MANGE STJERNER! Jeg købte lækkert sengetøj hos Sovedyret, hvor det viste sig, at det ene pudebetræk var syet meget skævt, så jeg skrev en reklamation. Jeg fik hurtig respons - God og informa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
5 ⭐️ Med pil opad! Jeg købte en pusletaske hos Sovedyret der desværre havde en produktfejl - en meget sød Camilla fra kundeservice sendte mig straks en ny! Simpelthen den bedste service jeg har få... Toon meer
Sovedyret sov på ingen måde i timen. Jeg bestilte en plakat fredag morgen og kunne hente den i min GLS pakkeshop lørdag midt på dagen. Håber sovedyret fik sig en velfortjent lur efter den ihærdige ind... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Sandagervej 10, 7400, Herning, Denemarken
- camilla@sovedyret.dk
- sovedyret.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bare i orden 😁
Super nemt at bestille og hurtig…
Super nemt at bestille og hurtig levering.
Kan helt klart anbefales
Hurtig levering, god service
Køber helt klart noget derfra igen
Nemt at bestille
Nemt at bestille, ved bestiling af julegave var der oplyst om at man skulle skrive en test, så der var længere bytte mulighed på produktet, hurtig levering.
Produktet var som det skulle være.
Fantastisk service
Fantastisk service. System drillede da jeg skulle bestille. Min datter bestilte i stedet for, men fik anført forkert mail adresse. Jeg skrev til sovedyret og Wupti kort tid efter fik jeg svar, at alt var rettet. Kunne hente min pakke onsdag, bestilte sent mandag.
Fik den bedste service og søde mail.
Vil til enhver tid handle det igen, når yngste barnebarn skal have noget lækkert
Super fin hjemmeside der er…
Super fin hjemmeside der er overskuelig, og meget hurtig levering fra mit køb var gennemført. Tak for fin indpakning 👌
Nem og god oplevelse
Nem og god oplevelse
Super lækker kvalitets tøjdyr
Hurtig levering 👌
Super fin levering
Super fin levering, men jeg har ikke åbnet selve pakken endnu, da det er en julegave. 😊👍
Dejlig og hurtig service
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering, i forhold til at jeg købte på Black fredag. Sengetøjet var fin kvalitet og kan anbefale at handle ved Sovedyret.
super service
Super hurtig levering og gode priser
Alt er så fint
Alt er så fint. Fine varer og super hurtig levering.
Super hurtig og god betjening
God oplevelse
God hjemmeside
God hjemmeside. Nemt at bestille og meget hurtig levering. Virkelig god service.
Intet svar på reklamation
Fik en Liewood natlampe - Mustard kat, i dåbsgave til vores datter. Den var hun rigtig glad for i de 14 dage den virkede. Herefter kunne den ikke længere oplades. Da vi kontaktede sovedyret på mail, for at reklamere over lampen, fik vi intet svar. Så prøvede vi at sende en mail til dem igen fortsat uden svar. Første gang vi kontaktede dem var i september. Enormt dårlig kundeservice - at det endnu ikke er lykkedes os at få kontakt til dem.

Antwoord van Sovedyret.dk
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.