Har opsagt mit abonnement i 2020 og har ikke fået nogle opkrævning siden. Indtil jeg modtog et inkasso-brev for en tilfældig måned i starten af 2023 som ikke var betalt. Har selvfølgelig lavet flere... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er dog det værste jeg nogensinde har oplevet og fandt meget hurtig ud af at det ikke var det værd da der aldrig kom svar på de spørgsmål jeg stillede de såkaldte profesionelle og ringede til st... Toon meer
Et vanvittigt stærkt setup Start-up central har opbygget på kort tid. De har formået, at formidle konkrete redskaber og professionel sparring iforhold til de udfordringer man møder, som nystartet i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Startup Central har igennem de sidste få måneder, hvor min virksomhed og jeg har været medlem, leveret en massiv hjælp! Deres coaches er engagerede og har ved flere møder givet en god omgang sparrin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Zakelijk netwerkbedrijf
Info over Startup Central
Geschreven door het bedrijf
Startup Central
Startup Central er et online netværk og fordelsportal for iværksættere og selvstændige. Vi hjælper iværksættere på tværs af brancher og landegrænser med at starte og drive deres virksomhed nemt og billigt.
Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål. Vores passion er at gå den ekstra mil, for at nå i mål med dine mål! Hos Startup Central sørger vi for vores medlemmers interesser og gør det overskueligt at være iværksætter og selvstændig.
Iværksætteri er for alle med en drøm. Det skal bare være nemmere, billigere og mere inkluderende at udleve den.
Få ubegrænset 1:1 sparring af eksperter, rabatter på programmer og services, adgang til events, juridiske dokumenter, skabeloner til budgetter og meget mere.
Contactgegevens
Søndergade 43, 1. sal, 8700, Horsens, Denemarken
- 29 29 01 13
- kontakt@startupcentral.dk
- startupcentral.dk
Startup Central er en rigtig god platform for nye iværksættere
Som ny iværksætter, har denne hjemmeside og folkene bag den virkelig været en god hjælp. Jeg kan uden tvivl anbefale Startup Central til nye iværksættere der ønsker at få al den viden de har brug for, samlet et sted.

Oplevelsen med Startup Central
Oplevelsen med Startup Central, nærmere bestemt Anders Fogh, har været professionel og fyldestgørende på alle parametre.
Efter en indledende dialog over LinkedIN guidede Anders mig gennem mulighederne hos Startup Central. Vi blev hurtigt enige om opstart, og inden for første måndeds medlemsskab har vi allerede afholdt flertallige givende arbejds-sessioner, der har ledt til markante forbedringer i vores investor- og sponsor-præsentationer.
Det ene af vores to projekter står snarligt til at modtage kapitaltilførsel, så vi kan kun erklære os meget tilfredse.
Anders er derudover en fed og energisk person, som engagerer sig fuldt ud i at give den bedste sparring.
Startup Central modtager de varmeste anbefalinger herfra!

Antwoord van Startup Central
Super fordelagtigt at bruge som…
Super fordelagtigt at bruge som selvstændig - især i "StartUp"-fasen 🙌

Antwoord van Startup Central
Startup Central er en fantastisk…
Startup Central er en fantastisk platform at gøre brug af hvis man sidder med en idé om at blive selvstændig - de hjælper dig med at komme godt i gang, med lave omkostninger og med rigelig adgang til erhvervsfolk!

Afpresning
Jeg har lige snakket med Martin fra Startupcentral, han forsøgte gentagne gange at overbevise mig om at vi skulle blive ved med at betale til dem, ellers ville de sørge for at fjerne vores rabatter hos deres partnere.
De forsøgt både hos min partner og jeg at ringe for at én af os ville sige ja til at blive hos dem.
Hold jer væk

Fantastisk fællesskab.
Har virkelig været glad for at være en del af startup central i det års tid jeg har været medlem. Og syntes det er utrolig rart at selvom man står alene i ens virksomhed, så er der altid en platform med masser af hjælp og mennesker som er, ligesom mig selv eller har stået her.
Det ikke bare et eller andet useriøst, hvor man bliver kastet rundt, til forskellige. Jeg er utrolig glad for startup og de fordele det indebærer. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Antwoord van Startup Central
Mere end en iværksætter hjælpeportal
Kan ikke nævne 1 dårlig oplevelse med Startup central. Jeg har været i kontakt med Startup Central i ca. 2 år
Det mere end bare en platform hvor de prøver tjene penge på dig de med dig gennem hele din iværksætter rejse, og de hjælper dig igennem.
De prøver ikke tjene penge på dig, men på at hjælpe og støtte med at få iværksætterdrøm ført ud i livet.
Jeg blev medlem da jeg var 14 et pr måneder senere have jeg solgt min anden virksomhed uden dem var det aldrig lykkes.

Antwoord van Startup Central
Startupcentral den bedste hjælp du kan finde
Startupcentral et virkeligt godt team med dygtige mentorer som altid er klar til at hjælpe. Altid klar til en snak om det er weekend eller sen eftermiddag, man møder samme energi hver gang. Anders Fogh er helt klart en der brænder for at hjælpe andre iværksættere som står i vanskeligeheder, og har brug for rådgivning indenfor entreprenørskab. Han går altid den ekstra meter for, at man går fra mødet glad og tilfreds. Vil give mine varmeste anbefaling, hvis man står og har brug for noget vejledning!

Antwoord van Startup Central
Kimer potentielle kunder ned på mobil…
Kimer potentielle kunder ned på mobil og facebook, uden at skulle have givet samtykke til noget som helt. Jeg ville holde fingerne LANGT væk fra det her, hvis jeg var dig!

Startup Central
Startup Central, club for iværksætter, har meget god potentiale, og en stor viden inde for det de laver. Tager mega godt imod dig med åbne arme, hjælper dig med det samme med at komme igang at finde nogle sparringspartner, gør det nemmere inde på det der hedder Startup Lounge, som er en gruppe af iværksætter som kan hjælpe med at rådgive dig eller hjælpe med de problemer du evt. har.

Antwoord van Startup Central
Helt klart Danmarks bedste…
Helt klart Danmarks bedste medlemfordelsklub for iværksættere. Hos Startup central fik jeg adgang til dygtige coaches samt rabat på regnskabsprogrammet Billy.

Kedelig oplevelse
Havde i bund og grund en træls oplevelse med konceptet og der var ikke den store forståelse for min situation. Fandt aldrig rigtig ud af, hvad StartupCentral kunne gøre for mig og fik kun udgiften ud af mit medlemsskab.

Total dårlig service
Total dårlig service, når man skal framelde sig. Man blive betjent med en virkelig sarkastisk tone og forsikringer på, at loven bliver fulgt 100% uden at komme med beviser. Hold jer langt væk, hvis ikke I vil sidde fast på et abonnement, I ikke kommer til at bruge. Tilbageholder mine kreditkortoplysninger, når jeg beder dem om at slette dem, hvilket er fuldstændigt ulovligt.

Antwoord van Startup Central
Jeg har altid kunne ringe og få hjælp…
Jeg har altid kunne ringe og få hjælp og coaching i min startup periode. Og ikke nok med det har været ekstrem hurtig hjælp, ofte har jeg henvendt mig med et spørgsmål om aftenen og fået hjælp morgenen efter. Det spiller bare!
Tusind tak til Anders og hans meget kompetente team.

Antwoord van Startup Central
StartupCentral er virkelig en klub af…
StartupCentral er virkelig en klub af en iværksætter for iværksættere. De går den ekstra mile så du kan opnå dine drømme. Man får en følelse af at de kun eksisterer KUN for at hjælpe dig - for de bliver aldrig træt af besvare dine spørgsmål eller hjælpe. Mathias som sidder i deres kundeservice gav mig sit personlige mobil nummer, hvis jeg have akut brug for hjælp. Hvor ser man det henne? Og Anders er virkelig en ven man endnu ikke har mødt!
Fantastiske mennesker og service.

Dedication 100%
I could not give less! The owner of the company is 100% dedicated person to the cause. Only thanks to him my business idea started to move forward. I strongly recommend cooperation with StartUp Central as the business idea is changing into reality ;)

Antwoord van Startup Central
Startup central er en fantastisk…
Startup central er en fantastisk virksomhed, med et godt formål! Super god service og kan hjælpe med alle de spørgsmål en grøn iværksætter måtte have! 5 stjerner herfra!👌🏼⭐️

Antwoord van Startup Central
Det er dygtige mennesker samlet
Det er dygtige mennesker samlet. Og man får en fed sparring fra første gang man snakker med dem. Jeg fik meget hurtig noget at tænke over og har allerede taget de første skridt i den rigtige retning. Og opfølgningsmøde var i kalenderen med det samme🙌🏽

Et super dygtigt team
Et super dygtigt team, der rent faktisk lytter til de udfordringer man har som iværksætter. En super god mulighed for alle, som overvejer at gå selvstændig.

Antwoord van Startup Central
Gode ting sker for gode mennesker
Gode ting sker for gode mennesker! Super virksomhed

Antwoord van Startup Central
Lees meer over geverifieerde reviews.