Op zoek naar zonnepanelen, dat is een dingetje, er zijn zoveel aanbieders dat ons hoofd er van tolde. Onze schoonzoon tipte dit bedrijf, (heeft ook panelen van Solar .frl op dak liggen) hier vonden wi... Toon meer
Alles gaat mis en krijg geen contact. Telefonisch niet bereikbaar en reageren niet eens. Ongelooflijk. 31 december 2024 de order geplaatst 5 x 700WP panelen. Na 4 maanden pas geleverd en dan past het... Toon meer
Ik heb vele vragen gesteld en werd iederen keer goed geholpen, na wikken en wegen de voorgestelde optie besteld, fijn contact met Sales Service is wat minder, slecht bereikbaar. Ik hoop toch snel i... Toon meer
Wij hebben een tijdje geleden zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn van begin tot eind zeer tevreden. Kwaliteitsvakmannen hebben de panelen geplaatst. Werken erg netjes en doen alles in overleg. Denke... Toon meer
Over Solar.frl
Keizersgracht 572, 1017 EM , Amsterdam, Nederland
- 085 401 24 32
- info@solar.frl
- solar.frl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 70% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top 👍
👍👍👍
Reageert snel wanneer er iets niet klopt.
Duidelijke informatie, na verzending krijg je alle handleidingen.
Wordt keurig geleverd.
Klantvriendelijk? zeker weten
Het samenwerken met Solar.Frl ervaar ik als zeer prettig. Er wordt snel gereageerd en ze zijn hulpvaardig.
Voor mij was het even wennen dat telefonisch contact wat minder makkelijk gaat, echter stuur je een mail dan wordt deze gegarandeerd beantwoord. In mijn geval was het al later in de avond. Top service. Zelf had ik zaken niet goed gelezen maar desondanks wordt je na een half jaar alsnog goed geholpen en opgelost. Mijn dank daarvoor.
Bestelling zonnepanelen
Goed en snel reactie op de gevraagde aanbevelingen, waardoor de keuze makkelijker werd.
Daarna snel afhandeling van de bestelling.
TOP geregeld.
Goed bedrijf
In principe ging alles goed. Na het bestellen van een micro omvormer pakket hebben we de bestelling na 6 werkdagen gekregen. Op de pakbon waren er 8 micro geschreven ipv 12. Na een x gebeld te hebben heb ik ze na 2 werkdagen gekregen via de post. Het is een betrouwbare bedrijf. Als de bereikbaarheid nog een tikje veter was hadden ze de 5 sterren verdiend van mij.
Een bedrijf die zich inzet voor haar klanten.
Een bedrijf die zich aan de afspraken houdt. Vriendelijke en goed gespecialiseerde medewerkers.
Degelijke producten geleverd.
makkelijk besteld snelle servies en…
makkelijk besteld snelle servies en uitzonderlijk paneel van 560 Wpu
Ik had een zonnepanelen pakket besteld…
Ik had een zonnepanelen pakket besteld levering ging wat moeizaam maar toch binnen 14 dagen alles binnen (begrijpenlijk dit bedrijf heeft het mega druk) alles tot in de puntjes geleverd het systeem werkt perfect super blij mee
Telefonisch wat lastig te bereiken maar…
Telefonisch wat lastig te bereiken maar via WhatsApp vrij snel antwoorden terug
Na het juiste samen het juiste pakket hebben uitgezocht een bestelling gedaan tot zo verre super service
Eerdaags de panelen ophalen to zoverre super
Goeie service snelle reactie
Goeie service snelle reactie. Vandaag bevestiging materiaal opgehaald zat niet alles bij mail gestuurd gelijk reactie komt morgen met post top
Na mijn telefoontje met de juiste…
Na mijn telefoontje met de juiste informatie mijn zonnepanelen snel kunnen bestellen.
Tot dusver een goede ervaring
Tot dusver een goede ervaring. Netjes geholpen en de prijzen zijn concurrerend.
Direct een goed antwoord op mijn vragen, makkelijk besteld.
Vlotte verwerking van de bestelling
Vlotte verwerking van de bestelling, na telefonisch overleg goede en duidelijke uitleg gekregen van hoe verder te gaan tot nu toe top ervaring
Goede begeleiding voor de aankoop
Goede begeleiding voor de aankoop. Kon alle vragen stellen en werd snel en accuraat geholpen. Ook in het weekend. Verder prima prijs als je het vergelijkt met de concurrentie
Meneer aan de telefoon heeft mij geholpen met het bepalen van de zonnepaneel richting en opstelling. Heel fijn!
Heel goede ervaring met dit bedrijf. Alles netjes op tijd geleverd. De bestelling was geleverd op 26-10-2023. Inmiddels een nieuwe set besteld.
Heel goede ervaring met dit bedrijf. Alles netjes op tijd geleverd..
Tot heden de bestelling gedaan
Tot heden de bestelling gedaan. Vraag per mail gedaan een binnen 24 uur antwoord. Dat ging goed. Nu wachten op de levering.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Een goed product voor een zeer acceptabele prijs.
Doe het zelf pakket besteld.
Doe het zelf pakket besteld van 8 panelen. Hele mooie prijs en het contact
loopt goed en vlot over de mail.