Vi fik sprøjtelakeret et 15 år+ ikeakøkken plus delene til en ikea-hack køkkenbænk. Lågerne var ret slidte og misfarvede, men fremstår som nye nu. Efter begge besøg var der ryddet omhyggeligt op. Rigt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har fået et helt nyt køkken! Køkkenet er meget pænere nu end det var før. Hele forløbet var så glimrende, fik meget god vejledning angående valget af farve. Personale så imødekommende og service er... Toon meer
Super flot malearbejde, god service og hurtig levering. Vi havde købt et helt nyt køkken, men i den forkerte farve. Låger og skuffer blev afleveret lørdag og hentet næste lørdag. De faste elementer i... Toon meer
Super service og alle aftaler er blevet overholdt igennem processen. Super flot maler arbejde, eneste jeg har som bekymring er at jeg ikke helt ved hvor slidstærkt malingen er. Virker ikke som om d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dit gamle køkken bliver som ny. Højkvalitets sprøjtemaling af køkkenlåger. Få et nyt køkken klar om en uge.
Contactgegevens
Rugvænget 17, 2630, Taastrup, Denemarken
- info@sprojtemaling.dk
- sprojtemaling.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Rigtig god service og flot resultat
Rigtig god service, alt gik som aftalt, god pris og et flot resultat! Ikke sidste gang vi bruger spojtemaling.dk
Super resultat og service
Highly recommend--beautiful refreshed cabinetry
Great experience--very communicative and helped me solve some problems with pieces I couldn't remove by coming out to paint those quickly and efficiently. I had 24 year old Invita cabinets--high quality, but outdated style. Now I have a refresh that cost much less than a new kitchen, and kept me from disposing of otherwise good cabinetry. Very happy.
Rigtig pænt arbejde og god service👍🏻
Rigtig pænt arbejde og god service og kommunikation vedr aflevering og afhentning. 5 bogkasser/reoler fik nyt liv.
Flot arbejde og meget fin kundeservice.
Flot arbejde og meget fin kundeservice.
Alt gik som aftalt og vi fik de fineste skuffer, bænk og bordplade tilbage.
Jeg kan kun anbefale firmaet til andre,
Tak for det fine resultat vi nu har på badeværelserne. 👍😊
Anderledes maleprojekt med mange farver.10/
Gode aftaler som blev overholdt.
Leveret et fremragende resultat på en uge.
Høflige, dygtige og søde medarbejdere.
Vi er helt tilfredse.
Fantastisk!
Høj kvalitet, god pris og super service! Kan kun anbefale på det varmeste.
Gamle låger lever videre
Vi fik malet vores gamle slidte køkkenlåger. De er blevet så flotte. Vi spartlede selv og dækkede hængsler af. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet, lågerne står skarpt, og servicen ved aflevering og afhentning var i top. Dertil er prisen rimelig ig Nan jan købe ekstra maling med til at lappe evt skrammer. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.
Fantastik resultat til fantastisk pris
Fantastisk resultat til fantastisk pris.
Vi har fået sprøjtemalet alle fronter på vores køkken. Det var slidt og medtaget.
Vores køkken havde en lidt særlig mat farve som firmaet har formået at matche 100%.
Huller til greb blev spartlet ud og de er fuldstændig forsvundet og klar til nye.
Hele proceduren var smidig, og personalet meget imødekommende.
Og prisen. Ufatteligt billigt trods den høje kvalitet.
Absolut anbefaling.
Fantastisk flot!
Vi afleverede meget gamle IKEA køkkenlåger og skuffefronter, som i den grad havde set bedre dage.
Hvad vi fik tilbage var overraskende flot!
Imponerende arbejde. Meget tilfreds.
Desuden var aflevering og afhentning meget fleksibel, og prisen var rimelig.
Kan helhjertet anbefales.
Yderst tilfredsstillende!
Yderst tilfredsstillende og professionelt arbejde. Kan klart anbefales til alle, der skal have deres køkken shinet op! :) Meget bedre for miljøet end at købe spritnyt køkken, og du får samme effekt til lavere pris.
Varm anbefaling
Hurtigt og præcist tilbud. Virkelig sød og behjælpelig medarbejder ifm. aflevering og afhentning. Virkelig pænt stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Varm anbefaling herfra.
Virkeligt et flot resultat
Virkeligt et flot resultat. Alt udført efter aftale og tidsfrister overholdt. Pris helt ok
Flot resultat og hurtig service.
Flot resultat og hurtig service. Undervejs fik jeg gode svar på mine spørgsmål, der betryggede mig i deres erfaring og kvalitet.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, og vildt flot resultat :) Kan klart anbefales.
Fåes ikke bedre
Det er helt enkelt 😀 for
alt er godt med dette firma. Dygtigt udført arbejde af søde mennesker som holder alle aftaler til punkt og prikke og mere til. Tak 😊
Jeg kan kun give Sprojtemaling.dk mine bedste anbefalinger!
Vi fik spraymalet vores køkkenlåger i en hvid glans. De er bare blevet SÅ fine! Der er intet at udsætte på dem og prisen var meget fair!
Jeg kan kun give Sprojtemaling.dk mine bedste anbefalinger!
Super professionelle - lad ikke hjemmesiden skræmme dig væk
Vi fandt deres søster-hjemmeside, sprøjtemalingafkøkkenlåger.dk, ved en online-søgning. Hjemmesiden er meget enkel med tydelige "Google"-oversættelser, så jeg var ikke helt sikker på, hvor professionelle de var. Jeg læste anmeldelserne på Trustpilot og besluttede at prøve dem. De var super-professionelle, søde, hjælpsomme og punktlige. Arbejdet var flot udført, og vi kan varmt anbefale dem. Jeg nævnte hjemmeside-kvaliteten for dem, så jeg håber, de får rettet lidt op på den - det fortjener de.

Antwoord van Sprojtemaling.dk
Super flot resultat:-) Løbende god…
Super flot resultat:-) Løbende god orientering og dialog om afhentning og levering samt spørgsmål til processen. Stor anbefaling herfra.

Nemt og hurtigt
Henter og bringer til tiden, udfører opgaven hurtigt, super flot resultat🤩

Antwoord van Sprojtemaling.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.