Sparkling People Reviews

4,5

Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Toon meer

Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Toon meer

De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Toon meer

Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Toon meer

1. Wervings- en selectiebureau
  2. Uitzendbureau
  3. Wervingsbedrijf voor tijdelijk werk

Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende service en behulpzaamheid

Het hele traject ben ik goed geholpen door Michelle. Vanaf het begin was het fijn communiceren en was ze nauw betrokken. Voor en na ieder gesprek even gebeld en eventuele vragen doorgenomen.
Al met al een uitstekende ervaring.

20 december 2022

Hoi Mark,
Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Michelle van Sparkling People! Bedankt voor je review. -Team SP

Veere en Louise bedankt !

Super goed geholpen met mijn zoektocht naar mijn nieuwe baan! Veere & Louise hebben mij een goed luisterend oor geboden naar mijn wensen en waar ik op naar op zoek was. Bedankt voor alles !!

26 december 2022

Beste Robin,
Bedankt voor je leuke review! Fijn dat Veere en Louise je aan een leuke baan hebben kunnen helpen! Veel werkplezier! -Team SP

Heb contact met Vince van Sparkling…

Heb contact met Vince van Sparkling People. Heel laag drempelig. Echt een toppertje. Goeie en leuke vacatures en begrijpt wat ik zoek. Ook is hij flexibel en snel als het gaat om afspraken of communicatie met zowel externe bedrijf als naar mij toe.

22 december 2022

Hoi Kirsten,
Wat goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met Vince! Bedankt voor je positieve woorden :) -Team SP

MATCH dankzij Claire de enthousiaste, fanatieke recruiter!

Claire is enthousiaste, fanatieke recruiter! Super leuke intake gehad waarna duidelijk en snel vervolgstappen gecommuniceerd worden.

Zowel een + als - punt is het enthousiasme in communiceren naar mij als potentieel nieuwe werknemer. Ik voelde wel enige druk bij het maken van een beslissing en dat heb ik ook naar claire uitgesproken.

Dankjewel voor de match!

8 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi! Bedankt voor je positieve woorden over onze topper Claire. We zijn blij dat ze je aan een passende baan heeft kunnen helpen! - Team SP

Wordt snel geregeld

De communicatie met sparkling is top! Aan de hand van mn voorkeuren een passend bedrijf gematcht. Snel een sollicitatiegesprek ingepland en mag al volgende week beginnen!

20 december 2022

Antwoord van Sparkling People

HI! Wat een leuke review. Fijn dat we je zo snel aan een nieuwe baan hebben kunnen helpen. Het beste gewenst!

Deze gasten van t bedrijf zijn heel erg…

Deze gasten van t bedrijf zijn heel erg begaan met je, eerst nodigen ze je uit voor een kennismakingsgesprek en daarna gaan ze met het hele team een research voor je doen, zeker een aanrader als uitzendbureau, een dikke 10!

19 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Job, bedankt voor je positieve woorden over onze toppers!

Hele goede ervaring met Sparkling People

Met Sparkling People heb ik een goede ervaring. Ik heb een hele goede gesprekken gehad met Vince, Hij heeft me heel erg geholpen en veel goed passende mogelijkheden gegeven. Ik heb uiteindelijk op een andere manier een baan gevonden maar als ik nog een keer op zoek ben neem ik zeker weer contact met hem op.

15 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Thijmen! Bedankt voor jouw positieve review. We zijn blij om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad me Vince. Het is een toppertje! :) Ook al hebben we je niet aan een baan geholpen, wensen we je het allerbeste.

Zeer deskundige bedrijf

Zeer deskundige bedrijf.
Ze hebben mij geholpen om snel werk te vinden. Hartstikke bedankt

13 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Wat goed om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met Sparkling People! We wensen jou het allerbeste met je nieuwe baan :)

Ik had een hele fijne recruiter bij…

Ik had een hele fijne recruiter bij Sparkling People.
Dankzij Yenssi voelde ik mij op mijn gemak , hij gaf mij veel tips waardoor ik vol vertrouwen het sollicitatiegesprek in gegaan ben met als resultaat dat ik nu een leuke baan heb.

Yenssi heel erg bedankt !!!

7 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Annelies, dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je het traject met Yenssi als positief hebt ervaren :) We wensen je heel veel plezier en succes in je nieuwe baan. Team SP

Perfect!

Mijn ervaring met Sparkling People heb ik eigenlijk als perfect ervaren.
Ik ben echt mega goed voorbereid voor mijn kennismakingsgesprek.
Ik kreeg alles goed uitgelegd van begin tot eind en mocht alles vragen.
De gesprekken waren serieus maar er werd ook gelachen tussendoor.
Ik ben met een heel goed gevoel naar mijn gesprek gegaan ondanks mijn zenuwen en heb dit meerendeel zeker te danken aan Yenssi!
Topper in zijn werk als je ‘t mij vraagt!

7 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Jaimy-Lee, bedankt voor je review én je mooie woorden! Daar worden we blij van :) Heel veel succes en plezier in je nieuwe baan. Team SP

Erg goed geholpen door Gina en Vince…

Erg goed geholpen door Gina en Vince met als resultaat een nieuwe top baan!

4 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Ramon, dank voor je review! Heel fijn dat je het traject met Gina en Vince als positief hebt ervaren. Succes in je nieuwe baan! Team SP

Super service!

Door Sparkling People ben je net al een stapje verder in het sollicitatieproces bij een potentiële werkgever. Sparkling People neemt eigenlijk de eerste stap van je over, waardoor je alleen op gesprek gaat bij bedrijven die écht interesse hebben in jouw profiel. Hierdoor heb ik super snel een leuke, passende functie gevonden terwijl ik zelf druk bezig was met afstuderen.

14 oktober 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Joëlle, dank je wel voor je review en mooie woorden. We wensen je heel veel succes in je nieuwe baan :) Team SP

Ik was zo lang opzoek naar werk en…

Ik was zo lang opzoek naar werk en telkens was het niks toen had ik me aangemeld via sparkling People en toen werd ik geholpen door Johan en top gozer die altijd klaar voor je staat hij heeft me geholpen aan en baan waar ik maandag gelijk kan starten dit komt allemaal door Johan dus als je geholpen wilt worden zou ik nr Johan gaan

1 december 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Zeki, wat fijn om te lezen. Johan is een topper he ;) Heel veel succes in je nieuwe baan! Team SP

Sparkling people heeft mij uitstekend…

Sparkling people heeft mij uitstekend geholpen gedurende de eerste sollicitaties na mijn afstuderen. De ondersteuning van Veere was heel professioneel maar ook persoonlijk. Al met al een goede ervaring.

30 november 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Hanneke, wat fijn dat je het contact met Veere als positief hebt ervaren! We wensen je heel veel succes in je nieuwe baan :) Team SP

Makes you sparkle!

Dankzij al haar tips & tricks ben ik met veel zelfverzekerdheid de sollicitatie procedures ingegaan en heb ik mijn dream job gevonden!

Thanks for making me sparkle Claire , je bent een toppertje eersteklas!

25 november 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Jacobine, wat een mooie woorden over onze Claire! Ze is een toppertje :) Team SP

Ik ben ontzettend goed en professioneel…

Ik ben ontzettend goed en professioneel geholpen bij het zoeken naar een baan. Snel mooie en relevante vacatures voorgesteld gekregen. Niet lang wachten of schieten met hagel.

22 november 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Robin, wat fijn om te horen dat je onze hulp als prettig hebt ervaren! We wensen je heel veel succes in je nieuwe baan :) Team SP

Sparkling People heeft mij goed…

Sparkling People heeft mij goed geholpen in het zoeken naar een nieuwe baan, ze hebben goed geluisterd naar wat ik wilde en aan de hand daarvan een geweldige nieuwe uitdaging voor me gevonden

1 oktober 2022

Antwoord van Sparkling People

Hi Vince, bedankt voor je mooie review! Heel veel succes met je nieuwe baan :) Team SP

Claire heeft mij onwijs goed begeleid…

Claire heeft mij onwijs goed begeleid in het sollicitatie proces. Het contact was laagdrempelig, prettig en open. Ik kon altijd bellen, appen of aan de bel trekken als het nodig was. Ik kan Claire alleen maar aanraden!

17 oktober 2022

Hi Julie, bedankt voor je review en je mooie woorden over Claire! Team SP

Thank you

Sparkling People 😊

Paar weken geleden een intake met Tibor gehad;
ongelooflijk goed geholpen, heel professionel, goed geluisterd naar mijn wensen, meedenkend, meelevend en oprecht geïnteresseerd.
Binnen 2 weken bemiddeld en getekend bij me nieuwe baan, super blij mee uiteraard. Nogmaals bedankt.

11 november 2022

Antwoord van Sparkling People

Hoi Joanna, wat een mooie review en wat fijn dat je het contact met Tibor als zo fijn hebt ervaren! We wensen je heel veel succes en plezier in je nieuwe baan, keep smiling :) Team SP