Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi sælger Spirtuelle værktøjer via vores webshop. www.Spiritoflight.dk. På webshoppen finder du; Sten og Krystaller - Se efter vores store udvalg af lommesten, rå Sten men og forskellige figuer. Vi har et bredt udvalg af spirituelle smykker - hovedsageligt lavet af krystaller. Mange oplever at det er nem og smuk måde at bære energien fra krystallerne på. Se også udvalget af Engle og tarot kort- Vi har både kort på Dansk og Engelsk. Røgelse finder du både som kegler og pinde. Vi anbefaler særligt at du tager et kik på vores japanske røgelse - som har en særlig lækker kvalitet. På hylderne for Æteriske olier , forhandler vi to mærker. Ancient Wisdom og Primavera. Naturligvis har vi også et udvalg af både røgelsesholdere og oliebrændere. Vi har fokus på at sælge nogle gode produkter, til en fordelagtig pris. Så kig dig endelig omkring på webshoppen. Får du lyst til mere, anbefaler vi at du finder os på Facebook. Her har vi flere gange om ugen livesalg, hvor hvor du ofte kan gøre en ekstra god handel. Her fortæller vi også løbende om hvordan du bruger produkterne og hvordan de virker. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os. Kh Team Spirit of Light

3,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Begyndte at handle hos spirit of light…

Begyndte at handle hos spirit of light i år. Elsker deres Live på facebook. Her bliver man klogere på krystallerne. Har modtaget utrolig flotte krystaller som er nøje udvalgt på messer i udlandet. Altid forsvarligt indpakket. Kan varmt anbefale at handle hos Spirit of light. Hilsen Karina Mouritsen.

14 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende oplysning

Da jeg er ny i det med krystaller,
var jeg noget skuffet da de forskellige krystaller kom med posten, de var i nogle små poser uden navne på, ej heller en seddel/faktura hvor de forskellige navne stod på , lidt øv når man ikke har helt styr på det i nu.
Havde også købt en "lykkepose" og havde regnet med noget spirituelt eller lignende, fik et krus , 4 bordbrikke og 2 poser the.

3 juni 2024

Lækre produkter

Lækre produkter, flotte varer og god kvalitet. Har handlet der i nogle år nu, og altid været super tilfreds, hurtig forsendelse og levering 🤩🤩
Kh Nadine

28 augustus 2023
Logo Spiritoflight

Antwoord van Spiritoflight

Tusind tak for den fine anmeldelse - Vi sætter stor pris på at du er glad for både produkterne og den service vi levere
Kærligst Susanne

Kvalitets produkter

Kvalitets produkter. Elsker at handle ved jer 😊 virkelig en fantastisk god service og fantastisk live.

28 augustus 2023
Logo Spiritoflight

Antwoord van Spiritoflight

Kære Mai
Tusind tak, det er vi meget glade for. Tak fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse
Kærligst Susanne

Lees meer over geverifieerde reviews.