Totale oplichters! Krijg geen toegang tot het online retourformulier. Klantenservice bestaat niet. Zit nu opgescheept met artikelen waar ik voor heb betaald, maar niet wil.
Bestelling zou na 1 week binnen komen, echter na twee weken nog niets ontvangen , geen bericht van transporteur.. niets . Sports World is moeilijk bereikbaar, hoop dat het goed komt Uiteindelijk al... Toon meer
Ik had via deze website een shirtje besteld wat nergens anders meer te verkrijgen was en heb zonder de reviews te lezen besteld. Toen ik daarna de reviews zag had ik niet meer verwacht het shirtje te... Toon meer
Schoenen besteld, waarvan één direct defect bleek. Dit meteen gemeld, maar in plaats van een normale oplossing te bieden eisen ze eindeloos veel foto’s van een paar schoenen dat nota bene nieuw zijn.... Toon meer
Sportsworld.dk tilbyder Danmarks største udvalg af sportsudstyr, tøj, sko og accessories fra de største brands som Nike, adidas og Skechers. Om du er motionist eller eliteudøver, så har vores sortiment alt fra løbesko og træningstøj til udstyr til diverse boldspil og fitnessaktiviteter som du skal bruge. Gå på opdagelse i vores store univers på Sportsworld.dk og få en shoppingoplevelse som inspirerer dig til en aktiv livsstil. Sport Starts Here.
Baltorpbakken 5-7, 2750, Ballerup, Verenigd Koninkrijk
- sportsworld.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een ongelofelijke slechte zaak
Wat een ongelofelijke slechte zaak.
Online bestelling gedaan levertijd duurde lang. En retour zenden koste veel meer dan aangegeven op de site.
Bijna 16 euro verzendkosten naar Engeland en terug brengen in de winkel mocht niet.
Ze weigeren geld terug te betalen ook…
Ze weigeren geld terug te betalen ook al annuleren ze de bestelling zelf. Pure oplichting.
Extreem lange levertijd
Extreem lange levertijd
Terugsturen is niet echt mogelijk omdat er geen huisnummer bij het retour adres staat. Post nl accepteert dat niet.
Artikel is te bestellen, maar mag niet geleverd worden aan Nederland????
Artikel is gewoon te bestellen, gelijk betaald, daarna door hen geannuleerd, omdat het niet geleverd mag worden naar Nederland (?) Ik bestel op een Nederlandse site. Wanneer iets niet geleverd mag worden, zorg dan dat het niet te bestellen is!
Bedrag is gelijk afgeschreven, in mail waarop je niet kunt antwoorden staat 4 tot 5 dagen tot terugbetaling.
1 ster is eigenlijk nog te veel
Ik had beter eerst de revieuws moeten lezen
Ik had beter eerst de revieuws kunnen lezen voordat ik bij sportsworld bestelde.
Schoenen waarvan de maat niet klopt en dan nog retour moeten sturen vanaf 15 euro.Echt bizar voor woorden. Ik dacht dus dat ik via een nederlandse webshop bestelde maar dat is dus niet zo.
Bestel hier niet!!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen, en geen reactie vanuit klantenservice.
Schoenen na weken wachten nog niet ontvangen
Op 26 juni 2025 schoenen besteld en kreeg vrijwel direct bevestiging dat de schoenen waren verstuurd met geschatte levering op 4 juli 2025. Inmiddels is het 15 juli en heb ik nog steeds niets ontvangen. Uit de laatste trackingsgegevens blijkt dat het pakket ergens in GB is blijven liggen en inmiddels naar de verzender in GB terug is gestuurd!?
2025-07-14 10:49:46 Return to sender Basildon, GB Return in Transit at LHR. Reason: Undelivered
2025-07-14 10:49:46 Return Label Created Basildon, GB Return Label created at LHR
2025-06-29 08:55:04 Consolidated Basildon, GB Parcel consolidated in the group at LHR
2025-06-28 08:35:31 Accepted Basildon, GB Accepted at LHR
2025-06-28 08:35:31 Created Basildon, GB Parcel created by Sports Direct at LHR
2025-06-28 00:39:52 Created Basildon, GB Parcel created by Sports Direct at LHR
2025-06-27 23:39:53 Received at Evri GB
2025-06-27 13:50:22 Created Basildon, GB Parcel created by Sports Direct at LHR
Verder geen enkel bericht of verklaring van Sportsworld. Ik wacht nog een paar dagen en hoop dat ik mijn geld terug krijg. Wat een flut organisatie.
Geen service
Vrijdagavond online bestelling van €120 geplaatst. Zaterdagochtend mail met 20% korting vanwege mijn verjaardag. Leuk bedrag aan korting! Ik heb meteen gemaild of we iets kunnen verrekenen, of wellicht iets met retourkosten ongedaan maken en opnieuw bestellen. Niks is mogelijk. Jammer, slechte service..
Geen terugbetaling na annulering van hun kant
Bestelling is geannuleerd door sports world zelf en ze weigeren het geld terug te betalen. Zou hier niet bestellen want het zijn oplichters.
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen. De postbezorger heeft aangegeven dat ze hebben afgeleverd, maar niet bij mij. Ik heb camerabeelden van de postbezorger op de aangegeven tijdsstip. Ik ben al meer dan 3 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Na veel e-mails nog steeds geen geld. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar de klantenservice. Nooit meer bestelling bij Sportsworld!!!!
Geen bestelling of geld terug!
11 mei bestelling geplaatst, pakket is nooit bij verzenddienst aangekomen. BIJNA 2 MAANDEN EN 1000 mails verder nog steeds geen geld terug of nieuwe bestelling, ondanks 1000 verschillende beloftes!! Koop hier niet!!
Slecht
Slecht! Ik wil graag iets retour sturen en dat ik lees alleen maar online dat je je geld dan niet terug krijgt. Ook moet ik maar liefst 15,- retourkosten gaan betalen omdat het terug moet naar de VK. Terwijl het pakketje uit Den Haag komt. Wat een slechte klantenservice, ze hebben geen eens een mailadres!!!
Contact
Ik heb op 07 juni schoenen ontvangen die helaas te klein zijn voor mijn zoon. Ik moest een retourlabel kopen van 14.95 euro (stond nergens vermeld bij de aankoop). Sinds 13 juni zijn de schoenen aangekomen maar nog niks gehoord. Ik zie geen emailadres of telefoonnummer staan. Dat zou ik graag ontvangen, want ik wil graag mijn geld terug.

Slechte ervaring met Sports World
Slechte ervaring met Sports World. Ik krijg alleen de sportkleding geleverd niet 2 paar merkschoenen. Die zaten niet in het pakket. Het pakket was dichtgeplakt met label stickers! Gelijk gemeld. Ik krijg nu tochniks volgens hun is de zaak afgedaan. Was toch €95. Ik hoopte dat ze nogmaals de schoenen zouden sturen of geld terug.. Helaas. Fijn dat ik antwoord krijg maar kan niks aan jullie sturen via mail. Dus ook geen oplossing! Gewoon je geld kwijt!!!!!

NIET DOEN!!!
Ik bestel 2 paar hardloopschoenen maat 40 en krijg 2 paar maat 40.5 toegestuurd. Eerst moet ik een week wachten, dan krijg ik te horen dat ik zelf een retourlabel moet betalen en dan hiervoor vergoed zal worden.
Na 28x op en neer mailen met de klantenservice die maar niet kan begrijpen dat een bewijs van verzending ook in mailvorm kan komen en niet altijd een fysiek bonnetje is, zijn we nu 6 weken verder en heb ik geen schoenen èn geen terugbetaling voor schoenen of verzendkosten.
Ontzettende oplichters. Niet aan beginnen!
Hello Rikke!!
Maybe we can turn things around and YOU contact YOUR colleagues in NL or wherever they are and make them make things right with me. YOUR company owes me €160 because of a messup on YOUR side.

Slecht bedrijf!
Slecht bedrijf!! Schoenen geretourneerd, moest retour label voor 16 euro kopen. 1,5 maand geleden al verstuurd en wacht nog steeds op m'n geld. Ze zeggen dat ik de retour niet volgens hun officiële retourportaal heb verstuurd! Heb toch echt retour label van hun gebruikt. Weer emails gestuurd en uiteindelijk zeggen ze dat ze het geld hebben overgemaakt op 2 juni. Heb nog steeds niets op m'n rekening. Weer email gestuurd en nu moet ik weer alle gegevens opgeven. Niet te geloven dit!!

Antwoord van Sports World
Oplichters! Kijk uit en bestel hier NIET online!
Update 7 November, Nog steeds niet opgelost!!
28 April een bestelling gedaan, nog steeds niet ontvangen. Via track and trace wordt aangegeven dat deze nog ergens onderweg is maar dat is dus 6 weken geleden(!!) Via de mail wordt niet gereageerd en via de winkel geeft men aan dat zij los staan van de webshop... Uiteraard al wél betaald... Oplichters zijn het!

Antwoord van Sports World
Neppe schoenen en Retourkosten hartstikke duur
Retourkosten hartstikke duur, werkt ook nog eens omslachtig. Schoenen zijn nep.

Antwoord van Sports World
Retourneren is een drama en corruptie
Retourneren is een drama! Adres klopt niet, krijg het gewoon niet geretourneerd, en wil je een slechte revisie plaatsen dan reageren ze met dat je op de Deense of Engelse site hebt gereageerd. Ik denk dat hier hele corrupte mensen achter zitten!

Antwoord van Sports World
Schoenen voor mijn dochter besteld en…
Schoenen voor mijn dochter besteld en via IDeal betaald. Bestelling door sportsworld geannuleerd en na 5 weken nog geen geld terug. sportsworld reageert niet op mail en is verder ook onbereikbaaar