Sparkling People Reviews

4,5

Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Toon meer

De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Toon meer

Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Toon meer

1. Wervings- en selectiebureau
  2. Uitzendbureau
  3. Wervingsbedrijf voor tijdelijk werk

Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel erg tevreden

Louise is hartstikke behulpzaam, professioneel en vooral heel erg goed in wat ze doet. Ik ben uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe baan.

15 november 2023

Antwoord van Sparkling People

Bedankt voor je review, Rik! Goed om te horen dat je jouw ervaring met Louise als uitstekend hebt ervaren. Veel plezier bij je nieuwe baan! :) - Team SP

Mijn Succesvolle Baanzoektocht met Louise

Louise van Sparkling People heeft mij enorm geholpen met het zoeken van een baan. Er waren meerdere sollicitatie gespreken en voor ieder gesprek bereide ze me goed voor. Bovendien toonde ze oprecht interesse in hoe de gesprekken verliepen. Terugkijkend op de samenwerking met Louise, en bij uitbreiding met Sparkling People, heb ik een zeer positief gevoel.

6 november 2023

Antwoord van Sparkling People

Hi Lars, wat leuk om te lezen! Superfijn dat je de zoektocht naar jouw nieuwe werkavontuur met Louise als zeer positief hebt ervaren. Heel veel plezier én succes met je nieuwe baan! Groetjes, Team SP

Zeker een aanrader

Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrachtgever. Contact met elkaar verliep snel via de telefoon en zelfs Whatsapp. Ik zou een volgende keer zeker contact met Sparkling People opnemen en ook vanuit de zijde van een werkgever.

30 oktober 2023

Antwoord van Sparkling People

Hi Juliette, wat leuk om te lezen! Superfijn dat je het contact met Michelle als goed hebt ervaren. Heel veel plezier én succes met je nieuwe baan! Groetjes, Team SP

Johan weet van doorpakken

Ik ben ontzettend blij met de hulp van Sparkling People, met name van Johan. Nadat ik op een vrijdagochtend had gesolliciteerd op een vacature, werd ik meteen gebeld door Johan, en slechts een kwartier later zaten we al in een videocall. Dankzij Johan's ondernemende en persoonlijke aanpak had ik binnen de kortste keren al een gesprek met mijn potentiële nieuwe werkgever gepland. Fast-forward twee weken en ik heb mijn contract getekend! Ik kijk met enorm veel waardering terug op de toewijding van Johan tijdens dit super snelle proces. Chapeau!

Oh, en bedankt voor de bloemen :).

22 september 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Fabien, wat ontzettend fijn om te lezen! Wij vinden Johan een topper, maar superleuk dat jij dat ook zo hebt ervaren. Heel veel plezier en succes in je nieuwe job, en geniet van de bloemen :) Team SP

Een nieuwe uitdaging

Michelle heeft mij op een persoonlijke, geduldige manier geholpen aan een nieuwe baan en was proactief wat betreft de benadering van het bedrijf. Ook was het fijn dat ze bepaalde communicatie uit handen nam, waardoor het gehele proces soepel verliep!

2 oktober 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Patrick! Dank voor je review. Fijn om te lezen dat Michelle je aan een nieuwe baan heeft geholpen. Heel veel plezier en succes! Team Sparkling People

Complimenten aan Claire

In contact gekomen met Claire voor een positie in Amsterdam. Zij heeft dit proces met de juiste begeleiding tot een succesvol einde gebracht. Van begin tot het einde een zeer prettige en kundige ervaring. Sparkling people is zeer onderscheidend en de filosofie van Sparkling people wordt met kracht uitgedragen door Claire.

28 september 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Roy, dank voor je mooie review! Heel fijn om te lezen dat je de samenwerking met Claire als prettig hebt ervaren. Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan. Team SP

Whatsapp spam

Ene van ere Bonnie heeft mij op whatsapp bericht. Wie is dat? Het kwam in eens uit het niks. Toen heb ik hem terug gespammed met stickers en gevraagd of hij free robux wou hebben. Waarom spammen jullie naar andere mensen op whatsapp

22 september 2023

Hoi Justin!
Wat goed dat je hem/ het of haar met stickers hebt gespammed....
Zou je zo vriendelijk willen zijn ook nog even op 'rapporteren' te drukken? deze Bonnie of de gebruiker achter dat nummer heeft niets met Sparkling People te maken. een andere beoordeling op ons bedrijf zouden we enorm kunnen waarderen (onze goede naam wordt helaas gebruikt voor fishing)

Enorm fijne samenwerking!

Het team komt met de juiste, passende vacatures en er wordt goed met je meegedacht. Het contact verloopt snel en enorm fijn. Ook als tussenpersoon bij lopende sollicitaties schakelen ze snel en netjes. Dankzij Michelle en Johan een mooie nieuwe uitdaging gevonden!

10 juli 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Amber, dank voor je mooie woorden! Fijn dat je het contact met Johan en Michelle als positief hebt ervaren, én dat je een mooie nieuwe uitdaging hebt gevonden. We wensen je heel veel succes en geluk. Groetjes, Team Sparkling People

Sparkling People denkt echt met je mee

Sparkling People denkt echt met je mee!
Na mijn reactie op een vacature werd ik binnen een uur gebeld door Claire. De vacature waarop ik had gereageerd was helaas niet voor een starter als ik, maar ze wist we nog andere bedrijven waar mijn CV goed op aansloot. Na een onwijs leuk kennismakingsgesprek, waarin we alle mogelijke opties voor mij hebben besproken, heeft ze mij voorgesteld bij een leuk bedrijf. Toevallig vandaag teken ik hier mijn contract voor komende tijd. Super blij!
Echt een bedrijf wat met je mee denkt en graag echt betrokken is bij de sollicitant en het proces.

20 september 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Maud, wat fijn om te lezen dat je de samenwerking met Claire als zo goed hebt ervaren! We wensen je heel veel plezier en geluk in je nieuwe baan. Groetjes, Team SP

Hele fijne begeleiding van Claire!

Hele fijne begeleiding van Claire!

Nadat ik contact had opgenomen met SparklingPeople nam Claire al binnen 1 dag contact met mij op. We hadden een fijn en open kennismakingsgesprek. Daarna heeft Claire mij voorgesteld voor een rol en mij goed voorbereid op het gesprek. Claire is heel energiek, betrokken en professioneel. Dankjewel!

15 september 2023

Hoi Charlotte, wat fijn om te lezen! Dank voor je review. Groetjes, Team SP

Super goede ervaring met Sparkling…

Super goede ervaring met Sparkling People. Frequent en goed contact met Veere. Ze heeft een hele goede match gemaakt. En mij in contact gebracht met een bedrijf dat heel goed bij mij past. Daarnaast was ze tijdens het hele sollicitatieproces heel erg betrokken.

Echt een dikke 10!

Bedankt!

22 augustus 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Saidjah, dank voor je review! Fijn om te horen dat je goed contact hebt gehad met Veere. Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan. Groetjes, Team Sparkling People

Hele goede ervaring gehad

Hele goede ervaring gehad met de lieve mensen van Sparkling People. Altijd duidelijke communicatie en ze denken ook echt met je mee! Ze geven goede tips en nemen de tijd voor je als je bijvoorbeeld vragen hebt of even wilt bellen voor dat je een sollicitatiegesprek hebt. ♡

12 juni 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Shiva, wat fijn om te lezen! Dank voor je review en je mooie woorden. Groetjes, Team Sparkling People

fijn gesprek en super gezellig

heel fijn gesprek en super gezellig, voelde ook zeker dat er goed naar me geluisterd werd en waar ik naar opzoek was

27 juli 2023

Antwoord van Sparkling People

Hoi Mia, dank voor je review! Wat fijn dat je het gesprek als fijn en gezellig hebt ervaren. Groetjes, Team SP

Geweldige samenwerking

Ik heb een mega goeie samenwerking gehad met een medewerker van sparkling people. Binnenkort ga ik beginnen bij mijn nieuwe baan dankzij hun hulp.

5 juni 2023

Hi Naomi,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en wensen je veel succes in je nieuwe baan -Team SP

Hele fijne ervaring met Sparkling…

Hele fijne ervaring met Sparkling People! Claire heeft me letterlijk binnen een week aan een leuke nieuwe baan geholpen!

1 mei 2023

Hi Jir,
Goed om te horen dat Claire je heeft kunnen helpen met het vinden van een nieuwe toffe baan! Heel veel werkgeluk gewenst! -Team SP :)

Fijne samenwerking.

Yenssi heeft mij heel goed geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan 😊
Ik kan ook altijd bij hem terecht voor mijn vragen .
Dus bij deze ben ik heel blij met sparkling people .

2 maart 2023

Hoi Haidy,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat Yenssi je goed heeft geholpen bij het vinden van een nieuwe baan! -Team SP

Toppers!

Erg fijne samenwerking met recruiter Yenssi, transparant, eerlijk en vriendelijk!

16 mei 2023

Hi Nick!
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je een fijne samenwerking hebt gehad met Yens! - Team SP

Kandidaat beter informeren voordat je hem opbelt.

Natasja van Sparkling People benaderde mij voor een vacature (Customer Support Medewerker, fietsen bedrijf). Ze kwam enthousiast over. En we hebben een leuk kennismakinggesprek gehad. Ze zou me voorstellen aan het bedrijf. Dit klinkt positief!

Een paar dagen later werd ik gebeld dat het niet doorgaat. Het bedrijf zoekt nu iemand met veel kennis van fietsen. Dit stond begin mei niet in de vacature. Op het moment van schrijven wel.

Heeft mijn review toch nut gehad.

2 mei 2023

Beste Jasper,

Dank voor het delen van jouw ervaring bij Sparkling People. We waarderen je feedback en nemen deze serieus, vandaar dat we direct de vacature tekst hebben verduidelijkt.

We begrijpen dat er sprake is geweest van een miscommunicatie. Onze oprechte excuses voor de mindere ervaring die je hebt gehad bij Sparkling People.

We hopen dat we in de toekomst een geschikte, leuke baan voor je kunnen vinden en je alsnog een positieve ervaring hebt met ons! -Team SP

Fijne ervaring

Heel goed geholpen door Michelle bij het zoeken naar een HR baan die bij mij past! Ze is erg vriendelijk en geeft de juiste tips die mij verder hebben geholpen tijdens de sollicitatieprocedure.

15 april 2023

Hi Nimet,

Bedankt voor jouw positieve woorden! Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met Michelle! :) -Team SP

Fijne begeleiding & Persoonlijk contact

Ik ben heel blij met de bemiddeling van Louise. Ze denkt echt met je mee en begeleidt je heel fijn door het hele sollicitatie proces heen. Juist omdat je niet zo vaak solliciteert, is het heel fijn als je hierin ondersteunt wordt.

Ze deelt precies de juiste tips & zorgt ervoor dat je vol vertrouwen je gesprekken in gaat. Je hebt echt het gevoel dat er naar je wordt geluisterd, die persoonlijke touch vind ik heel belangrijk! Als je op zoek bent naar een baan (of leuk, enthousiast personeel) dan zou ik Sparkling People 100% aanraden!

6 april 2023

Ha Danielle,

Wat geweldig om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Louise als recruiter! Fijn dat Lou jou goed heeft kunnen begeleiden tijdens het sollicitatieproces en je heeft voorzien van handige tips.

We zijn blij dat je de persoonlijke touch waardeert die ze aan haar werk toevoegt en gaan het doorgeven aan onze topper! -Team SP