Pas op
Weer echt typisch Nederland dat je na een faillissement weer gewoon door kan gaan. Kijk a.u.b eerst naar de recencies van frieslandsolar.nl voor dat u hier mee in zee gaat. Het heeft ons 10 jaar van ons leven gekost van alle stress die wij hebben gehad met deze meneer. Het begint al dat de klantvriendelijkheid aardig minder word als je meld dat er iets mis is. Ons huis heeft in de brand gestaan door het verkeerd aanleggen van de stoppenkast en dat is het probleem nog niet eens maar de strijd die werd geleverd om het uit hun schoenen te schuiven.... echt niet best. Toen maanden met een kapotte omvormer gezeten maar die was niet steeds leverbaar werd mij vertelt. Het ging hier om een solaredge omvormer. Na contact met solaredge te hebben gezocht bleek mijn omvormer al tijden terug opgestuurd te zijn en wat bleek? Hij hing mooi bij een ander gezin aan de wand terwijl hij aan ons gegevens was gekoppeld. Helaas met het aansluiten van de nieuwe omvormer zijn dakpannen niet weer goed terug geplaats waardoor ik ook nog weer lekkage heb gehad. En jah... het systeem werk nu maar waar moet ik heen als er nu wat binnen de garantie stuk gaat? Frieslandsolar is niet meer maar er word wel mooi een nieuw bedrijf uit de grond gerukt. Helaas ben ik niet de enigste met een slechte ervaring dus doe je onderzoek voordat je hier mee in zee gaat.