Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Toon meer
Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Toon meer
De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Toon meer
Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Toon meer
Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?
Lichtfabriekplein 1, 2031TE, Haarlem, Nederland
- 0237440504
- info@sparklingpeople.nl
- sparklingpeople.nl
Erg tevreden met sparkling people
Erg tevreden met sparkling people! Hele fijne gesprek gehad met Quinte. Vriendelijk geholpen. Het is allemaal heel snel gegaan. Aanrader!

Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen. Kon duidelijk motivatie geven. Ik ben goed bemiddeld bij het vinden van een nieuwe baan. Professioneel.

Erg vriendelijk en snel!
Erg vriendelijk en snel!
Tijdens mijn zoektocht kwam ik in aanraking met sparkling people. Erg prettige gesprekken gehad en ze denken echt met je mee welke richtig je opwil!
Bedankt voor de goede service

Prima samenwerking!
Ik vond onze samenwerking positief en productief. Recruiter was respectvol, geduldig en vakkundig. Ze is goed beschikbaar en respondeert snel en legt alles duidelijk uit.
Sparkling people luistert naar je, je wensen, capaciteiten en Talenten.
Ga zo door met het goede werk!

Antwoord van Sparkling People
Super fijn en persoonlijk contact
Super fijn en persoonlijk contact gehad met Gina. Sparkeling People heeft er voor gezorgd dat ik een nieuwe job heb kunnen vinden die past bij mijn wensen!

Goed geholpen
Sparkling people heeft me goed geholpen met het helpen vinden van een nieuwe baan, via Natasja mag ik aan de slag gaan bij mijn nieuwe werk. Heb er zin in :)

Antwoord van Sparkling People
Superfijne begeleiding voor mijn sollicitatie
Sparkling People doet de werving en selectie voor het bedrijf waar ik aan de slag wilde. Mij helpen om de baan te krijgen was dus hun verdienmodel, dus dat deden ze dan ook uitstekend!
De medewerker van Sparkling People hielp me heel goed bij het solliciteren voor de functie waarin ik geïnteresseerd was. Het gesprek met hem was alledaags en gemakkelijk, waardoor het niet onnodig eng, spannend of ongemakkelijk was. Hij was open over het hele proces, enorm makkelijk te bereiken met vragen (kon gewoon WhatsAppen of bellen) en gaf voortdurend updates. Nadat hij een vervolggesprek geregeld had bij het bedrijf waar ik bij solliciteerde, gaf hij uitgebreid tips en uitleg over de verdere sollicitatieprocedure bij dat bedrijf. Hierdoor was ik goed voorbereid en ging de sollicitatie van een leien dakje.

Antwoord van Sparkling People
Wat ik tot nu ervaren heb zeker top !!
Na mijn sollicitatie via indeed werd ik al snel, nog dezelfde middag al terug gebeld 2 dagen later een videogesprek gehad en daarna is het allemaal heel snel gegaan. Hele aardige en spontane man als contactpersoon bij sparkling People gehad!

Fijne ervaring!
Ze hebben mij supergoed geholpen aan een nieuwe baan en mij ook stap voor stap begeleid en geholpen met al mijn vragen
Ontzettend fijne ervaring met sparkling people!

Antwoord van Sparkling People
Ik ben echt super goed geholpen door…
Ik ben echt super goed geholpen door meerdere recruiters van Sparkling People. Zij hebben mij bij de hand genomen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik kon hen altijd bereiken, zelfs buiten werktijd!
Op zoek naar een nieuwe baan? Sparkling People is echt een aanrader!

Goeie service
Ik ben uitstekend geholpen door Yenssi. Goeie service, goed bereikbaar en altijd bereid om te helpen.

Antwoord van Sparkling People
Ik had gesolliciteerd op de…
Ik had gesolliciteerd op de klantenservice functie van Infomedics, dagje later werd ik opgebeld door Yenssi om een vervolg afspraak in te plannen voor een video meeting. Verliep heel soepel, Yenssi was tevreden en stelde mij voor aan Infomedics. Super gesprek gehad bij Infomedics en gelijk aangenomen! Dankjewel voor alles Yenssi.

Ik ben goed geholpen
Ik ben goed geholpen. Bemiddelaar was heel behulpzaam en betrokken bij het proces!

Hele fijne recruiters !
Hele fijne recruiters !
Quinte en Yenssi zetten zich echt voor je in. Luisteren goed naar je, denken met je mee maar vooral erg belangrijk ze zijn héél menselijk, de warmte van dit recruitment team heb ik nergens anders ooit ervaren!
Ga zo door jongens! Succes !
Ps. mocht ik ooit weer een baan nodig hebben, weet ik jullie te vinden!

Top ervaring gehad met Laura
Top ervaring gehad met Laura , echt een heerlijk mens en raad het iedereen aan !
heb haar altijd kunnen berichten / bellen als er wat was kreeg k altijd de juiste advies . normaliter schreef ik nooit recensies maar Laura verdient dit oprecht !!
kortom hele fijne ervaring gehad !

Goed uitzendbureau
Via Sparkling People snel aan een baan weten te komen. Snelle en duidelijke communicatie. Zeker aan te raden.

Positieve ervaring met Gina Sparkling People
Super fijne ervaring met Gina van Sparkling People. Erg toegankelijk voor al je vragen/opmerkingen. Daarnaast krijg je snel antwoord. Ze is behulpzaam en vriendelijk.

Antwoord van Sparkling People
Heb een heel fijn en goed gesprek gehad met Laura Zeldenthuis
Heb een heel fijn en goed gesprek gehad met Laura Zeldenthuis. Zij werkt er nog maar net maar erg vriendelijk. Zei bijna jammer dat het sollicitatiegesprek niet met jou is 😊 Echt een leuke enthousiaste jonge meid

Antwoord van Sparkling People
Compliment voor sparkling people (…
Compliment voor sparkling people ( Laura Zeldenthuis)
Me super goed geholpen aan een leuke baan …
Heb haar telefonische al heel erg bedankt, en gecomplimenteerd, maar vond het super fijn..
ga zo door 🥰