Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Toon meer
Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Toon meer
De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Toon meer
Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Toon meer
Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?
Lichtfabriekplein 1, 2031TE, Haarlem, Nederland
- 0237440504
- info@sparklingpeople.nl
- sparklingpeople.nl
Behulpzaam
Behulpzaam, prettige gesprekspartner en denkt goed mee
Goed geholpen
Louise heeft mij super goed geholpen, bij het vinden van een baan. Ze dacht erg goed mee en zocht actief mee. De kennismaking tussen ons verliep ook erg soepel en ze luisterde goed naar mijn wensen. Zeker een aanrader om dit bedrijf in te schakelen als je hulp nodig heb bij het zoeken van een baan!
Persoonlijke en snelle begeleiding naar een nieuwe uitdaging
Graag wil ik mijn positieve ervaring met Sparkling People en vooral met Louise delen. Toen ik op zoek was naar een nieuwe baan, ben ik via Sparkling People bij Louise terechtgekomen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde ik me goed begrepen en kreeg ik al snel de kans om op gesprek te gaan bij meerdere bedrijven. Dit leidde zelfs tot meerdere aanbiedingen!
De communicatie met Louise was erg goed! Ze dacht actief met me mee, gaf handige tips en reageerde altijd snel. Dit maakte het hele proces persoonlijk en prettig. Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt!
Louise is behulpzaam
Louise is behulpzaam, vriendelijk en begeleidt het sollicitatie proces heel goed. Je weet waaraan toe je bent en krijgt feedback op je gesprekken goed te voeren.
Louise heeft mij heel goed geholpen in…
Louise heeft mij heel goed geholpen in het traject naar een nieuwe baan waar ik net mijn tweede dag op heb zitten.
Ik heb een hele fijne contact gehad en ze pakt het heel goed aan.
Het contact tussen haar en het bedrijf werd snel terug gekoppeld naar mij en andersom.
Het was ook fijn om samen te kunnen overleggen en te zoeken naar mogelijkheden.
Nogmaals bedankt Louise.
Louise heeft voor mij met enorm…
Louise heeft voor mij met enorm positieve energie op een hele plezierige en ook vasthoudende wijze een voorstel traject gedaan! Haar ontluisterende en fijne persoonlijkheid maken de gelopen procedure een hele plezierige ervaring, ondanks dat het bedrijf door organisatie wijziging mij uiteindelijk niet aan kon nemen. Dank je wel, Louise
Vriendelijk en goed contact…
Ik belde en werd eigenlijk gelijk geholpen, het gesprek was fijn en verliep soepel. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Top!
Ik heb contact gehad met Louise en binnen een paar dagen had ik al een baan! Ze heeft mij goed begeleid in het proces en hield mij op de hoogte van alles. Ze was ook heel vriendelijk en fijn om contact mee te hebben. Dus een fijne ervaring en ik raad het zeker aan!
Geweldige begeleiding van Louise van Sparkling People!
Ik heb een super fijne ervaring gehad met Louise van Sparkling People. Na een telefonische kennismaking kwamen we al snel erachter dat de vacature die Louise in gedachte had niet een match was. Wel had Louise gelijk een andere vacature in gedachte. Na een (online) kennismaking kwam naar voren dat dit een goede match kon zijn. Louise heeft mij goed geholpen met de voorbereidingen en kon mij veel vertellen over het bedrijf en ook de cultuur. De cultuur was voor mij een belangrijk aspect. Voor het eerste en tweede gesprek kreeg ik vooraf een bericht om mij succes te wensen en achteraf was er gelijk telefonisch contact om het gesprek door te nemen. Ook de duidelijke informatie en het proactief schakelen voorafgaande van de gesprekken was erg fijn. De tijd en de wil om het te laten slagen was duidelijk zichtbaar en voelbaar. Als je het mij vraagt zou elk recruitment bureau hun kandidaten op deze manier begeleiden. Bedankt Louise!
Ohja… en dat bloemetje om mij te feliciteren is ook zeer attent.
Heel tevreden!
Heel tevreden met Sparkling People. Louise heeft me ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan, is enthousiast en professioneel. Dankzij haar ben ik nu werkzaam bij een bedrijf dat bij me past!
Prettig en professioneel
Louise, de recruiter van Sparkling People, heeft het recruitment proces efficient en professioneel begeleid. Zij had een goed beeld van de organisatie van de opdrachtgever en het profiel waaraan de juiste kandidaat moest voldoen. Een prettige communicatie.
Deze ervaring was uitstekend vanwege de…Uitstekende Service en Klantgerichtheid: Een Aanrader!
Deze ervaring was uitstekend vanwege de buitengewone klantenservice en toewijding aan klanttevredenheid. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en professioneel, waardoor ik me echt gewaardeerd voelde als klant. Ik beveel dit bedrijf van harte aan vanwege hun ongeëvenaarde service en aandacht voor de klant. Louise is een TOPPER!!
Top!
Super leuke en lieve recruiters. Erg meelevend en ook meedenkend. Een van m’n favoriete! Fijn samengewerkt te hebben.
Geweldige ervaring dankzij Louise!
Ik ben zeer blij met Sarkling People! Communicatie liep heel goed en werd goed geholpen. Louise heeft me voor en na de gesprekken altijd gebeld, zelfs buiten haar werktijden. Het had niet beter gekund, ik heb dankzij haar een baan gekregen dat ik heel graag wou.

Superblij met Sparkling People
Dit is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Louise is behulpzaam en doet zeker veel moeite voor je. Het proces is lekker vlot verlopen en ik waardeer zeker de inzet van Louise. Een aanrader!!!!

Fijne en snelle communicatie
Fijne en snelle communicatie. Hebben mij in korte tijd aan een leuke baan geholpen!
Enthousiast en behulpzaam
Veere was zeer behulpzaam en enthousiast. Eerst een leuk en informeel online gesprek met Veere gehad. Daarna kon ze me meteen introduceren bij Tentoo en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Binnen 3 weken 3 gesprekken gehad en uiteindelijk een aanbieding gekregen en geaccepteerd. In deze 3 weken stond Veere klaar om mijn vragen te beantwoorden en mij voor te bereiden op de gesprekken.
Louise was enorm betrokken
Louise was enorm betrokken, dacht graag mee, bekeek goed verschillende aspecten, en had een goede positieve energie!

Antwoord van Sparkling People
Fijne samenwerking en zijn…
Fijne samenwerking en zijn geïnteresseerd en up to date tijdens de sollicitatie procedure

Ik ben erg blij met Sparkling People,
Ik ben erg blij met Sparkling People,
Snelle en gemakkelijke communicatie van Natasha
Op elk probleem dat zich voordoet, wordt adequaat gereageerd op .Heb ik met plezier met hun gewerkt.Enorm gewaardeerd.
Mariya