Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte deres hund Happy som julegave til min mormor, og vi blev meget positivt overraskede, da hun pakkede den ud. Kvaliteten er virkelig høj, og designet er både sødt og elegant. Den står nu pæn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede, at bøsningen i min Spring Copenhagen saltkværn faldt ud, så den ikke længere virkede. Sættet var endda en gave fra min tidligere arbejdsplads, så jeg var usikker på, om de overhovede... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

vi fik tilbage i 2023 en Matilda Koala med indgraveret navn og fødselsdato, min søn gav desværre den pind der sad på flaget til vores hund som så har troet det var et tykkeben🫣 Ved forspørgsel... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en ræv og en nøglering, nøgleringen blev leveret, men aldrig ræven. Da jeg nærstudere mailen med leveringen, finder jeg ud af, at de har annulleret min ræv uden at gøre mig opmærksom på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Spring Copenhagen is a Danish design company rooted in the Scandinavian design tradition. Our skilled designers' attention to detail ensures that our products are not only beautiful and poetic gifts for any occasion, but that they also arouse curiosity and have the potential to become new classics that age gracefully and are passed down through generations.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig fejlfri levering af varer i…

Hurtig fejlfri levering af varer i super kvalitet

25 augustus 2025

Hej Søren
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at produktet levede op til dine forventninger! Du må have en fantastisk dag, og så håber vi på at du kigger forbi igen en anden gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det simpelthen er for dårligt…

Må sige det simpelthen er for dårligt at i kan oversælger så meget.
Og det eneste I kan sige det er vi kede af.
Der ikke nogen form for løsning eller noget.
Endnu en ting er i skriver om noget som er udsolgt.
Nu pakken modtaget og der mangler endnu en ting.
En ting vi skulle bruge til gave. Ja den har i ikke skrevet til os om mangler.

Pænt nitten når man enligt tror man har styr på gaver.
Sorry kommer nok ikke til at købe mere pt. Trods det er jeres figur der fylder min ønske sky og har været mine gaver de sidste år fra venner og familie…

27 augustus 2025

Kære Mia

Det er en utrolig ærgerlig oplevelse, du har haft med at handle hos os. Du må meget gerne skrive en mail til mr@springcopenhagen.com med dit ordrenummer, så jeg kan få et overblik over hele sagen. Jeg vil nemlig gerne have den med, når vi i næste uge sætter os ned og evaluerer på august. For vi skal gøre det bedre, så vi kan give loyale kunder som dig en god oplevelse hver gang.

Mvh. Martin, Spring Copenhagen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en pakke hjem til min far…

Jeg bestilte en pakke hjem til min far i farsdags gave, og den var desværre ødelagt da den kom. Jeg fik hurtigt skrevet, og fik svar samme dag. Vi skrev lidt frem og tilbage, og det ende med at de sendte en ny, uden nogle problemer. Har kun godt at sige, udover at den selvfølgelig var ødelagt. Dette gør dog ikke noget, da de hurtigt svaret og sende en ny! Kan kun anbefales her fra!

16 juni 2025

Hej Mads
Tusind tak for de fem stjerner, dem er vi virkelig glade for!
Jeg er virkelig ked af, at gaven til din far ikke kom frem i god stand til at starte med, men jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med den hurtige løsning og vores service.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive til os, og at du stadig vil anbefale os videre – det betyder meget!

Du må have en dejlig dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale at handle her.

Kan kun anbefale at handle her.
Smukke produkter, gode priser, og vanvittig hurtig levering - har flere gange bestilt og haft pakken under 24 timer efter.

3 juni 2025

Hej Nicole,
Tusind tak for de fem stjerner! Jeg er virkelig glad for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os og at du sætter pris på produkterne. Det betyder vildt meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig sød gave til min kollega

En rigtig sød gave til min kollega. Hurtig levering.

24 april 2025

Hej Pia,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at gaven til din kollega faldt i god jord, og at leveringen levede op til dine forventninger.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Hurtig levering søm altid

Hurtig levering og præcis som lovet

24 april 2025

Hej Ulla,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og at alt var som lovet. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen:)

Hej Torben
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen snart!
Mvh Camilla, kundeservice

Fantastisk kundeservice!

7 april 2025

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej. Tusind tak for din anmeldelse - den betyder rigtig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at se dig igen en anden god gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt at bestille og få leveret

Det var nemt at bestille og få leveret, og så fik jeg oven i købet rabat.

25 maart 2025

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Birthe. Tak for de fem stjerner! Dejligt, at du er tilfreds med at handle hos os. Jeg håber, du bliver rigtig glad for din ordre. Ønsker dig en skøn dag 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og god kvalitet
Bestile min vare mandag og fik den tirsdag.👍👏

17 maart 2025

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Tina. Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med levering og kvalitet. Jeg håber, du bliver glad for din ordre. Ha' en fantastisk dag 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Har været på deres outlet nogle gange efterhånden og er altid super tilfreds med kvalitet og varer. Dog var vi så uheldige, at vores saltpingvin gik istykker inden for et halvt år, jeg skrev til deres kundesupport og efter nogle mails, billeder og lille video har jeg i dag modtager en ny saltpingving. Det er super service og dejligt de står inde for deres kvalitet af varer om det er købt i butikkerne eller til deres outlett. Nu ser spisebordet rigtig ud igen og peberfuglen har sin makker tilbage og saltuglen er kommer tilbage i køkkenet.
Tusind tak for dejligt produkter og fantastisk service.

18 februari 2025

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Annette. Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at din Saltpingvin gik i stykker, men er glad for, at vi fandt en løsning, så din Peberfugl ikke skal stå alene på spisebordet. Dejligt at høre, at du er tilfreds – og vi håber at se dig i vores outlet igen!

Rigtig fin lille bamse

Rigtig fin lille bamse
Nemt at bestille og hurtig levering af en lille bamse med hjerte. Givet til kæresten som valentinsgave den 14. Februar 2025

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Lene. Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at Teddy nåede frem i tide til Valentinsdag, og at den faldt i god jord. Håber, den bringer masser af glæde ❤️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fuld tilfredshed

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Kirsten. Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med at handle hos os. Vi håber at se dig igen snart.

Meget filfreds

Meget filfreds
Super fine produkter og rigtig fin og lige efter bogen handel, kan varmt anbefales at handle her 😃💪

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Annemette. Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb. Det betyder meget - og vi håber, at kunne byde dig velkommen igen snart.

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Bente. Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid. Vi gør altid vores bedste for at sikre en hurtig service, og det betyder meget, at du bemærker det 😊

jeg købte i december 2 emner

jeg købte i december 2 emner hos spring copenhagen, 2 træfigurer til 149,00 plus porto den ene var en skildpadde og en sæl, jeg betalte med mobile pay, der skete åbenbart en fejl med betalingen og ordren, så efter en stor indsats fra spring copenhagen har de fundet ud af problemet, så jeg får mine små dyr, så mange tak for det.

12 december 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Jørgen. Tak for din anmeldelse, og jeg er virkelig ked af forvirringen omkring din ordre. Som vi har været i kontakt om på mail, fandt vi ud af, at beløbene var blevet overført direkte til vores MobilePay uden at en ordre blev oprettet, hvilket betyder, at ordrerne aldrig kom ind i vores system. Heldigvis er vi nu kommet til bunds i det, og jeg har oprettet din ordre manuelt, så dine træfigurer er på vej til dig inden længe.

Jeg er glad for, at vi kunne finde en løsning, og jeg håber, du bliver rigtig glad for dine figurer, når de når frem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig service i forhold til…

Utrolig dårlig service i forhold til levering.
Og en ordre kan faktisk ikke annulleres når der først er lavet en aftale og ordren endda er betalt.

En uge senere og så denne besked - Simpelthen bare ikke godt nok og ekstrem dårlig kunde-service

Kære kunde

I forbindelse med din ordre må jeg desværre informere dig om, at vi ikke kan levere ordren, da Snowball er udsolgt. Din ordre er derfor blevet annulleret og pengene vil blive frigivet til din konto inden for et par hverdage. Jeg beklager mange gange.

5 december 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Kim. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, og jeg kan godt forestille mig, hvor frustrerende det må være at få din ordre annulleret en uge efter, du har lagt den. Jeg vil gerne sige undskyld for dette.

Desværre opdagede vi, at Snowball var udsolgt på grund af en teknisk fejl i vores lager. Dette resulterede i, at vi måtte annullere ordren. Vi tager denne situation til os og har forsøgt at kigge nærmere på vores processer for at undgå, at noget lignende sker igen i fremtiden. Vi håber, du vil give os en chance for at gøre det bedre fremover.

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Birgitte. Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen snart.

25 oktober 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Tonny. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores levering. Hav en fantastisk dag!

Defekt peberfugl erstattet

Vi havde fået et peberfugl i gave som gik i stykker. Vi havde ingen kvittering og vidste ikke hvor den var købt, men vi fik en ny uden beregning. Super service👍

14 oktober 2024

Antwoord van Spring Copenhagen

Hej Rene. Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service – det betyder meget for os! Hav en dejlig dag.
Mvh. Turið, Kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.