Jeg købte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig høj, og designet er både sødt og elegant. Den står nu pæn... Toon meer
Jeg oplevede, at bøsningen i min Spring Copenhagen saltkværn faldt ud, så den ikke længere virkede. Sættet var endda en gave fra min tidligere arbejdsplads, så jeg var usikker på, om de overhovede... Toon meer
vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fødselsdato, min søn gav desværre den pind der sad på flaget til vores hund som så har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspørgsel... Toon meer
Jeg bestilte en ræv og en nøglering, nøgleringen blev leveret, men aldrig ræven. Da jeg nærstudere mailen med leveringen, finder jeg ud af, at de har annulleret min ræv uden at gøre mig opmærksom på... Toon meer
Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.
Esplanaden 12, 1263, København K, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er nogle flotte ting I har, det er ikke sidste gabg jeg handler hos jer.

Antwoord van Spring Copenhagen
I mars hadde jeg en bestilling hos Spring Copenhagen. De var raske til å sende varene og alle figurene var alldeles bedårende. Ved en feiltakelse ble varene sendt med UPS som er en svært usøriøs aktør. Noen uker etter at varene var mottatt, fikk jeg en regning på kr. 658,-. UPS sa at dette var for toll og moms. Jeg betalte regningen, men det viste seg at jeg allerede hadde betalt moms da dette er inkludert i prisen. Da jeg klagde til Spring Copenhagen fikk jeg overført pengene jeg hadde betalt til UPS med en gang. Dette synes jeg er helt fantastisk kundeservice siden jeg hadde sett for meg at jeg selv måtte ta kampen med UPS. NB: Nå sendes varene med GLS og det jeg har opplevd vil nok derfor ingen andre kunder oppleve. Tusen takk til Turið på kundeservice!

Antwoord van Spring Copenhagen
De gør at når jeg bisteller hjem og det kommer blir jeg glad få dyrene ligner rigtig hunde fugle og de ville dyr er som de ser ud i virklihedn

Antwoord van Spring Copenhagen
Altid god og hurtig betjening og levering 👍🏻🤗😊
Og dejligt med Jeres rabatter og tilbud 💪🏻

Antwoord van Spring Copenhagen
Vi havde bestilt to sæt to Uno Ora borde. Ved ankomsten manglede der et sæt skruer til det ene bord. Jeg sendte en mail til kundeservice. Der var hurtigt svar tilbage, hvor jeg forståeligt nok blev jeg bedt om et ordrenr. Her tre dage senere har vi modtaget de manglende skruer inklusiv en guldkaramel som plaster på såret. Det er fin service.

Antwoord van Spring Copenhagen
Fik et skærebræt i julegave fra mit firma
havde glædet mig til et lækkert skærebræt men blev slemt skuffet, har set bedre kvalitet til en halvtresser
udspartlinger ormehuller og dårlige rejfninger er ikke hvad man forventer for 600 kr.

Antwoord van Spring Copenhagen
Jeg er helt vild med alle jeres træ figurer, så efterhånden har jeg en hel del af dem rundt omkring i huset.
Jeg syntes i gør meget for jeres kunder form af rigtig gode tilbud og konkurrencer.