Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Toon meer
Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Toon meer
De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Toon meer
Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Toon meer
Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?
Lichtfabriekplein 1, 2031TE, Haarlem, Nederland
- 0237440504
- info@sparklingpeople.nl
- sparklingpeople.nl
Review
Ik ben super blij met de hulp die ik heb gekregen en dat alles snel geregeld was!

Antwoord van Sparkling People
Bart laat People Sparkelingen. Top!
Ik ben heel goed geholpen. Vanaf het begin was alles duidelijk, nagekomen afspaken op afgesproken tijdstippen (mail/whatsapp/bellen). Leuke en vertrouwelijke connectie heb ik ervaren met Bart. Aan het eind van de rit een bos bloemen gekregen met de felicitatie. Bedankt Sparkeling People en vooral Bart. Als ik meer sterren kon geven had ik dat zeker gedaan.

Antwoord van Sparkling People
Proffesioneel en toch heel huizelijk
Contact gehad met Johan, en een gewoon goede kennismaking gehad.
Op alle vlakken eerlijk, zodat ik wist wat ik kon verwachten, en wat ik terug kon geven.
Na ons laatste gesprek hoorde ik dat hij op de achtergrond veel voor me heeft gedaan. Ben ik erg dankbaar voor.
Ik zeg: ja, bel ze gerust

Bedankt voor jullie inzet
Bedankt voor jullie inzet. Met de hulp van Sparkling People hebben ze voor mij een mooi uitdaging kunnen waarmaken.

Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg. Alles snel geregeld. Kort en bondig dus vandaar 5 sterren

Sparkling People heeft mij benaderd
Sparkling People heeft mij benaderd. Ze hebben heel goed gekeken wat er bij mijn ervaring en wensen past. Korte lijntjes, ook heel persoonlijk en meedenkend. Kortom een hele fijne ervaring!

Antwoord van Sparkling People
Dankzij Johan Swart heb ik mijn…
Dankzij Johan Swart heb ik mijn werkgever gevonden, hij luisterde naar mijn wenzen, gaf advies en droeg suggesties aan en boven alles handelde hij super snel.

Bart ik ben je dankbaar
Onwijs goed geholpen door Bart! Stond altijd voor me klaar, hielp me echt tot het einde. Bart weet heel goed om dingen goed te verwoorden als je het zelf even niet weet. Eigenlijk gewoon heel positief. Bart doet ze werk zo enorm goed, hij neemt ook de tijd voor je en ik kon hem altijd bereiken als ik hem nodig had. Ben blij dat ik dit met Bart heb kunnen doen, en ben hem heel dankbaar!

Antwoord van Sparkling People
Door de hulp van Renate ben ik…
Door de hulp van Renate ben ik aangenomen bij Flink. Bedankt!!!!!

Antwoord van Sparkling People
Alles wat een recruitment bureau hoort te zijn
Na mijn sollicitatie naar de vacature op LinkedIn héél snel contact gehad met Renate van Sparkling People en nog diezelfde (!) dag een afspraak gemaakt met de werkgever. Ook nog na en/of voor alle vervolgafspraken contact gehad met Renate en mag dan ook aanstaande vrijdag mijn nieuwe contract ontvangen!
Ik kan toch niks beters wensen van een recruitment bureau.

Antwoord van Sparkling People
Sparkling heeft mij geholpen aan een leuke baan!
Onlangs ben ik door Sparkling People benaderd voor een vacature bij een leuk bedrijf in mijn woonplaats. Dit heeft ontzettend goed uitgepakt voor mij. Op hele korte termijn ga ik starten met mijn nieuwe job!
Het contact via Sparkling People verliep erg prettig!

Antwoord van Sparkling People
Ben Benaderd door sparkling people snel…
Ben Benaderd door sparkling people snel reactie en gelijk actie binnen 2 dagen alles geregeld ende derde dag was ik al aan het werk! 👍🏼