Har opsagt mit abonnement i 2020 og har ikke fået nogle opkrævning siden. Indtil jeg modtog et inkasso-brev for en tilfældig måned i starten af 2023 som ikke var betalt. Har selvfølgelig lavet flere... Toon meer
Det er dog det værste jeg nogensinde har oplevet og fandt meget hurtig ud af at det ikke var det værd da der aldrig kom svar på de spørgsmål jeg stillede de såkaldte profesionelle og ringede til st... Toon meer
Et vanvittigt stærkt setup Start-up central har opbygget på kort tid. De har formået, at formidle konkrete redskaber og professionel sparring iforhold til de udfordringer man møder, som nystartet i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Startup Central har igennem de sidste få måneder, hvor min virksomhed og jeg har været medlem, leveret en massiv hjælp! Deres coaches er engagerede og har ved flere møder givet en god omgang sparrin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Zakelijk netwerkbedrijf
Info over Startup Central
Geschreven door het bedrijf
Startup Central
Startup Central er et online netværk og fordelsportal for iværksættere og selvstændige. Vi hjælper iværksættere på tværs af brancher og landegrænser med at starte og drive deres virksomhed nemt og billigt.
Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål. Vores passion er at gå den ekstra mil, for at nå i mål med dine mål! Hos Startup Central sørger vi for vores medlemmers interesser og gør det overskueligt at være iværksætter og selvstændig.
Iværksætteri er for alle med en drøm. Det skal bare være nemmere, billigere og mere inkluderende at udleve den.
Få ubegrænset 1:1 sparring af eksperter, rabatter på programmer og services, adgang til events, juridiske dokumenter, skabeloner til budgetter og meget mere.
Søndergade 43, 1. sal, 8700, Horsens, Denemarken
- 29 29 01 13
- kontakt@startupcentral.dk
- startupcentral.dk
Hjælp med opstart af virksomhed
Hvis du aldrig har haft en ide til hvordan man starter virksomhed, så er Startup-central et rigtig godt sted at benytte sig.
De guider dig virkelig meget omkring hvilke steps du skal i gennem, for at opnå det du gerne vil.
Det fede ved startup-central er at de lader dig gøre det hele selv så det ligesom er din fortjeneste at opnå det, også sørger de for at forklare hvad dine næste steps er for at kunne starte din helt egen virksomhed op.
Ikke nok med det, så har de lavet en masse aftaler med andre virksomheder så du kan få hjælp med alt fra app-udvikling til Uddannelse/kurser og endda lønsystemer kan du få hjælp til men alt det kan få til en billigere pris end normalprisen...

Antwoord van Startup Central
Klasse rådgivning/mentor i starten.
Har været i tæt kontakt med Anders, efter at være startet i Startup central og i det indledende forløb. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge startup central som ny virksomhed.
Jeg kom desværre i den situation, at jeg havde stress symptomer - 10.min efter jeg har sendt besked, er Anders klar til et kald og rådgivning - Det er den måde jeg vil stræbe efter at behandle mine egne samarbejdspartner/kunder på.

Antwoord van Startup Central
Start din iværksættersucces her!
Hos Startup Central får du ganske enkelt det, som de lover dig! Du får hurtig, nem og kompetent sparring, som kan være med til at sparke dig i den rigtige retning. Du har en masse fordele og rabatter, som gør livet lidt nemmere som iværksætter.
Jeg kan kun anbefale Startup Central til alle iværksættere!

Start Up Central kan ikke anbefales nok
Går du ind til Start-Up Central med dine iværksætterdrømme og planer, vil du møde mennesker med hjertet på rette sted og masser af kompetencer, dér hvor du selv kan bruge en hjælpende hånd. Du har også mulighed for at møde andre iværksættere i samme båd. Varmeste anbefalinger.

Radiotavshed når der opsiges
Jeg har prøvet at opsige mit abonnement d. 10. november.
Havde ikke hørt tilbage, men blev trukket igen i december, hvor jeg skrev til dem d. 13. december, og igen på en anden mailadresse d. 16. november.
Mega nemt at blive medlem - de ringede og alt muligt, men nu er der radiotavshed

Antwoord van Startup Central
Hvis du går med en drøm om at starte en…
Hvis du går med en drøm om at starte en virksomhed, og holder dig tilbage fordi der er så meget at se til..
Så meld dig for sørens ind i Startupcentral.dk
Der forbliver din idé, ikke bare en idé - det bliver en virkelighed.
Profesionelle folk er der til at hjælpe dig fra bund til slut. Uden Startup Central, havde jeg stadig lagt under dynen og ikke troet på mig selv.
De hjælper dig hele vejen igennem, hurtig respons, hurtig hjælp.
Går du med en idé eller har et talent? Så hvad venter du på!
5 STJERNER HERFRA!

Antwoord van Startup Central
Uopfordret hjælp og vejledning indenfor iværksætteri
Jeg ringede uopfordret til Anders fra Startup Central, for vi havde en god lang snak om den virksomhed, som jeg er en del af, og hvordan han kunne hjælpe mig med at vækste.
Det lyder for godt til at være sandt, at man for prisen af et tlf. abonnement kan få vejl. fra proff. indenfor alle områder af iværksætteri.
Indtil videre er det upåklageligt, og super gode coaches inde på hjemmesiden.
Ikke tag der af anmeldelser fra influencer-typer, som ikke har styr på deres abonnementer ;)

Antwoord van Startup Central
Snyder og ikke til at snakke med.
Jeg blev medlem for 1 år siden, hvor en mand kontaktede mig, med 1 års medlemskab UDEN binding.
Nu er der blevet trukket 1.860 kroner, for er år mere, som jeg bestemt ikke har sagt ja til.
Nu hvor jeg prøver at kontakte dem via. mail vil de ikke stå ved det eller hjælpe og med en meget flabet tone. De tager slet ikke telefonen, som jeg har prøvet at ringe til ca. 20 gange på alle tidspunkter.
Jeg anbefaler IKKE dette firma.
Svar på jeres svar.
I kunne først kontakte mig da jeg havde skrevet en anmeldelse og skrevet til jer på Instagram at i bedes kontakte mig på telefon. Jeres hovednummer kan man ikke komme i kontakt med, så det er noget fis i skriver 😅
I har overhovedet ikke tænkt jer at betale beløbet tilbage som i skriver til svar, og i ved jo godt at den korrespondance er et telefon opkald jeres kollega lavede til mig, så det jo nemt for jeres ikke at tage ansvar fordi i ved at man ikke kan bevise det på et opkald.
SÅ DÅRLIG SERVICE

Antwoord van Startup Central
En anbefaling til alle iværksættere!
Som ny opstartet iværksætter er pengende ofte små. Stratup Central har været en vigtig spiller, i vores takeoff, på iværksætterdrømmen. Det er skønt, at have adgang til en platform med et hav af forskellige coaches inden for nærmest alle områder. Vi har fået hjælp til alt fra legat søgning, til sparring på logo. For ikke at tale om de rabatter Stratup Central udløser, f.eks. en 30 % rabat, på udvikling af prototype, på vores kommende app. Hertil er kundeservicen som Startup Central yder, virkelig god, rolig og imødekommende. Som nyopstartet virksomhed, har de virkelig mine varemeste anbefalinger. Platformen har allerede affødt mange gode samarbejder og kontakter.

Kan kun anbefales
Jeg har været rigtig glad for at være en del af Startup Central. De har altid tid når man ringer med et spørgsmål - Og jeg har fået masse af hjælp til at få gang i min virksomhed.
Kan kun anbefales

Chikane af tidligere medlemmer
Som tidligere medlem bliver jeg stadig kontaktet af dem på telefon og mail et år efter endt medlemskab. De lokker med at der ligger en besked inde på platformen og skal læses. Selvom man har sagt nej tak til alt markedsføring.
Min mand er også tidligere medlem, og ham bliver de også ved med at ringe til på næsten månedlig basis, et år efter medlemskabet er ophørt. På trods af vi har skrevet mails om at vi ikke at ville kontaktes, bliver de ved.

Varmeste anbefalinger her fra
Varmeste anbefalinger her fra. Teamet bag er altid villige til at hjælpe og lytter også ivrigt efter når de ber’ om konstruktiv feedback. De tilknyttede coaches er super dygtige og kan sparer inden for alle områder. Dynamikken medlemmerne imellem er også værdifuldt og givende

Antwoord van Startup Central
I trækker den første md så jeg tænker…
I trækker den første md så jeg tænker ikke i bliver ved med det har i sidste md ble jeg trukket trods det at jeg har modtaget en bekræftelse på at abonnement er opsagt så ser frem til at i ikke trækker igen har jeg hvertfald ikke givet samtykke til

Antwoord van Startup Central
Super god rådgivning fra alle deres…
Super god rådgivning fra alle deres coaches! Og der er mange penge at spare på deres rabatordninger. Kan klart anbefale det til alle selvstændige!

Antwoord van Startup Central
bedste rådgivning med rigtig mange…
bedste rådgivning med rigtig mange coaches som er eksperter indenfor deres bestemte felt. For den pris kan man slet ikke undgå det.

THE platform for entrepreneurship
THE GREATEST platform and the coaches are worth their weight in Gold and more!!! Absolutely love it!

Antwoord van Startup Central
Startup Central 🚀 er absolut værd at…
Startup Central 🚀 er absolut værd at blive medlem af som iværksætter!
Udover de mange muligheder for rabatter, har jeg personligt fået et godt indblik i, hvordan Anders skaber fremdrift for egen virksomhed, som han med glæde og entusiasme giver videre til dets medlemmer - heriblandt jeg selv 🙏🏻🔥
Jeg har også haft og har fortsat positiv kontakt til Monica - en af de utallige tilknyttede coaches - i forbindelse med markedsføring af min egen virksomhed 🙏🏻🔥

Antwoord van Startup Central
Fantastisk platfor til nye virksomheder
Jeg har benyttet mig meget af Startup Central, det har været en fornøjelse at være medlem der. Gennem portalen har jeg haft mulighed for at connecte med mange erfarne mennesker i forskellige industrier, hvilket har hjulpet mig med at udvide mit netværk samt udvikle mig personligt og erhvervsmæssigt.
Jeg har generelt fået en masse hjælp til at udvikle min forretning, og også benyttet mig af mange goder og tilbud som Startup Central tilbyder deres medlemmer.
Startup Central kan klart anbefales herfra!

Super skarpt koncept
Super skarpt koncept med mange gode værktøjer til iværksættere!

Antwoord van Startup Central
Anders har en tilgang og attitude der…
Anders har en tilgang og attitude der er uvurderlig for dit startup i disse tider i Danmark. Man kan mærke hans passion for nye firmaer gennem telefonrøret.

Antwoord van Startup Central
Lees meer over geverifieerde reviews.