Op 1 juni schoenen besteld, en die zouden volgens de vervoerders Evri Cross Border en DHL op 6 juni thuis geleverd worden. Het pakket is nooit bij mij aangekomen en is op 6 juni zonder reden retou... Toon meer
Schoenen besteld, waarvan één direct defect bleek. Dit meteen gemeld, maar in plaats van een normale oplossing te bieden eisen ze eindeloos veel foto’s van een paar schoenen dat nota bene nieuw zijn.... Toon meer
Bestelling zou na 1 week binnen komen, echter na twee weken nog niets ontvangen , geen bericht van transporteur.. niets . Sports World is moeilijk bereikbaar, hoop dat het goed komt Uiteindelijk al... Toon meer
Ik had via deze website een shirtje besteld wat nergens anders meer te verkrijgen was en heb zonder de reviews te lezen besteld. Toen ik daarna de reviews zag had ik niet meer verwacht het shirtje te... Toon meer
Sportsworld.dk tilbyder Danmarks største udvalg af sportsudstyr, tøj, sko og accessories fra de største brands som Nike, adidas og Skechers. Om du er motionist eller eliteudøver, så har vores sortiment alt fra løbesko og træningstøj til udstyr til diverse boldspil og fitnessaktiviteter som du skal bruge. Gå på opdagelse i vores store univers på Sportsworld.dk og få en shoppingoplevelse som inspirerer dig til en aktiv livsstil. Sport Starts Here.
Baltorpbakken 5-7, 2750, Ballerup, Verenigd Koninkrijk
- sportsworld.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestelling is nooit aangekomen en wacht…
Bestelling is nooit aangekomen en wacht al 5 weken op terugstorten geld. Beloven van alles, maar doen niks
Ik had niet door dat het een Engelse…
Ik had niet door dat het een Engelse winkel was. levertijd was zo lang dat ik het pakje heb teruggestuurd. Moest ik zelf betalen, 15 euro want naar Eneland. Duurt lang tot de ontvangstbevestiging en nu zit ik sinds die bevestiging al 11 dagen te wachten op terugbetaling. Verder geen enkele manier om contact op te nemen. geen eens een email adres echt slecht!!
Slechtse zaak ooit
Nog nooit zulke slechte klantenservice meegemaakt. Na meer dan 2 weken nog geen geld terug van mijn retourzending, ondanks dat zij deze wel hebben geaccepteerd. Meerdere malen mailcontact gehad en nu beweren zij dat het geld nooit van mijn rekening af is getrokken, ondanks dat ik ze een transactiebewijs heb toegestuurd. Baggere ballentent eerste klas, nooit iets kopen, want je geld ben je gegarandeerd kwijt
Oplichters
Oplichters. Verkeerde schoenen geleverd en totaal geen contact mee te krijgen. Niet werkende retourpagina. Pure oplichting
Ontevreden over bestelprocedure en geen contact mogelijk
Mijn bestelling is bevestigd als een "verzoek" wat als het item niet voorradig is zal worden geannuleerd. Maar ik heb wel betaald. Annuleren kan niet want de knop voor contact op de website werkt niet. Je kunt niet mailen en ook niet bellen.
Retour beleid is niet in orde
Retour beleid is niet in orde.
Sinds 4 weken heeft de webshop mijn bestelling terugontvangen, maar mijn geld wordt steeds niet teruggestort op mijn bankrekening. Deze webshop raad ik NIET aan!
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Kortingscode werkt niet, maar ze weigeren het op te lossen.
Zo raak je klanten kwijt terwijl het gewoon fair zou zijn om de korting te verrekenen.
Oneerlijke mensen bah!
Ik heb 2 kindersneakers besteld netjes thuisbezorgd gekregen, maar 1 daarvan is een maat te klein opgestuurd. Ik heb ze netjes gemaild met foto's en alles hun reactie is dat ik de verkeerde maat heb besteld ookal heb ik bewijs van niet. Dus ik moet nu 17 euro zelf betalen om het terug te sturen.
1 ding zeg ik wel jullie bedrijf gaat niet lang bestaan. Oneerlijke mensen bah!
Schoenen besteld
Schoenen besteld ! Helaas niet op voorraad werd de zelfde dag nog geannuleerd nu 3 weken verder nog steeds geen geld terug
Bestelling (nog) niet ontvangen
Tot nog toe een hele slechte ervaring. Service vind ik echt slecht en wacht nog steeds op mijn bestelling, inmiddels bijna 2 weken geleden..... inmiddels contact gehad en mijn pakket ontvangen. Helemaal TOP!
Schoenen besteld en betaald met IDeal
Schoenen besteld en betaald met IDeal. Direct een mail gekregen dat de schoenen niet overmaat zijn. Alleen ze weigeren mijn geld retour te storten. Ze zeggen dat ik nooit betaald heb. Als ik aantoon dat ik wel betaald met zeggen ze dit nooit te hebben ontvangen en krijg ik mijn geld niet terug. Ongelofelijk dat dit kan. Wees gewaarschuwd.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice, lezen de klacht niet en behandelen deze dus niet.
Let op!! Retourneren is naar een buitenlands adres, kosten tussen €15-17!!!!
Bijzonder slechte klantenservice!
Online 3 kledingitems (joggingbroek en trui) besteld van Lyle & Scott, keuze uit maat 8/9 of 10/11 of 12/13, ik krijg twee items geleverd in maat 9/10 en na diverse foto's en screenshots van de website en mijn online klantenomgeving dat ik wel degelijk maat 10/11 heb gekozen en besteld én maat 9/10 online niet eens als keuze bestaat blijft Sports World er bij; mevrouw, het is uw fout! 5 berichten verder met de klantenservice, het antwoord blijft hetzelfde ondanks diverse bewijzen. Super teleurstellend en bijzonder klantonvriendelijk, beide items kan mijn zoon niet aan want ik heb een te kleine maat geleverd gekregen. Geval één keer NOOIT weer!
Was een beetje sceptisch na het lezen…
Was een beetje sceptisch na het lezen van alle reviews maar kreeg zelfs een dag eerder dan verwacht mijn sneakers. Ik ben tevreden
Schoenen besteld vervolgens…
Schoenen besteld vervolgens teruggestuurd w8 langer als 1.5 maand voor teruggave vervolgebs bericht ik hun via mail om te vragen hoe het zit vervolgens antwoord het is verwerkt binnen 7 werkdagen herft u het terug naa 7 werkdagen nog steeds niks vervolgens mail k weer vragen kun je afschriften sturwn dit dat drna krijg k als bericht terug weer het kan 3 tot 7 dagen voor dat u het heeft heel slechte service raad
Problemen met terugbetaling van artikelen die ze niet kunnen
Terugbetaling van artikelen die ze niet konden leveren duurde meer dan een half jaar. Word van het kastje naar de muur gestuurd. Voor de liefhebbers, koop geen pokemon producten bij Sportsworld, ze kunnen die niet leveren.
Bokstenues
Ik heb een een boksschool ,op de webiste zag ik dat ze bokstenues verkopen.Ben in de winkel in Assen geweest vroeg aan een verkoper als ze ook adidas bokstenues konden bestellen.Die hadden ze niet in de winkel Antwoord was NEE.
Ander artikel ontvangen
Ik heb 2 paar adidas badslippers besteld, ze zijn net binnen gekomen en het is een heel ander paar.
Ee staan blijkbaar in de beschrijving Let op: de stijl die je ontvangt kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Waardeloos dit
De allerslechtste webshop die ik ooit…
De allerslechtste webshop die ik ooit heb gezien.
2 bestellingen gedaan, beide geannuleerd door SportsWorld en ze weigeren om de bedragen terug te betalen. Zeggen dat het terugbetaald is, maar weigeren enig bewijs te tonen. Verschrikkelijke partij & Service.
Wat een ongelofelijke slechte zaak
Wat een ongelofelijke slechte zaak.
Online bestelling gedaan levertijd duurde lang. En retour zenden koste veel meer dan aangegeven op de site.
Bijna 16 euro verzendkosten naar Engeland en terug brengen in de winkel mocht niet.