SponsorWorld ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og rigtig godt klubtøj Vi har hos Drop Pod Wargaming haft et rigtig godt samarbejde med SponsorWorld omkring vores nye klubtøj. Hele processen har været rigtig god.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sponsorworld har et dedikeret og professionelt team, som igennem hele processen,fra første kontakt til klubtrøjerne blev leveret, har hjulpet mig/klubben sikkert gennem forløbet. Der har været en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SponsorWorld. Super god service, hurtig kommunikation og rigtig god kvalitet på produkterne. Hele processen fra bestilling til levering har været nem og prof... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kvalitet 🌟 og fedt med sådan en størrelses guide til de forskellige bogstav størrelser S, M, L, Xl osv. De skrev 3 ugers leverings garanti der gik så 4 uger. Men super venlig personale at snak me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

58 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker følelse i fingerne af god…

Lækker følelse i fingerne af god kvalitet

25 november 2025

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super fint sæt tøj vi har fået til…

Super fint sæt tøj vi har fået til vores søn af den lokale floorball klub.

14 november 2025

Fantastisk

Kort og kontant, fantastisk service

31 oktober 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Os hos Nieload giver Sponsorworld 5…

Os hos Nieload giver Sponsorworld 5 stjerner.
Det gør vi fordi, de fortjener det.
De er kompetente, de engageret og så har de gode priser.
De kan deres kram og de går ikke ned på design eller kvalitet.
De kan lave alt på deres tøj.
Så gør dig selv den tjeneste, at lægge vejen forbi Sponsorworld.dk næste gang du skal bestille tøj med logo mm

25 september 2025

Tusind tak for de flotte ord og den grundige anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at både design, kvalitet, priser og samarbejdet har levet op til jeres forventninger. Vi lægger stor vægt på engagement og løsninger, der passer præcis til kunden – så det er fedt at få den feedback.

Fremragende service

Fremragende service. Hurtige svar og information. Designeren implementerede perfekt vores ønsker til tøjet.

27 oktober 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at både tøjet og servicen levede op til jeres forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kunne se vare i Herning, og prøve tøjet.
Levering føe tid.
Og bare eminent service.

17 oktober 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der gik nogle uger fra bestilling til…

Der gik nogle uger fra bestilling til jeg fik den ,varen var som jeg bestilte så alt i alt udmærket.

14 oktober 2025

Samarbejdet med sponsorword

Samarbejdet med sponsorworld har været helt fantastisk!
Lige fra design frem til modtagelse af min ny dart trøje. Et stort tak til Mariam, som har sørget for at alt har spillet fra start til slut 😊

15 oktober 2025

Jockingbukser fejlproduktion

Alt tøj er godt undtaget jockingbukser de er for smalle nede i benene de burde havde været brede i stedet for fordi når jeg tager mine på kommer mine fødder kun til knæene indeni så jeg ser gwrne i laver dem lidt om

17 oktober 2025

Hej Peter

Kan du ikke lige skrive en mail til os på info@sponsorworld.dk så vi kan lave nye bukser til dig.

Vh Tom
SponsorWorld

Altid venlig kundeservice

Altid venlig kundeservice, den trøje jeg havde bestilt svarede ikke til beskrivelsen, men et opkald til kundeservice og vi fik klaret tingene.
Anbefaler klart Sponsorworld til andre

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse hos SponsorWorld!

Fantastisk oplevelse hos SponsorWorld!

Vi har netop modtaget det flotteste tøj til Måbjerg U13 – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Kvaliteten er helt i top, designet sidder lige i skabet, og drengene er stolte af at trække trøjerne over hovedet. Servicen fra SponsorWorld har været fremragende hele vejen igennem – hurtig respons, professionel rådgivning og levering til tiden.

En kæmpe tak for jeres indsats og for at hjælpe os med at skabe et stærkt og stilrent udtryk til holdet. Vi kan varmt anbefale SponsorWorld til alle, der ønsker kvalitet, service og et resultat, der virkelig skiller sig ud!

Måbjerg U13 ⚽️

14 oktober 2025

Fremragende service

Mariam og hele teamet omkring har været super venlige og professionelle gennem hele forløbet.

Antwoord van SponsorWorld ApS

1000 tak for den fine anmeldelse.

Super flotte trøjer

Kan varmt anbefale sponsorworld dejligt samarbejde lige fra design af trøje til fremstilling af trøjerne og må sige de er blevet mega flotte og i en dejlig kvalitet

11 oktober 2025

Fedt tøj.

En fed trøje og nogen lækker shorts.
Lække produkter som er meget behageligt og gå i.
Vildt fedt lavet.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.