SponsorWorld ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og rigtig godt klubtøj Vi har hos Drop Pod Wargaming haft et rigtig godt samarbejde med SponsorWorld omkring vores nye klubtøj. Hele processen har været rigtig god.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sponsorworld har et dedikeret og professionelt team, som igennem hele processen,fra første kontakt til klubtrøjerne blev leveret, har hjulpet mig/klubben sikkert gennem forløbet. Der har været en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SponsorWorld. Super god service, hurtig kommunikation og rigtig god kvalitet på produkterne. Hele processen fra bestilling til levering har været nem og prof... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

58 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fedt tøj.

En fed trøje og nogen lækker shorts.
Lække produkter som er meget behageligt og gå i.
Vildt fedt lavet.

1 oktober 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at både tøjet og servicen levede op til jeres forventninger.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

polo med logo

Jeg har lige modtaget min poloshirt med logo, og jeg er super tilfreds. Kvaliteten er rigtig god, og designteamet var meget hjælpsomme med at få logoet placeret pænt og tilpasset, så resultatet blev flot. Jeg kan helt klart anbefale sponsorworld!

18 september 2025

Tusind tak for de flotte ord og den grundige anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at både design, kvalitet, priser og samarbejdet har levet op til jeres forventninger. Vi lægger stor vægt på engagement og løsninger, der passer præcis til kunden – så det er fedt at få den feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enestående service hver gang!

Enestående service hver gang!

I år er det tredje år i træk, at vi bruger Sponsorworld til vores årlige sommercamp – og det bliver helt sikkert ikke sidste gang!

Servicen er helt i top: medarbejderne er ikke bare super flinke, men også ekstremt grundige og hjælpsomme hele vejen igennem processen – fra design af trøjerne til det færdige tryk. Vi føler os altid trygge og godt behandlet.

I år opstod der en uventet udfordring: trøjerne var desværre blevet forsinket i Pakistan pga. den aktuelle konflikt. Her trådte Sponsorworld virkelig i karakter – de fik lynhurtigt sat nye trøjer i produktion og kørte over en time hver vej for at sikre, at vi havde trøjerne klar til campens start. Det er service der batter!

Kan kun give vores varmeste anbefalinger – tak for endnu en fantastisk oplevelse!

1 juli 2025

Klubtøj…

Jeg bestilte tøj den 4/42025 men på grund af krig mellem Israel og Pakistan var luftrummet lukket,fik mail om at det var på vej den 8/5 skrev mail den 19/5 samme aften blev jeg ringet op,at de beklagede men det var på vej ,talte med en venlig sælger i telefon ,fik så pakken i dag og tøjet lever fuldt ud op til mine forventninger.God service ,giver gerne 5 stjerner.

22 mei 2025

Top service

Top service

8 mei 2025

Tak for anmeldelsen.
Du ved hvor vi er når du skal have trykt mere tøj ;-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

SF-Esport

God kvalitet 🌟 og fedt med sådan en størrelses guide til de forskellige bogstav størrelser S, M, L, Xl osv. De skrev 3 ugers leverings garanti der gik så 4 uger. Men super venlig personale at snak med når man ringede til dem for at høre hvor ens tøj blev af.

1 mei 2025

Hej Frederik
Jeg beklager at dit tøj var 4 uger undervejs, men det var fordi at vores fabrik er i Pakistan og der desværre pga. krig mellem Pakistan og Indien var lukket for alt flytrafik i en lille uge.

Jeg håber du trods alt er glad for dit specialdesignet sweatshirt og træningsbukser.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Synes slet ikke min vest var som jeg…

Synes slet ikke min vest var som jeg havde forventet/bedt om
T-shirt var fin
Leveringstid lidt for lang

30 april 2025

Hej Tom
Jeg undrer mig over hvordan du skulle have bedt om eller forventet at din vest skulle være anderledes, det er en softshell vest som er helt standard, dog med dit klublogo på. Du kunne have henvendt dig til os og vi kunne ændre/gøre noget så du ville være tilfreds fremfor “bare” at skrive herinde. Det er lidt øv som virksomhedsejer at du ikke rækker ud, vi har trods alt ydet en kæmpe indsats for dig og din klub.

Det glæder mig at du er tilfreds med t-shirten.

super produkter

Super service og lækre produkter der helt lever op til forventningerne.

7 mei 2025

Hej David
1000 tak for din anmeldelse.

Fedt at du/I er tilfredse med jeres specialdesignede trøjer.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bluser i kjolelængde

Så længe I ikke kan finde ud af størrelser, får I ikke flere stjerner.
Vores sponsor bluser ligner kjoler

2 mei 2025

Hej Gerda
1000 tak for din anmeldelse.

Jeg synes dog det er en skam at du ikke lige har taget dig tid til at give os et kald så vi kunne finde en løsning, vi har til andre medlemmer i din klub lavet special længder på tøjet.

Du er velkommen til at ringe til mig på 42419400 - så skal jeg jo nok hjælpe dig fremfor at du løber rundt i en "kjolelang" trøje.

STJERNE for en dag

Vi har ifbm. STJERNE for en dag projektet her i uge 10 haft den store fornøjelse at samarbejde med Sponsorworld, som har sørget for 350 gratis T-shirts til en masse unge mennesker som udvikler empati og leder evner for over 1.300 skolebørn i skoletiden. Uniformen som Sponsorworld har leveret er kraftigt med til dels at skabe respekt for leder skikkelsen under eventet, men også at give de unge mennesker en unik souvenir med hjem. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Sponsorworld. Også tak for super design og punktlig levering.

4 maart 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.