⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og rigtig godt klubtøj Vi har hos Drop Pod Wargaming haft et rigtig godt samarbejde med SponsorWorld omkring vores nye klubtøj. Hele processen har været rigtig god.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Sponsorworld har et dedikeret og professionelt team, som igennem hele processen,fra første kontakt til klubtrøjerne blev leveret, har hjulpet mig/klubben sikkert gennem forløbet. Der har været en... Toon meer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SponsorWorld. Super god service, hurtig kommunikation og rigtig god kvalitet på produkterne. Hele processen fra bestilling til levering har været nem og prof... Toon meer
God kvalitet 🌟 og fedt med sådan en størrelses guide til de forskellige bogstav størrelser S, M, L, Xl osv. De skrev 3 ugers leverings garanti der gik så 4 uger. Men super venlig personale at snak me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.
Contactgegevens
Tjelevej 34, 7400, Herning, Denemarken
- 42419400
- tom@sponsorworld.dk
- sponsorworld.dk
Vraagt klanten om een review
Hjælpsomhed hele proceduren igennem
Hjælpsomhed hele proceduren igennem
De bedste anbefalinger
Udarbejdelse af design var en spændende proces. Der var stor forståelse fra Sponsorworld omkring vores ideer. Trøjerne er i enestående kvalitet og prisen er yderst fornuftig. Kan kun anbefales herfra
Gode trøjer og hurtig levering.
God service og god kvalitet for…
God service og god kvalitet for trøjerne samt gode medarbejdere

Antwoord van SponsorWorld ApS
Der var fejl i levering. Efter henvendelse blev det rettet hurtigt og let.

Antwoord van SponsorWorld ApS
Super god service og hurtig respons på…
Super god service og hurtig respons på en henvendelse

Antwoord van SponsorWorld ApS
Flotte trøjer og god service
Flotte trøjer og god service. Vi kommer nok til at bruge dem igen næste gang der skal laves trøjer

Sponsorworld Ja Tak!
Sponsorworld har været enormt effektive i deres behandling af vores ordre fra Vendsyssel Petanque Klub.
De er altid gode til at finde den helt rigtige løsning.
Serviceminded og effektive er 2 ord der godt beskriver dem.
Vi er meget tilfredse med vores samarbejde.

Antwoord van SponsorWorld ApS
Super kvalitet af de bestilte trøjer
Super kvalitet af de bestilte trøjer. God service.
Dog en lidt lang leveringstid - dette skrives dog på bestillingssiden.

Antwoord van SponsorWorld ApS
super service og fantastisk kvalitet
Som altid super service og fantastisk kvalitet af trøjerne

Manglende retursvar
Er ikke særlig imponeret af deres tilbagemelding

Antwoord van SponsorWorld ApS
Modtog en hoodie og en kasket.
Modtog en hoodie og en kasket.
Hoodien er fantastisk!
Men kasketten er ikke. Den blev sendt uden nogen form for beskyttelse, så den er deformeret. Forsøger pt. at rette den op med en damper, men det fungerer ikke så godt.
Jeg har skrevet en email Sponsorworld omkring det, men intet svar er kommet tilbage.
Vær sød og respekter varerne mere..... Send en kasket i en kasse eller noget, så den ikke deformeres.

Det kom hurtig👌
Super god service
Super god service, og lyn hurtig til at hjælpe

Hurtig service
Bestilte og ganske få dage efter fik vi vores ordre. Ikke sidste gang vi handler her