2,7

Slecht

Een event aangevraagd en snel een…

Een event aangevraagd en snel een offerte én een reminder op de offerte gehad. Nadat we akkoord hebben gegeven hoorden we niks meer. Ik heb herhaaldelijk naar updates gevraagd, maar dan waren ze nog op zoek naar een goede locatie, dat ze onderbezet zijn en ineens moest het tijdstip verschuiven. Uiteindelijk een mail ontvangen dat het helemaal niet door kan gaan, terwijl wij er alles al omheen gepland hadden…. Bedankt voor niks.

13 maart 2026

Prijs niet in verhouding

Na aanvraag blijkt de prijs voor een groepsuitje (17 pers.)bijna 50 % hoger te zijn dan aangegeven.

Op de email waarin ik aangeef dat dit niet in verhouding staat tot de verwachting wordt niet eens meer gereageerd...

21 oktober 2025

Walking diner in Haarlem geboekt voor…

Walking diner in Haarlem geboekt voor groep.
Eerste locatie voor voorgerecht geen tafel binnen beschikbaar. Dus buiten aan tafel gezet bij temperatuur van ca 10 graden.
Hoofdgerecht was prima maar te weinig tijd omdat de gids on te laat afleverde.
Nagerecht al staand genuttigd omdat de gereserveerde tafel nier beschikbaar was.

17 mei 2025

Fantastisch vrijgezellenfeest met topservice van Specialtours!

Afgelopen zaterdag, 24 mei 2025, hebben we voor onze vriend een onvergetelijk vrijgezellenfeest georganiseerd in Nijmegen. Eén van de hoogtepunten was het naaktmodel schilderen. Wat een geweldige ervaring! De kunstenares was ontzettend professioneel. We hebben na afloop gezellig nageborreld.

Wat ik daarnaast echt wil benadrukken is de uitmuntende service van Specialtours. Het organiseren van een vrijgezellenfeest met een wisselende groepsgrootte is niet eenvoudig, maar bij elke keer dat ik contact had, stond ik versteld dat iedere medewerker volledig op de hoogte was van mijn dossier, begripvol reageerde op wijzigingen en actief mee dacht. Zo’n goede communicatie en klantgerichtheid kom je zelden tegen.

Een professioneel en betrokken organisatiebureau. Ik beveel Specialtours van harte aan!

24 mei 2025

Workshop niet zoals afgesproken, klantgerichtheid van de organisatie ver te zoeken.

Ruim een maand geleden een workshop Burlesque dansen geboekt bij Specialtours voor een vrijgezellenfeest. Netjes een bevestiging en een factuur gehad.
We zouden les krijgen in een mooie danslocatie in het centrum van Utrecht om 15.00
We zouden ontvangen worden met bubbels en aangekleed worden met boa's, veren en handschoenen.

We hebben alle andere activiteiten rondom deze locatie en tijd heen gepland.

3 dagen voor het feest krijg ik een mail over een dubbele booking op die locatie en of we een uur eerder kunnen komen. Alle dames gebeld, De boottocht organisatie gebeld en alles een uur naar voren gezet.

Ik mail en bel naar specialtours dat het met gelukt is, dus dat het door kan gaan. Nou zegt ze fijn ik laat weten of dat akkoord is. Huh???

Krijg ik dag voor het vrijgezellenfeest om iets over half vijf een mail, dat het bedrijf waar ze hebben geboekt niet meer reageert en leeg lijkt te staan.

Huh je had ze gisteren toch nog aan de lijn dat we een uurtje vroeger moesten komen?????
Ja sorry, zij nemen niet op. En waar mensen werken, worden fouten gemaakt.
Nou toen ben ik boos geworden. Ik sta morgen met 12 dames in Utrecht in Burlesque kleding en er is geen workshop meer. Jullie regelen maar iets.
Uiteindelijk goed geholpen door een man, die van alles heeft geregeld. We moesten taxi's regelen die hij zou betalen om ons naar het universitijdsterrein te brengen buiten de stad en daar zou dan alles doorgaan. Dat gaf op de valreep weer rust en vertrouwen.
Nou je raadt het misschien al. We komen daar aan ergens in een oude gymzaal, staat een meisje.

Ik zeg hoi ben jij van de workshop Burlesque, jazeker.
Oke waar zijn de attributen om ons op te dossen? Die zijn er niet.
En de prosecco
Ze had geen idee waar ik het over had. Hadden we 4 euro pp extra voor betaald. En de stoelen, waar Burlesque bekend om staan. Die waren er ook niet. Deze meid heeft er echt voor ons iets van proberen te maken, maar zij bleek ook pas gisteren geboekt te zijn en had ze gehoord dat ze hierheen moest en werkte normaal niet voor deze organisatie.
Kortom ook dat was gelogen van specialtours. Niks geen eigen dansers.
Uiteraard bel ik nog even met specialtours. Hoe het mogelijk is dat er buiten de dansleraar niks uit hun programma is geregeld. Zegt de dame aan de andere kant van de lijn ik zie niks in de offerte over prosecco. Ik ga het ff uitzoeken, ik bel u terug. Wat denk je, die belt niet.....

Hoe ze mij in vredesnaam een bevestiging een maand vooraf hebben kunnen sturen is me echt een raadsel. Maar het heeft mij heel veel stress gegeven en ik vind het bedrijf heel onprofessioneel. Dat dit zichzelf een eventbureau noemt... Als je feesten voor anderen mag organiseren, dan heb je de verantwoordelijkheid er een feestje van te maken. Dat is bij deze organisatie niet het geval.

Wil je een leuk uitje voor je vrijgezellenfeest, kies dan voor een betrouwbare partner.

17 mei 2025

Specialtours organiseerde ons…

Specialtours organiseerde ons bedrijfsuitje perfect: professionele communicatie, maatwerk activiteiten en uitstekende begeleiding. Het was een ideale mix van teambuilding en plezier, waar iedereen van genoot. Een aanrader!

5 oktober 2024

Onze ervaring met Specialtours was…

Onze ervaring met Specialtours was fantastisch! Vanaf het moment dat we boekten, voelden we ons in goede handen. Het team is professioneel, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Het walking dinner was perfect georganiseerd, met oog voor detail en comfort. De gidsen wisten veel over de restaurants en gerechten, wat de avond extra bijzonder maakte. We hebben genoten van de unieke locaties die we bezochten, en de planning zorgde ervoor dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Voor wie een zorgeloze en onvergetelijke culinaire ervaring zoekt, is Specialtours absoluut een aanrader!

4 oktober 2024

Hele slechte service

Hele slechte service. Heel veel klachten en wordt niet geholpen. Slechte speluitleg waardoor wij het spel niet hebben kunnen spelen. (met 11 personen) Wij wisten niet waar wij heen moesten en wat we moesten doen. Na meerdere mails met klachten kunnen zij ons nergens in tegemoetkomen. Het ligt allemaal aan ons.
Heel erg slecht! Zo ga je toch niet met klanten om!

25 mei 2024

Naaktmodel schilderen

Naaktmodel schilderen
Let op, prijzen kloppen NIET!
Op de website staat 37,- maar bij de offerte blijkt dit 53,50 te zijn.
Een lokkertje dus.

25 maart 2024

Waardeloos!!…

2 activiteiten gepland voor vrijgezellenfeest. Nadat de eerste klaar was zaten we te wachten op het thema diner. Worden we uur van te voren gebeld dat diegene die het moest organiseren/leiden “het niet ging redden”
Zit je dan!!! En hoezo gaat het niet redden!! Dan regel je maar iemand anders toch?!!
Konden als alternatief wel een stripper krijgen!! Wat een aanfluiting.
Uiteindelijk zelf een alternatief geregeld en zijn we naar de Japanner gegaan.
Heel erg slecht!! Communicatie laat te wensen over. Hebben ons geld terug gehad maar de beloofde compensatie blijft helaas uit.
Slechte service en reclame!!

20 januari 2024

Onzorgvuldig georganiseerd

Door ons zorgvuldig gepland en de nodige vervanging geregeld, want wij zijn een zorginstelling.

Helaas was het door special tours minder zorgvuldig gepland:
De gids was te laat waardoor wij het nummer in onderstaande mail hebben gebeld waar special tours altijd bereikbaar op zou zijn. Helaas kreeg ik de melding dat daar een volle voicemailbox achter zat en er werd, ondanks herhaaldelijk bellen, niet opgenomen.
De extra persoon die wij hadden geboekt en waar wij per omgaande een factuur voor ontvingen en ook per omgaande door ons betaald, is niet doorgegeven aan de restaurants waardoor een plek te kort was en bij het laatste restaurant zelfs een dessert tekort.
De menuvoorkeuren zijn niet doorgegeven aan de restaurant Parck.
De opmerkingen: glutenvrij en ‘geen rucola’ (dit ivm allergieën) is niet doorgegeven. Hierdoor kon het dessert niet gebruikt worden door onze deelnemer en moest er nauwkeurig rucola uit het eten geviste worden.
Bij restaurant Parck hebben we 5 kwartier op ons eten gewacht, oa omdat dit niet doorgegeven was.
Doordat de gids te laat was en het zo lang duurde bij Parck hebben we een zeer beperkte stadsrondleiding gehad.

4 november 2022

Super geslaagd uitje

Ik kan niet anders dan dat mijn collega's en ik enorm genoten hebben van dit uitje. Twee goede gidsen mee tijdens de Wallen Tour, de restaurantjes waren dik in orde en het weer zat natuurlijk ook mee. Topavond gehad.

29 januari 2019

Bedrijfsuitje viel tegen vanwege de saaie boottrip zonder animatie/muziek/gesproken tekst en het slechte eten.

Dagje uit met collega's. Speurtocht op de wallen was ok. Niet echt heel bijzonder...
Boottrip van 1.5 uur viel tegen. Bootje zag er leuk uit, kleine tafel aan boord waardoor de helft van de collega's op de bank zat zonder tafel, andere helft zat wel bij elkaar aan tafel. Geen muziek aan boord. Geen entertainer/kapitein die iets over Amsterdam vertelde. Totaal geen sfeer in de boot. Afgezet bij restaurant Delirium. Tafel indeling niet gezellig, hebben we zelf anders neergezet. Ander bedrijf had ook bedrijfsuitje, eetzaal gescheiden dmv gordijn. Ovens waren stuk. 2 uur op ons eten gewacht. Eten kwam eindelijk was de patat koud en het vlees niet gaar. Muziek erg hard, te hard voor in restaurant.

15 oktober 2016
Toon reviews in alle talen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken