Wij hadden misschien te hoge verwachtingen met kinderen van 2.5 en 4j. Voor 0-4j is er bitter weinig. Dan zijn er de fietsjes die overal behalve op het parcours te vinden waren. Kids konde... Toon meer
Heel leuk voor de kindjes! Vooral de klimtorens waren een topper. We waren er toen er veel volk was, mensen die dorst hadden stonden aan te schuiven tot waar de kindjes ook met hun mat naar boven mo... Toon meer
Snel toegankelijk, vriendelijk onthaal, rustig (zijn op een vrijdagavond geweest), veel personeel die zijn best doet. Jammer dat sommige bezoekers weinig respectvol omgaan met het materiaal en speelgo... Toon meer
De speeltuin is heel leuk met veel variatie. Er waren lange wachtrijen om iets te bestellen om te drinken. Nadat we 20 min moesten wachten om iets te bestellen om te eten (de buzzers waren op), hebbe... Toon meer
Over Speelpunt
Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor je gezin een avontuurlijke en sportieve dag.
De 7 klimmuren met 10 klimlijnen zijn dé topbeleving van je dagje uit. In de fantasierijke speelwereld verzamelen zich honderden vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Of speelt je kind liever met de blokken? Dan is de gigantische LEGO- en bouwhoek een échte droom. In de Jungle en mini-jungle, twee fantastische speelkooien beleven je kinderen de gekste avonturen. En er is nog meer.... een disco, poppentheater, een reuzetwister, een leuke selfiewand om met mascotte Lemmie op de foto te gaan, twee reuzeglijbanen, een bouldermuur, een grottendoolhof, een laserlimbo... Er is voor iedereen wat wils. Er is zelfs een kleine schaatspiste. Perfect voor een eerste kennismaking met schaatsen.Ook aan mama en papa wordt natuurlijk gedacht. Terwijl je kinderen de tijd van hun leven beleven, kan je genieten van de lekkerste drankjes, hapjes en gerechten. De keuken biedt een uitgebreide menukaart met dagverse bereidingen. Er is trouwens bovendien gratis wifi en ook de toegang voor volwassenen vanaf 16 jaar is vrij.
Enkele leuke weetjes:
- Speelpunt is de favoriete locatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.
- Tijdens de vakantieperiodes worden er de leukste kampjes met opvang georganiseerd. Je kan zelfs kiezen voor een kampje met zwemlessen.
- After school party op vrijdag met extra leuke activiteiten en voordelige tickets met kindermenu inbegrepen.
- Lemmies ontbijtbuffet: ontbijten en spelen op zondagochtend. De perfecte uitstap met familie en vrienden.
Bekaertstraat 4, 8550, Zwevegem, België
- +32 56 28 95 83
- info@speelpunt.be
- speelpunt.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Opzich een propere binnenspeeltuin
Opzich een propere binnenspeeltuin.
Best heel prijzig. De fristie in de automaat was goedkoper dan aan de bar.
Pannenkoeken waren wel niet te eten, zeer taai en waren koud.

Beste,
Beste,
Wij vonden het een super leuke ervaring. Het was de eerste keer dat we een verjaardagsfeestje gedaan hebben voor ons zoontje en zijn vriendjes. Er is heel veel te doen. De kinderen waren heel blij met hun ijsje en frietjes. Het enige wat we jammer vonden is dat Lemmie niet op bezoek gekomen is. Dat was toch ook iets waar ze heel hard naar uitkeken.

Antwoord van Speelpunt
Omdat ons kleinkind er veel plezier aan…
Omdat ons kleinkind er veel plezier aan beleeft

Antwoord van Speelpunt
Heel veel variatie in het aanbod voor…
Heel veel variatie in het aanbod voor zowel de kleuters als de plus zes jarigen. Onze 2 kleinkinderen hebben zich meer dan 4 uur reuze geamuseerd

Antwoord van Speelpunt
Veel te lange wachtrij bij de…
Veel te lange wachtrij bij de klimmuren.. mijn oudste zoon van 14j vond al de rest voor lnder zijn leeftijd

Antwoord van Speelpunt
Heel goede infrastructuur ingang ticket…
Heel goede infrastructuur ingang ticket ok maar vind dat consumptieprijzen democratischer mogen

Voor herhaling vatbaar
Superleuk. Voor alle leeftijden.
Propere ruimtes.
Vriendelijk personeel.
We komen zeker nog terug!

Heel leuke namiddag
Heel leuke namiddag gehad met 26 kinderen uit het 4e leerjaar! Leuk, gevarieerd indoor-speelplein waar voor iedereen wat wils was. Vooral de klimmuur en de speleo-box vonden ze fantastisch. De laser-ruimte was jammer genoeg wel niet werkzaam.

Een echte aanrader
Tof kader: oud zwembad omgevormd tot veel verschillende mogelijkheden tot spelen
Vriendelijk personeel
Lekkere en gevarieerde menukaart

Antwoord van Speelpunt
Het was ons eerste bezoekje..
Het was ons eerste bezoekje... goede ontvangst aan balie.
Heel ruim, veel licht en afwisselend, ook hoekjes om te bekomen .
De jungle,de klimtoestellen zeer uitdagend en veilig.

Veel speelplezier
Leuke speelruimte met veel afwisseling ook voor iets oudere kinderen.

Totaal ontevreden
Het babygedeelte van 0 tot 3 jaar is niet aangepast voor de allerkleinsten. Er is rap komaf mee gemaakt geweest om van een zwembad een binnenspeeltuin van te maken. De bediening aan de kassa verliep niet vlot en verkeerd doorgegeven en aangerekend en dan nog op een redelijk stroeve manier antwoorden kan niet volgens mij?

Antwoord van Speelpunt
Heel leuk voor de kindjes
Heel leuk voor de kindjes! Vooral de klimtorens waren een topper.
We waren er toen er veel volk was, mensen die dorst hadden stonden aan te schuiven tot waar de kindjes ook met hun mat naar boven moeten - beetje ambetant. Ontmoedigend ook om iets te gaan bestellen. Maar qua speelruimtes- glijbaan, legoruimte, boeken leesruimte - speleo- laser ontwijken,… echt leuk voor de kindjes :-)

Antwoord van Speelpunt
Leuke speeltuin voor de kinderen, service minder
De cafetaria was ernstig onder bezet, meer dan een half uur wachten op je drank was geen uitzondering. Ook werd het steeds drukker waardoor mensen zelfs moesten rechtstaan terwijl hun kinderen aan het spelen waren.

Klimmen
De kinderen hadden zin in eens iets anders dan de standaard binnen speeltuinen. Het klimgedeelte was super leuk en ook voor mij als ouder aangenaam dat ze dit zelfstandig konden doen.

Antwoord van Speelpunt
Geen goede organisatie volgens drukte
Leuke indoor voor de kinderen maar wel een half uur aanschuiven om iets te bestellen. Dit zou beter kunnen georganiseerd worden. En zeker in schoolvakanties. Daardoor maar 1 consumptie gedronken.

Antwoord van Speelpunt
Dit was ons tweede bezoek
Dit was ons tweede bezoek - en je komt maar terug als je een fijne ervaring mocht meemaken - en de kinderen vonden het opnieuw een bijzonder leuke belevenis. Vooral de klimfaciliteiten zijn een aanrader voor ondernemende kids! Catering is lekker en iedereen is zeer klantvriendelijk. We komen terug!