Sportics Reviews 147

4,7

Fast delivery of a very solid training bench (with clear assembly instructions), light weightlifting gloves, and a bunch of packs of mats to fit together like puzzle pieces. And when I realized I b... Toon meer

Hittills har jag köpt två produkter från Sportic: ‘Livepro Power Grip Type 7’ och ‘Gymstick Justerbar Träningsbänk’. Båda är mycket välbyggda och av bra kvalitet. Priserna är rimliga, produkterna va... Toon meer

Ostin Sporticsiltä uuden juoksumaton ja olen ollut todella tyytyväinen sen laatuun ja toimivuuteen, se on ollut todella hyvä ostos. Myös myymälän henkilökunta oli avuliasta ja osasi neuvoa oikean mall... Toon meer

Köpt en Tunturi crosstrainer av Sportics. Fin kvalité och mycket bra produkt. Bästa är nog ändå kundtjänst som varit hjälpsam vid prisgarantin. Fantastiskt bemötande och kundvänliga!!! Här kommer jag... Toon meer

4,7

Uitstekend

fully satisfied--training bench, gym mats, gloves

And when I realized I bought more packs of mats than I needed, they agreed to allow me to return a couple.
So, fully satisfied.

16 april 2026

Antwoord van Sportics

Thank you for the detailed review! Good to hear you are satisfied with your products and our service. Return is always possible within 60 days of receiving the order, and when the product is in original condition. :)

väldigt nöjd!

7 april 2026

Antwoord van Sportics

Vad kul att höra att du är nöjd med din erfarenhet av vår nätbutik! Tack för recensionen. :)

Smidigt

Enkelt att beställa, snabb leverans & okomplicerad montering.

7 april 2026

Antwoord van Sportics

Vad fint att höra, då är allt som det ska. :)

Sportigt

Bra produkter och snapp leverans

26 maart 2026

Antwoord van Sportics

Vi är glada att höra att du tyckt om vårt sortiment och den snabba leveransen! Tack för recensionen. :)

Mycket nöjd

Snabb leverans och en rejäl produkt

9 maart 2026

Antwoord van Sportics

Tack för att du tagit dig tiden att göra en recension om oss! Det är kul att höra att du tyckt om leveransen och produkten. :)

Nöjd!

Snabb leverans, bra pris!

4 maart 2026

Tack för din recension!

Roligt att höra att du tyckt om den snabba leveransen samt våra priser. :)

Bravo

Allt var bra

5 maart 2026

Tack för din recension!

Vad bra att höra att allt var bra med vår nätbutik, då är allt som det ska. :)

Snabb leverans

Snabb leverans.
DOCK fick jag inte den leveransrabatt jag borde ha fått enligt hemsidan.

20 februari 2026

Tack för din recension!

Vad kul att du gillat vår snabba leverans. :)
För produkterna du beställde anges leveranspris i kassan, gratis leverans var tyvärr inte möjlig för dem.

Valde fel leveranssätt bara

Valde fel leveranssätt bara, Bring krångligt

24 februari 2026

Tack för din recension!

Vi är ledsna om Brings leverans varit krånglig. Vi ser att paketet annars kommit fram i tid, då det var skickat en tisdag och kom fram samma veckas fredag. Brings leveranstid är cirka 4-7 vardagar. Vi hoppas att du tyckte om din beställning. :)

Snabbt och enkelt!

20 februari 2026

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att du varit nöjd med din upplevelse av vår nätbutik. :)