Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har opsagt mit abonnement i 2020 og har ikke fået nogle opkrævning siden. Indtil jeg modtog et inkasso-brev for en tilfældig måned i starten af 2023 som ikke var betalt. Har selvfølgelig lavet flere... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er dog det værste jeg nogensinde har oplevet og fandt meget hurtig ud af at det ikke var det værd da der aldrig kom svar på de spørgsmål jeg stillede de såkaldte profesionelle og ringede til st... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et vanvittigt stærkt setup Start-up central har opbygget på kort tid. De har formået, at formidle konkrete redskaber og professionel sparring iforhold til de udfordringer man møder, som nystartet i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Startup Central har igennem de sidste få måneder, hvor min virksomhed og jeg har været medlem, leveret en massiv hjælp! Deres coaches er engagerede og har ved flere møder givet en god omgang sparrin... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. Zakelijk netwerkbedrijf

Info over Startup Central

Geschreven door het bedrijf

Startup Central
Startup Central er et online netværk og fordelsportal for iværksættere og selvstændige. Vi hjælper iværksættere på tværs af brancher og landegrænser med at starte og drive deres virksomhed nemt og billigt.

Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål. Vores passion er at gå den ekstra mil, for at nå i mål med dine mål! Hos Startup Central sørger vi for vores medlemmers interesser og gør det overskueligt at være iværksætter og selvstændig.

Iværksætteri er for alle med en drøm. Det skal bare være nemmere, billigere og mere inkluderende at udleve den.

Få ubegrænset 1:1 sparring af eksperter, rabatter på programmer og services, adgang til events, juridiske dokumenter, skabeloner til budgetter og meget mere.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Skud ud til Daniel!

Skud ud til Daniel!
Han er brandvarm på supporten. 🔥🔥

27 april 2022

Hej René

Tusind tak for de 5 brandvarme stjerner 🤩

Det er en fryd at hjælpe medlemmer når de har brug for det! Du ved hvor du kan fange mig 💪

Ha' en fantastisk dag René.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale dette firma

Jeg kunne skrive præcis det samme som de andre der har givet 1 stjerne.

Svar:

Hej Daniel

Jeg har skrevet helt i starten da jeg skulle starte op, at jeg IKKE ønsker at have abonnement mere end løbende måned + en måned, det skriver jeg i mailen. Og derefter får jeg besked på, at det starter op og er klart til at blive brugt. Der skulle i have skrevet til mig, at det ikke er en mulighed kun at have det løbende måned + en måned, hvis det var det. Eller det kan jeg godt, men så skal jeg selv huske at skrive til en anden mail og opsige, det havde været det optimale og rigtig god kundeservice. Jeg er i god tro og tænker alt er fint, fordi jeg ikke bliver stoppet i mit ønske til den måde jeg ønsker abonnement fra start af.

22 april 2022

Hej Nicoline

Vi er kede af at høre, at du har haft en træls oplevelse med vores service - det er absolut ikke hensigten.

Det er desværre et klassisk eksempel på dårlig kommunikation, da mail korrespondancen ikke indholdte, som vi forstod det, en opsigelse.

I og med du valgte vores månedlig løsning, og ikke opsagde den, så fortsatte medlemskabet - uanfægtet af hvad du så mente i korrespondancen.

Vi kan ikke læse tanker, uanset hvor meget vi end ville ønske det - så er gennemsigtighed og ærlig kommunikation utrolig vigtig.

Hvis du nogensinde var i tvivl om medlemskabet, så skulle du have kontaktet os for hjælp - da det ikke nytter meget at komme 3-4 måneder efter 'skaden' er sket.

Vi har prøvet at kontakte dig ugentlig siden december, men du har ikke været villig til at starte dialogen, så det er ikke nemt at få gjort bugt med eventuelle gener.

Vi ønsker dig held og lykke med dit fremtidige iværksætteri.

Svar:

Hej Nicoline

Jeg kan se i mailkorrespondancen at du siger: "Jeg ønsker kun at være medlem i den pakke der løbende måned + 1 måned".

Løbende måned + 1 måned er vores opsigelsesperiode på vores månedlige medlemskab - du henviser altså IKKE til at du ønsker det stoppet efter to måneder.

Igen, vi er desværre ikke tankelæsere - og kan altså ikke yde den specifikke kundeservice du efterspørger hvis det ikke står os klart hvad det er du helt præcis har behov for.

Jeg beklager misforståelsen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Startup Central - Central for Startups? Lad os se hvad der sker!

Den gode Startup Central har kontaktet os for at komme videre med vort ønske om investering. Glæder os til at komme igang med denne nye disciplin.

2 april 2022

Hej David

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med en investering - både igennem vores kompetente coaches og vores pitch deck værktøj 🚀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Startup Central, alle pengene værd!

Startup Central har været en af de bedste investeringer for min lille murerforretning som er placeret i København K og netop med denne adresse har jeg mulighed for at få en rigtigt god rabat på parkering i hele København som spare mig og min virksomhed for op i mod 50.000 kr årligt i parkerings udgifter. Udover dette spare vi penge på udlejnings maskiner med gode rabatordninger hos deres samarbejdes partner.

Jeg ville anbefale andre håndværkere til at tage et kig på Startup Central
Da der kan være mange penge at spare samt mulighed for at få hjælp fra deres mange rådgiver om bl.a vækst af virksomhed samt udvikling heraf.

Murermester Bastian.

2 april 2022

Hej Bastian

Tak for den brandvarme anbefaling 🔥

Dejligt at se du får brugt flere af vores samarbejdsaftaler! Det kan helt sikkert betale sig med vores medlemskab når det betaler sig selv hjem med mere end en faktor 25 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Startup Central stiller google i et dårligt lys.

Jeg har igennem længere tid gjort brug af Startup Central både deres Startup Wiki som er en ordbog for iværksættere men særligt det at kunne modtage gode råd og vejledning om ens udfordringer man måtte møde!

23 maart 2022

Hej Nanna

Tak for de 5 grønne stjerner og de pæne ord.

Vi er utrolig glad for, at kunne hjælpe dig - både direkte og indirekte igennem vores indhold (herunder Startup Wiki) 😊

Udfordringer er der nok af, så det er dejligt at høre at vi kan hjælpe dig med at gøre kål på dem 👍

Meget professionel hjælp

Meget professionel hjælp. Medarbejderne giver sig altid god tid til at hjælpe og de har et bredt udvalg af kompetencer man kan trække på.
De holder en til ilden og deler gladeligt ud af deres viden, til hvordan du kan få dit firma til at vokse.
Derudover føler man sig altid mødt, set og hørt og yderst venligt behandlet.

25 februari 2022

Hej Heidi

Vi er utrolig glad for din anmeldelse - den reflekterer nogle af de værdier vi stræber efter at have i højsædet!

At miste gejsten for sit iværksætteri sker desværre ofte, så vi er glad for vi kan holde dig til ilden; både igennem god kundeservice og viden medarbejdere og coaches stiller til rådighed 🚀

Ha' en fantastisk weekend 🥳

Legendarisk 👌

Legendarisk 👌
Mathias og resten af Startupcentral har bygget et verdensklasse fællesskab op, som jeg vil anbefale alle iværksættere med en ambition om at blive en del af ASAP. De 100 nogen og kroner i måneden man giver er så godt givet ud både med gode deals på de systemer du skal bruge til regnskab osv., tools til at lave pitch deck og forretningsplan samt sidst men ikke mindst de coaches/sparringspartnere der er på platformen. De svarer sgu mere eller mindre med det samme, det er kvalitetsrådgivning og når ja, så kan du få fuldt fradrag for at være med, fordi det er et erhvervsfremmende tiltag, så det koster dig reelt set ikke én krone 🚀
Mathias er i øvrigt en klasse fyr, der altid vil hjælpe dig, hvis du skriver eller ringer!

2 februari 2022

Hej Rasmus

Tak for de 5 grønne stjerner, og den utrolige flotte anbefaling 🤩

Vi er glade for, at vi har kunnet give dig 'hele pakken', og du kan tro vi fortsat vil gøre alt hvad vi kan for at du/andre medlemmer får en legendarisk oplevelse 💪

Jeg sender din personlige ros til vores kollega videre med det samme 😉

Drømmene til virkelighed

Hvis man går og drømme om at blive selvstændig, kan man ikke starte bedre end ved startup central. De er utrolig dygtigt til at hjælpe én hele vejen igennem processen om at kaste sig ud i og blive selvstændig. Uanset hvad man er i tvivl om, eller hvad man godt kunne tænke sig at have hjælp til, står hele teamet i startup central klar til at gøre ens drømme til virkelighed! Man er aldrig alene, og det den fedeste følelse, når man springer ud i og blive selvstændig. Man har altid kompetente erhvervsfolk med på holdet, når man er en del af startup central!

24 januari 2022

Hej Nikolaj

Mange tak for de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner og den varme anbefaling, det er værdsat!

Vi er glade for, at du har haft sådan en oplevelse af dit medlemskab - det er nemlig lige præcis den sikkerhed vi gerne vil give alle, der drømmer om iværksætteri!

Super meget værdi

Jeg har som medlem af Startup Central sparet penge på både regnskab og modtaget en verden til forskel på coaching!

Men den vigtigste deal er mit benzin kort! Gennem mit erhverv bevæger jeg mig rundt i hele Danmark og besparelsen gør mit medlemskab er tjent hjem alene der!

24 januari 2022

Hej Mathias

Tak for dine 5-stjerner! 🚀

Dejligt at høre, at du får kørt nogle kilometer og købt noget brændstof lidt billigere igennem dit medlemskab! Det er jo en fryd at læse, at dine besparelser egentlig gør at dit medlemskab ikke koster dig én krone 🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du vil ikke fortryde et medlemsskab hos Startup Central!

Startup central har det mest energiske og engagerede forhold til sine medlemmer. Jeg har haft kontakt med dem i et par måneder og de var rigtig dygtige til at hjælpe med at skubbe gang i min virksomhed. De har meget erfaring, god sparring og masser af fordele som man kan benytte sig af. Et kæmpe skulderklap herfra!

28 december 2021

Hej Tinni

Mange tak for de 5-stjerner! Vi er utrolig glade for, at vi har været med til at sætte skub i virksomheden 🚀

Vi ved, at noget af det sværeste er at komme ud over rampen nemlig! Hvis du skulle have brug for at få sat mere i gang, så skal du være så velkommen til at række ud til os 🙏

Ha' en fantastiskt 2022 🙌

Godt samarbejde!

Gennem Startup central, fik mig og min partner hurtigt kontakt til en kompetent leverandør. Derudover har der været god sparing, og hurtige svar på vores spørgsmål.

Kan varmt anbefale Startup central!

6 december 2021

Hej Asbjørn

Mange tak for din 5-stjerneret anbefaling! Den er vi utrolig glad for 😊

Dejligt at høre, at netværket har været med til at løfte jeres forretning med kompetent svar, sparring og kontakter - og bliv endelig ved med at stille spørgsmål 🙏

De bedste rakethilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flinke og altid imødekommende

Super flinke og altid imødekommende.
Jeg har kun gode oplevelser med startup central. Kan varmt anbefales.

6 december 2021

Hej Muxima

Mange tak for de fem grønne stjerner, dem er vi utrolig glade for!

Gode oplevelser er hvad vi stræber efter at give, så vi er glade for at vi har ramt mål hos dig 😊

De bedste rakethilsner,

Gode sparringspartnere

Gode sparringspartnere, god platform til at få løst nogle opgaver man ikke selv evner.
Har brugt Finn Thomsen som har Direction-Marketing til sparring og han er meget kompetent og interesseret i at hjælpe en videre på bedst mulig vis kæmpe thumbs up👍👍

25 november 2021

Hej Mathias

Tak for de rosende ord og din 5-sjernet anmeldelse 🚀

Vi er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse med Finn - han er en utrolig kompetent og imødekommende coach, som jeg har haft fornøjelsen af at snakke med af flere omgange selv 🙌

Endelig tag fat i os hvis du skal peges i retning af en anden super coach i et andet kompetenceområde - så skal vi nok hjælpe dig til endnu en sparringspartner 🎉

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god hjælp, til en god start.

Man får fantastisk god og hurtig hjælp og rådgivning hos start up central. Jeg har haft flere personlige samtaler med både Anders og Mathias som lytter, kommer med råd og engagere sig i ens projekter. Diverse coaches på siden er også en fantastisk hjælp, de kommer med super gode råd. Man kan virkelig få noget god rådgivning og kompetent hjælp hos start up central. Jeg har været rigtig glad for den hjælp jeg har kunnet få indtil videre og kommer bestemt også til at være glad for det fremover.

22 november 2021

Hej Emilie

Tak for de 5 grønne stjerner, de er værdsat 🤩

Jeg er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores platform, coaches og ikke mindst mine kære kollegaer 😊

Jeg vil sende dine varme ord i deres retning, og så ser vi ellers frem til at give dig en kanon service igen i fremtiden 🚀

/Daniel

Dejligt med nogen der sin ryg

Dejligt med nogen der sin ryg
Jeg har ikke fået benyttet særlig mange af deres tilbud og hjælp endnu, men jeg har en jeg skriver til hvis jeg er i tvivl om noget. Ellers er der tusind andre klar til at hjælpe dig med det mindste, hvilket giver en kæmpe ro i maven når man er en helt nystartet iværksætter!
Derudover har de også en masse partnere, så man kan få tilbud på diverse platforme.
Kan helt klart anbefales fra mig, Kasper her!

19 november 2021

Hej Kasper

Mange tak for de 5-stjerner og den varme anbefaling!

Ro i maven er noget de fleste kan bruge, så vi er glade for at det er noget vi og vores netværk kan give dig - og hvis du har brug for en snak om hvilke af vores tilbud der kan hjælpe særligt din forretning, så tag endelig fat i os 🎉

De bedste hilsner,

stor hjælp

tak for den hjælp i har givet mig, og en stor tak til Mathias Aslak, som har hjulpet med at gøre mig mere spar og få mine pointer frem.

28 oktober 2021

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse, Marcus 🚀

Vi er glade for, at du fik den rette hjælp - Mathias er altid klar på en snak hvis der skulle være brug for det 💪

De bedste hilsener,

Fedt community for iværksættere

Fedt community hvor man kan sparre med ligesindede og få adgang til gode tilbud. Folkene bag er super cool - og ved hvad de snakker om.

12 oktober 2021

Hej Jakob

Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! Det sætter vi virkelig stor pris på 🤩

Vi er super cool fordi vi har super duper cool medlemmer, der fortjener at få den rette info at vide 🚀

De bedste hilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Startup Central har været som en ekstra…

Startup Central har været som en ekstra mand på holdet helt fra standen. Udover fantastiske rabataftaler, der virkelig hjælper for iværksættere hvor pengene er små i opstarten, så har de bare været fantastiske sparringspartnere på lige hjælp ligefra: virksomhedsstruktur, marketing, konceptudvikling, juridisks hjælp igennem deres partnere og bare altid en god snak om virksomheden. De får den varmeste anbefaling herfra.
- Jonas, Plakatsnedkeren

8 oktober 2021

Hej Jonas

Mange tak for de fem stjerner og, ikke mindst, den utrolig varme anbefaling 🙏

Det er vigtigt for os, at iværksættere - uanset erfaring, kan få al den hjælp de overhovedet har lyst til og/eller brug for! Og hvis det betyder, at vi skal være den ekstra kollega i virksomheden, så gør vi gerne det! 🥳

Vi vil klart anbefale Startup Central

Vi vil klart anbefale Startup Central, til alle nye iværksættere. Det er et virkelig godt netværk, og et stærkt og behjælpeligt team der står bag.
De tager imod ris og ros og er altid lydhøre og klar på at finde en løsning.
Vi ville ikke have haft så gnidningsfri en opstart hvis ikke det havde været for jer.

28 september 2021

Hej HjerteEnergi

Mange tak for den pæne 5-stjernet anmeldelse - det er absolut en kæmpe fornøjelse at have Jer med i netværket! 🎉

Det er en fryd at være med på jeres iværksætterrejse 🚀

Kanon service!

Da jeg skulle bruge en IT programmør, tog jeg fat i Startup Central - på under to minutter var jeg oprettet og fik adgang til det jeg skulle bruge. Kanon service - PS. går du med en iværksætterdrøm, inden du starter; tag fat i Startup Central for at få en kæmpe besparelse

27 september 2021

Hej Onur

Tusind tak for de 5 stjerner! Og dejligt at høre, at vi kunne imødekomme dine behov for en billigere opstart 🚀

Du har fået lavet noget utrolig fedt - og vi er absolut kæmpe fan 🙏

Daniel

Lees meer over geverifieerde reviews.