Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter, som jeg har brugt i flere år. Fantastisk kundeservice ift. returnering, hvis størrelsen skulle være forkert. Og endelig sindsygt hurtig levering, jeg fik min ordre samme dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og su... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har gennem mange år, med stor tilfredshed, handlet vores bambus strømper hos sortesokker.dk En enkelt gang har vi oplevet en fejl på et produkt, hvor vi kontaktede virksomheden pr e-mail.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode strømper i super god…

Super gode strømper i super god kvalitet. Alle pengene værd.

24 november 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten.

Godt at have dig med på holdet 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fornøjelse med rabat og cashback.

En fremragende oplevelse. Produkterne er som forventet og levering ganske nem og uproblematisk. Når man samtidig får rabatter og cashback, så er der ikke et øje tørt :-)
Kan anbefales.

16 november 2025

Hej Kristian,

Tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at alt forløb som det skulle, og at du er tilfreds med både produkter og pris.

Rart at have dig med i vores lille sokkefællesskab. 😊

Andre fra SorteSokker.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er stoppet med rene…

Jeg er stoppet med rene bomuldstektiler, så de her t-shirts med 65% Bambus 30% Bomuld 5% Elastan er helt perfekte. Bakker 100% op om den her forretning

9 november 2025

Hej Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og beklager, at jeg først får svaret nu.

Det glæder os, at bambusblandingen fungerer godt for dig. Kvaliteten og komforten er noget af det, vi er mest stolte af. 😊

Tak fordi du bakker op om os. Det sætter vi stor pris på.

Alt ok,flot flot!

7 november 2025

Hej Knud,

Tusind tak for din anmeldelse – og beklager, at jeg først svarer nu.

Det glæder mig , at alt var som det skulle være. 😊

Tak fordi du handler hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sortesokker har brudt deres eget…

Sortesokker har brudt deres eget koncept og gentagne gange ændret på deres "sortesokker". Du kan altså ikke altid regne med at kunne fylde op udne at ende med flere forskellige slags sokker. Kvaliteten er dårligere end da de startede. Har nyere sokker fra dem der er blevet slidt hurtigere end ældre modeller.

5 november 2025

Hej Mads,

Tak for din feedback – og undskyld det sene svar.

Det er ærgerligt at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede. Vores mål er netop stabil kvalitet og samme type sokker hver gang.

Men vi lytter også til de tilbagemeldinger vi får, og i det omfang det giver mening, tilpasser vi vores sortiment og sokker efter disse. Men forsøger at begrænse det.

I forhold til kvalitet har vi desværre haft en produktion af bomuldssokker, der ikke var helt som den skulle være. Det er der blevet rettet op på.

Så jeg håber du vil skrive til mig på info@sortesokker.dk, meget gerne med dit ordrenummer, så vi kan se på det og finde en god løsning sammen.

André fra SorteSokker.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.