naar tevredenheid opgelost.

Fijne werkwijze
Fijne werkwijze, het rapport bij opmeten gaf een goed overzicht van de installatie die ook zo gerealiseerd werd. Verder contact met het personeel was prima, goed georganiseerd bedrijf.
Prijs kwaliteit is naar mijn inziens goed.

Prettige communicatie
Ik heb het contact met SolarBox als erg prettig ervaren. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de verschillende opties met voor- en nadelen. Op basis daarvan kon ik een goede keuze maken. Rondom de installatie is ook duidelijk gecommuniceerd. Op de dag van de installatie was sprake van enige miscommunicatie, maar dit is later rechtgezet. Al met al was het een positieve ervaring.

Aanschaf zonnepanelen
Na het bezoeken van een informatieavond (welke heel nuttig was) besloten om bij Solarbox tot de aanschaf van zonnepanelen over te gaan. Gedurende het gehele traject van opdracht tot installatie netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Installatie is keurig verlopen volgens planning. Zeer tevreden.

Super geholpen
Solar.box heeft vakkennis op hun producten en heeft goede uit gegeven aan ons...en de tijd voor genomen en als later nog vragen had ..kun je dat vragen bij de mensen achtergrond super.

Volgens afspraak
Volgens afspraak. De zonnepanelen waren idd in een ochtend geplaatst, aangesloten en zoals afgesproken binnen 3 dagen was ook de app werkzaam.
Wij zijn zeer tevreden.

Panelen (12) keurig gelegd - Communicatie kan beter
Panelen (12) keurig gelegd. Initiële afspraak moest een dag verzet worden op verzoek van Solarbox naar een zaterdag. Op de dag zelf was niemand bereikbaar. Ik wilde weten of ze nog zouden komen. Dit naar aanleiding dat ze niet op de afgesproken tijd kwamen opdagen tgv een interne communicatiefout. Na ~2 uur gewacht te hebben in een leeg huis, kwamen ze alsnog.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Goede service en informatie voor
Goede service en informatie voor, tijdens en na de plaatsing. Zal u aanbevelen!

Professioneel bedrijf
Goede uitleg, afspraak is afspraak (duidelijke planning) en alles netjes gemonteerd!

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Prima geleverd en snel gemonteerd
Prima geleverd en snel gemonteerd. In maart dit jaar een aanvraag gedaan en halverwege juni gemonteerd. Ze kwamen met 6 man en waren binnen 3 uur klaar met 7 nieuwe panelen op het dak. De communicatie ging over het algemeen goed.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Solarbox doet precies wat ze zeggen
Solarbox doet precies wat ze zeggen. Geen verrassingen, maar ‘gewoon’ kwaliteit!

Tevreden
In een overeenkomst tussen mens en bedrijf zijn twee dingen belangrijk: de kwaliteit van het geleverde en de menselijke contacten. De menselijke factor wordt belangrijker naarmate je minder weet van de technische kant van het product. Ik heb door de aanbeveling van een technische vriend en goede uitleg bij het bedrijf het gefundeerde gevoel dat het met de kwaliteit goed zit.
Ook de contacten met de uitvoerende mensen van SolarBox waren prettig. De twee jongens die uiteindelijk de panelen kwamen leggen, waren uiteindelijk wat langer bezig dan ze gedacht hadden en het opruimen had beter gekund (jongens houden niet zo van opruimen), maar dat zijn kanttekeningen bij een geslaagde operatie.