Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig høj, og designet er både sødt og elegant. Den står nu pæn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede, at bøsningen i min Spring Copenhagen saltkværn faldt ud, så den ikke længere virkede. Sættet var endda en gave fra min tidligere arbejdsplads, så jeg var usikker på, om de overhovede... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fødselsdato, min søn gav desværre den pind der sad på flaget til vores hund som så har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspørgsel... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en ræv og en nøglering, nøgleringen blev leveret, men aldrig ræven. Da jeg nærstudere mailen med leveringen, finder jeg ud af, at de har annulleret min ræv uden at gøre mig opmærksom på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.

4,4

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

hurtig ekspedition

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Jane. Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback. Hav en skøn dag, og du er altid velkommen tilbage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fik hurtig pakken,derfor vil jeg give5…

fik hurtig pakken,derfor vil jeg give5 stjernerj dejlig oplevelse tsk for det,de er hurtige dejligt,

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Inger. Tusind tak for de fem stjerner. Jeg er virkelig glad for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Det betyder meget for os - hav en fantastisk dag, og du er altid velkommen tilbage!

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering, samt super produkt

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Preben. Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med både levering og ordre. Det betyder rigtig meget for os. Hav en fantastisk dag!

Super hurtig perfekt service

Super service, nem og hurtig levering.
Perfekt indpakning - kun ros herfra.

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Eva. Tusind tak for de søde ord. Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, levering og indpakning. Du er altid meget velkommen – vi glæder os til at betjene dig igen!

Fin vare

Hurtig behandling og afsendelse af ordre. Fin vare.

24 september 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Pia. Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med din ordre. Håber at se dig igen snart på shoppen. Mvh. Turið

Flotte ting

Fik mine ting hurtigt og er SÅ glad for dem.

24 september 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Betina. Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med din ordre, og at den kom frem hurtigt. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Mvh. Turið

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik det jeg bestilte

Jeg fik det jeg bestilte , hurtig og nemt

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Hanne. Mange tak for din anmeldelse! Dejligt, at du er tilfreds, og at alt gik hurtigt og nemt. Jeg håber at se dig på vores shop en anden god gang. Mvh. Turið

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Henriette. Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er glad for både vores service og dine varer. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Mvh. Turið

Meget Hurtig Levering

Hurtig levering, god service
Det er altid dejligt at modtage en pakke fyldt med skønne figurer, der skaber glæde

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej. Tusind tak for din skønne anmeldelse. Jeg er så glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering af din ordre. Det er dejligt, at figurerne skaber glæde, da det er lige præcis det, vi håber på! Mvh. Turið, Kundeservice

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig indpakning

Forsendelses indpakningen var alt for dårlig og forårsagede at kassen var bøjet og den ene låge ind til kassen var gået i stykker.

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Anette. Tak for din anmeldelse, og tusind tak for at gøre os opmærksomme på problemet. Jeg er virkelig ked af at høre, at indpakningen ikke levede op til dine forventninger, og at det har medført skader på kassen. Det er absolut ikke meningen.

Hvis du ikke allerede har kontaktet os, vil vi gerne hjælpe med at finde en løsning. Du er meget velkommen til at skrive til os på shop@springcopenhagen.com, så vi kan hjælpe dig videre.

Fine og sjove produkter

Fine og sjove produkter. Hurtig levering.

26 juli 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Carl. Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er glad for vores produkter, og at leveringen gik hurtigt. Vi håber at se dig igen snart. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Obs hver opmærksom på at der er Mega…

Obs hver opmærksom på at der er Mega dårlig service i forhold til køb der skal retur!!

8 juli 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Lone. Jeg er utroligt ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores returneringsproces. Vi stræber altid efter at levere den bedste kundeservice, så det er virkelig ærgerligt, at den ikke lever op til forventningerne.

Nu har vi skrevet sammen på mail og fundet en løsning, så du kan returnere din ordre. Men jeg hører dog meget gerne fra dig på mail igen, hvis du har yderligere feedback, der kan hjælpe os med at blive endnu bedre. Jeg håber at høre fra dig. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Ualmindelig god kundeservice

Ualmindelig god kundeservice. Jeg havde bestilt stor og lille svane samt en lampe. Der var fejl i deres lagerstatus så den store svane var desværre ikke på lager. Jeg ville så have annulleret hele ordren , men den nåede ikke at blive stoppet. Som kompensation fik jeg refunderet beløbet på den lille svane.
Lampen var desværre defekt med en løs forbindelse. Jeg fik hurtigt tilsendt en ny og skulle blot kasserer den defekte.
Jeg handler bestemt der igen.

8 juli 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Pia. Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Jeg beklager, at der var nogle udfordringer undervejs, men jeg er glad for, at vi kunne løse det hurtigt og vende din oplevelse. Jeg er glad for at høre, at du vil handle hos os igen! Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage. Mvh. Turið

Hurtig og fin produkt

Hurtig og fin produkt

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Grethe. Tak for din anmeldelse - dejligt, du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Kom endelig igen! Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skrev mig op på venteliste på 5 Spring Birds - alt gik galt og fik en dårlig undskyldning

Skrev mig op på venteliste på 5 Spring Birds tilbage i maj måned 24. Spurgte til dem i juni og fik oplyst, at de ville komme i aug. 24.
Den 5. juli 24 modtager jeg løbende besked om at forskellige Spring Birds er kommet på lager. Jeg bestiller med det samme (som jeg løbende får besked på, at de er kommet på lager) 10 Spring Birds. Dvs. at jeg har været ret hurtig til at sende min ordre. Får efterfølgende en ordrebekræftelse, hvori der stå, at de er ved at gøre min ordre klar til afsendelse.
Jeg spurgte efterfølgende ved mail, om jeg kunne bruge min rabatkode. I samme mail skrev jeg min glæde over, at det var muligt at bestille Spring Birds igen, og jeg glædede mig til at modtage min bestilling.
Den 8. juli kl. 15.54. Fik svar, at det kunne jeg godt. Derudover blev det oplyst, at der var gået fejl i deres bestilling/lager, og 2 slags Spring Birds var ikke på lager. Om jeg stadig ønskede de resterende Spring Birds?
1. Hvordan kan der gå fejl, når jeg har bestilt så hurtigt efter besked om, at de var på lager?
2. Når der er en vare, der ikke er tilgængelig, sendes der normalt en ny ordrebekræftelse med forsinkelse på de varer der ikke er hjemme.
Selvfølgelig ønskede jeg min resterende ordre, hvilket jeg besvarede den 10. juli.
Kunne se, at der samme dag var kommet en mail fra en anden ansat i Spring Copenhagen, der stod blot: Din ordre er blevet annulleret. Tænkte, at dette måtte være en fejl.
Afventede svar på mail vedr. at jeg selvfølgelig ønskede min resterende ordre.
Den fik jeg så i dag den 11. juli, med følgende undskyldning:
Der var sket et fejl på deres lager, og de havde ikke fået nogen Spring Birds på lager alligevel. De ville først komme i slut august/start sept. måned 24.

Undskyld, men det er svært at tro på og en ret dårlig undskyldning. Kan ikke først få en fuld ordrebekræftelse. Derefter en mail omkring, at 2 slags ikke var på lager alligevel (den ansatte havde fået oplyst et sted fra, at disse ikke længere var tilgængelige), om jeg stadig ønskede de resterende og så til sidst få en mail om, at de faktisk ikke har haft nogen Spring Birds på lager. Det er simpelthen en rigtig dårlig undskyldning for, at de er kommet til at slette min ordre.
Til orientering: Spring Bird Bright Bronze, som jeg bla. havde bestilt, den er på lager, så hvorfor slette min ordre ??????

Det er simpelthen rigtig dårlig stil Spring Copenhagen.

Har altid været meget glad for jer og købt mange af jeres produkter.

En magen til ligegyldighed overfor sine kunder, der på ingen måde er god service.

Venligst Ina Rüssell

11 juli 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Ina. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med at handle hos os, og jeg kan godt forstå din frustration. Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for det besvær, du har oplevet.

Vi oplevede en stor teknisk fejl, som vi forsøgte at håndtere så godt som muligt. Fejlen har gjort, at vi kigger grundigt på vores processer i forhold til ordrer og kommunikation, så vi undgår lignende situationer i fremtiden. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du vil kontakte os på mail, så vi kan få rettet op på din oplevelse. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Alice. Tak for din anmeldelse. Dejligt, du er tilfreds med vores leveringstid. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Super fin handel

Super fin handel - handler bestemt med Spring Copenhagen igen. Tryg og hurtig handel og levering 😎😎😎

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Bente. Tusind tak for den fine anmeldelse! Det er kun dejligt at høre. Vi ser frem til at se dig på shoppen en anden god gang. Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Fin kundeservice

Jeg købte D. 25/4 en peberfugl og en saltpingvin på hjemmesiden, hentede dem i pakkeshop d 28/4 ( søndag ) og ser detsværre at saltpingvinen har en fejl/skade, skriver til kundeservice, vedhæfter billede, Mandag svarer de og bliver tilbudt enten penge retur eller ny pingvin, takker ja tak til en ny, og bliver bedt om at sende den anden retur. Modtager en betalt retur label. Onsdag modtager jeg den nye, inden jeg når at sende den anden retur ( sku lige ha printet retur sedlerne ud )
Så selvom det træls med skadet/fejl på varer. For de 5⭐️ For hurtig og god kundeservice 🙏

29 april 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Sara. Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at vi kunne vende din oplevelse, samt at din nye Saltpingvin er kommet godt frem. Hav en skøn dag! Mvh. Turið, Spring Copenhagen

Lees meer over geverifieerde reviews.