Goed en professioneel geholpen. Eerst inlichtingenavond bijgewoond. Meer info gekregen dan op welke website dan ook. Het was even wachten maar na installatie nooit problemen gehad. App werkt ook zeer... Toon meer
Vanaf het begin dat wij met SolarBox in contact zijn gekomen is het in 1 woord 'geweldig'. Het aanbod sluit precies aan naar onze wensen. Europese garanties die voor ons zo belangrijk zijn en niet... Toon meer
Panelen (12) keurig gelegd. Initiële afspraak moest een dag verzet worden op verzoek van Solarbox naar een zaterdag. Op de dag zelf was niemand bereikbaar. Ik wilde weten of ze nog zouden komen. Dit n... Toon meer
Het gehele proces verliep gestroomlijnd: van advies, naar koop, naar uitvoering. Het advies over SolarWatt zonnepanelen en SolarEdge omvormer blijkt nu ook het juiste advies geweest te zijn. De uitvoe... Toon meer
- Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
- Zonne-energiebedrijf
- Zonne-energie aannemer
- Energiecentrale met fotovoltaïsche zonnecellen
SolarBox® maakt zonnepanelen voor iedereen mogelijk!
Hooipolderweg 20, 2635 CZ, Den Hoorn, Nederland
- 0174-725700
- info@solarbox.nl
- solar-box.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Duidelijk goed en veilig
Ik kreeg de juiste informatie en advies over de zonnepanelen welke het beste bij ons huis paste en ze werden goed en veilig op het dak neergelegd

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Een voorbeeld voor alle bedrijven
Wij hebben nu sinds september 2022 zonnepanelen. Zoals in meerdere reviews gezegd, alles ging perfect. Duidelijk, goede afspraken en heel belangrijk alles gedaan wat gezegd en afgesproken was.
En het montage team, wat geweldig om ze zo samen te zien werken. Zeer tevreden. Top bedrijf.

Vakwerk
Vakwerk, het gehele traject vanaf de informatie-avond tot aan de plaatsing van de panelen. En de drie mannen die de 9 panelen kwamen plaatsen waren als ‘n geoliede machine, alles tot in de puntjes verzorgd. We zijn buitengewoon tevreden en heel blij met de keuze voor SolarBox!
Joyce Luiten

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Op 27-10-2022 waren de 9 panelen…
Op 27-10-2022 waren de 9 panelen geplaatst in een halve dag. Prima geregeld en tevens zeer netjes gemonteerd, ben er zeer tevreden over. Pluim voor de monteurs die ze hebben geplaatst. Tot heden werkt alles prima en geen problemen tegen gekomen.
Tevens prima ondersteuning gehad van SolarBox
J v d Hoven

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Site en bedrijf niet in overeenstemming.
Op de site kan je kiezen voor particulier of bedrijven. Als je belt moet je een keuze maken of je particulier belt of zakelijk. Na ruim 20 min krijg je iemand aan de telefoon die doodleuk meldt "we doen geen bedrijven meer".

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Prettig contact en installatie van de…
Prettig contact en installatie van de extra zonnepanelen. Al acht jaar zijn we klant

Wat een klasse bedrijf!
Wat een klasse bedrijf!! Het hele traject start met een infomatieavond waarin door Ruud en Gerard heel duidelijk uitleg wordt gegeven over het product en de mogelijkheden. Vervolgens wordt er een (duidelijke) concept offerte opgesteld. Daarna volgt het inmeten door Mahmut ( geweldig hoe deze man met je meedenkt). Daarna wordt de offerte op kantoor uitvoerig besproken en na akkoord wordt deze definitief. Het gehele traject van BTW teruggave wordt door Solarbox geregeld zodat je daar geen omkijken naar hebt. Daarna volgt de plaatsing van de panelen. Zeer vriendelijke mannen die hun vak verstaan. Alles wordt keurig afgewerkt en opgeleverd . Ben supertevreden !! Misschien betaal je iets meer maar daar staat heel veel tegenover.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
ganz gut disese unternehma got

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Een heel goede ervaring met Solarbox
Een heel goede ervaring met Solarbox. Voorlichting goed en uitgebreid, er wordt meegedacht over aantal, soort en plaatsing panelen en omvormer. Afspraken worden punctueel nagekomen en installatie vlot en netjes. Een bedrijf om aan te raden.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
8 extra panelen geplaatst.
Na het krijgen van diverse opties voor een aantal extra zonnepanelen vanuit mijn kant , kreeg ik 2 opgaves.
Gekozen voor de 8 stuks nieuwe panelen die binnen 3 maanden werden geplaatst. Een team van 3 man hebben de panelen in 1 middag geplaatst conform de afspraak . Alles inbedrijf gesteld en de app werkte ook de volgende dag met de extra panelen in beeld .

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Alles netjes besproken en geïnstalleerd…
Alles netjes besproken en geïnstalleerd volgens afspraak
Systeem werkt perfect

Prima afgehandeld, zeer tevreden
Voor de voorbereiding door Solarbox en de uitvoering niets dan lof. De uitvoering werd nota bene gedaan op de heetste dag van het jaar, zonder mopperen. Snel en efficiënt, met goede beveiligingsmaatregelen voor werken op het dak. Compliment voor de deskundige wijze waarmee de steunen op het leiendak werden aangebracht, een specialiteit van SolarBox. Toen het werken in de hitte echt niet meer kon bood men aan om het de volgende dag af te maken. De SolarEdge app geeft een uitgebreid beeld van de opbrengst en was meteen beschikbaar. De BTW-teruggave en de verzekering werden me geheel uit handen genomen.
Twee kleine opmerkingen: het uitstel door leveringsproblemen was vervelend en kostte geld. En bij de montage was men de birdlocker vergeten. Die wordt later alsnog aangebracht.
Alles bij elkaar toch goed voor *****

Solar-box
Vanaf t eerste contact was het top. Heldere communicatie, goede uitleg. Duidelijke offerte met verschillende opties. Installatie ging ook top. Supersnel en effectief, alles netjes achtergelaten. Ook een prima app, waar alles goed te vinden is.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Goede adviezen en duidelijke…
Goede adviezen en duidelijke communicatie gedurende het aankoop en installatie traject

Een zeer professioneel bedrijf
Vanmiddag kwamen de vakmannen van Solarbox ondanks de zeer hoge temperatuur mijn zonnepaneelproject afronden.
Dit project was al eerder afgerond alleen was er door een communicatiestoornis een kabel vanaf het dak buitenlangs over een dakgoot heen gelegd. Dit was geen fraai gezicht en vanwege veiligheidsredenen niet verantwoord.
Het zat me niet lekker en besloot toch om er werk van te maken.
Het probleem werd heel serieus genomen en zoals gezegd vanmiddag opgelost.
Het resultaat mag er zijn. Het was vanwege de hitte een helse klus voor de mannen om dit voor elkaar te krijgen.
Petje af voor die vakmannen en voor ieder van hen een grote pluim.
Ik ben er zeer tevreden over.
Solarbox is een bedrijf dat ik zeer zeker zou aanraden voor de mensen die een gerenommeerd bedrijf zoeken om zonnepanelen te laten plaatsen.

gericht werken.
gericht werken.
goede communicatie zowel mondeling als per mail.
efficiente aanpak

Vakbekwaam en klantvriendelijk
Het hele proces, van aankoop tot en met installatie, verliep perfect. De installatie werd uitgevoerd door vier monteurs, die vakbekwaam, efficiënt en zeer klantvriendelijk werkten. De installatie werkt zeer goed.

Antwoord van SolarBox® Zonnepanelen
Vraag en plaatsing zonnepanelen.
Met alles heeft men mij heel goed geholpen. Het maakte niet uit wat ik vroeg. Ik bedankt hun echt op welk terrein dan ook.

Tevreden klant
Voor de tweede keer een aantal zonnepanelen laten plaatsen. Wederom alles goed geregeld, netjes gewerkt en vriendelijke mensen. Aanrader.