Gereageerd op vacature, whatsapp vragen in gevuld. Wordt je gebeld door een botte jongen van een recruiter (als je dat zo mag noemen), die zijn huiswerk niet gedaan heeft, domme vragen stelt etc etc.... Toon meer
Recent ben ik bemiddeld naar een nieuwe leuke baan door Michelle. De contacten verliepen goed. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Tevens heeft zij een goede match gezien en dit overgebracht aan opdrac... Toon meer
De recruiters van Sparkling People zijn enthousiast, denken met je mee, en zijn open en transparant in hun advies. Ook wanneer een vacature je niet enthousiasmeert, dan wordt er niet gepusht maar ju... Toon meer
Zoeken naar je nieuwe dream job is samen met Claire oprecht een leerzaam feestje! Al vanaf de intake geeft Claire je veel vertrouwen en inzichten in je kwaliteiten. Dankzij al haar tips & tricks... Toon meer
Sparkling People brengt leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar! We onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door onze persoonlijke en enthousiaste benadering. We bemiddelen vooral in marketing, sales en service functies, maar we hebben ook regelmatig andere vacatures online staan! Neem je snel een kijkje op onze website?
Lichtfabriekplein 1, 2031TE, Haarlem, Nederland
- 0237440504
- info@sparklingpeople.nl
- sparklingpeople.nl

Goed geholpen door Bart
Heel enthousiast benaderd door Bart met een leuke vacature. Het contact heb ik door zijn kundigheid en enthousiasme als zeer prettig ervaren. Dank jullie wel!

Antwoord van Sparkling People
Echt een sparkling person!
Wat was het een feest om met Claire te mogen schakelen over mijn toekomst! Naast dat het gewoon een ontzettend fijn mens is, is ze ook echt gericht op de persoon en gaat het haar erom dat die persoon een baan vindt die bij die persoon past. Dat heb ik zeer gewaardeerd. Wat een topper.

Louise helpt uitstekend!
Louise heeft mij uitstekend geholpen met het zoeken naar een baan. Zij denkt mee en zorgt voor de nodige steun bij het zoeken naar een geschikte functie. Daarnaast is zij makkelijk omgang en mijn ervaring met haar is Top!

Fijn contact met Jan-Willem
Professionele en tegelijkertijd heel chille approach. Goede begeleiding en info gekregen omtrent de job en het proces in combinatie met een keurige opvolging. TOP!

Dankjewel Sparkling People
Dankjewel Sparkling People. Jullie zijn supertop. Ik heb de professionaliteit, passie, proactivitiet en het snelle handelen nog nooit meegemaakt.
Ik wil via deze weg Tibor bedanken voor de ondersteuning. Chapeau Tibor en Sparkling People. Dankzij jullie heb ik binnen anderhalve week een nieuwe baan. Ik zou jullie zeker aanraden bij andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Geweldige organisatie!
Geweldige organisatie!
Mijn contact persoon was Tibor. Hij heeft me goed geholpen en echt gekeken welke organisatie bij me past. Sparkling people is echt een aanrader!

Antwoord van Sparkling People
Waanzinnig bedrijf met waanzinnige mensen
Sparkling People heeft ontzettend hun best gedaan voor mij in de zoektocht naar een nieuwe baan. Ik werd van voor tot achter gesteund en kon altijd op hun rekenen.
Voor mij is het helaas niets geworden, want ik besloot om mijn studie een nieuwe kans te geven, maar een ander kan ik de diensten van Sparkling People zeker aanbevelen!

Super!
Hele fijne organisatie om mee te werken!
Zelf had ik contact met Arco en ik kan niks anders zeggen dan ''wat een topper!''.
Fijne communicatie en goede begeleiding.

Antwoord van Sparkling People
Twee weken geleden ben ik benaderd door…
Twee weken geleden ben ik benaderd door Louise. Zij had een leuke vacature open staan waar ik volgende week ga starten!! Bedankt voor de benadering en voor het leuke contact! 😊😊

Goeie recruiters
Ik had contact met Louisa, en het was een hele vrolijke en aardige vrouw. Ik ben zelf starter, maar ze had mij enorm goed geholpen en was heel betrokken bij mijn sollicitatie. Ze luisterde ook goed naar mijn behoeften en was open en eerlijk. Ik had zeker een goede ervaring met Sparkling People!

Antwoord van Sparkling People
Door Sparkling People ga II per 1…
Door Sparkling People ga II per 1 november beginnen aan mijn nieuwe baan. Enorm bedankt!

Antwoord van Sparkling People
Louise je bent een topper!
Louise heeft mij benaderd voor de baan die ik nu , dankzij haar heb gekregen.
Ze heeft een goed oog om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Ze heeft een snel, efficiënt en professioneel traject gestart en mij zo geholpen aan mijn fantastische nieuwe baan. Bovendien merkte ik dat zij oprecht blij voor me was.
Bedank Louise! Je bent een topper!

Antwoord van Sparkling People
Vakkundige en ervaren medewerkers…
Vakkundige en ervaren medewerkers binnen Sparkling People en in het bijzonder Louise!
Ze houden van goed, snel en vooral duidelijk schakelen.

Super bedrijf!
Via Gina van Sparkling people aan een hele leuke baan gekomen. Kan het iedereen aanraden! Leuk contact, ze helpen en denken zeker met je mee! Een erg fijn bedrijf dat mensen en bedrijven met elkaar connect, en erg persoonlijk.

Antwoord van Sparkling People
Louise heeft mij erg leuk geholpen met…
Louise heeft mij erg leuk geholpen met mij nieuwe baan bij Sanitair winkel Rotterdam.
Was heel behulpzaam en kon alles aan haar vragen.
Nogmaals bedankt voor alle hulp.

Goede begeleiding
Fijn gesprek en begeleiding gehad door een van de reqruiters

Antwoord van Sparkling People
Zijn bij sparkling people heel erg…
Zijn bij sparkling people heel erg betrokken bij de kandidaten en gaan echt een proces met je door. Yenssi is echt een topper!