Har opsagt mit abonnement i 2020 og har ikke fået nogle opkrævning siden. Indtil jeg modtog et inkasso-brev for en tilfældig måned i starten af 2023 som ikke var betalt. Har selvfølgelig lavet flere... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er dog det værste jeg nogensinde har oplevet og fandt meget hurtig ud af at det ikke var det værd da der aldrig kom svar på de spørgsmål jeg stillede de såkaldte profesionelle og ringede til st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Zakelijk netwerkbedrijf
Info over Startup Central
Geschreven door het bedrijf
Startup Central
Startup Central er et online netværk og fordelsportal for iværksættere og selvstændige. Vi hjælper iværksættere på tværs af brancher og landegrænser med at starte og drive deres virksomhed nemt og billigt.
Vi brænder for at hjælpe dig med at få succes med dine erhvervsmæssige mål. Vores passion er at gå den ekstra mil, for at nå i mål med dine mål! Hos Startup Central sørger vi for vores medlemmers interesser og gør det overskueligt at være iværksætter og selvstændig.
Iværksætteri er for alle med en drøm. Det skal bare være nemmere, billigere og mere inkluderende at udleve den.
Få ubegrænset 1:1 sparring af eksperter, rabatter på programmer og services, adgang til events, juridiske dokumenter, skabeloner til budgetter og meget mere.
Contactgegevens
Søndergade 43, 1. sal, 8700, Horsens, Denemarken
- 29 29 01 13
- kontakt@startupcentral.dk
- startupcentral.dk
Awesome team and beautiful product :)

Antwoord van Startup Central
Et dygtigt team af mentorer der ved…
Et dygtigt team af mentorer der ved hvad de taler om. Entrepenørskab handler om netværk og sammenhold, da man ikke kan starte en foretning helt uden hjælp eller støtte fra andre. Man skal have gode råd og sparring, og man skal omgås med andre ligesindede entreprenører der kan motivere en på rette spor. Alt dette og mere til kan man som medlem få hos StartUp Central.

Anders Fogh og Startup Central
Anders Fogh, som har startet Startup Central op, er en af de bedste iværksættere jeg nogensinde har mødt. Han og hans team har på rekord tid bygget en iværksætter central op med over 4000 medlemmer. ALLE iværksættere og freelancere burde være medlem... Det kan kun gå for langsomt :) Mvh Muri, CEO i Standley

Startup Central hjælper dig alitd
Startup Central hjælper dig alitd, når du har brug for hjælp som iværksætter. Ligegyldigt problemet størrelse, eller din virksomheds størrelse, bliver du taget seriøs. Det hele virker som en stor familie.

Genialt koncept
Genialt koncept, og deres team er altid klar på at hjælpe med diverse problemstillinger, der nu måtte være. Rent faktisk en forretning, der vil dig og din business det bedste!

Antwoord van Startup Central
Jeg er ved at starte op som selvstændig…
Jeg er ved at starte op som selvstændig og bruger startupcentral til at komme godt i gang. Jeg kan anbefalde dem til alle, de er virkelig nogle venlige og dygtige mennesker som altid er klar til at hjælpe til! De er nemme at komme i kontakt med og altid klar på at svare på dine mange tanker og spørgsmål!

Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk! Min partner og jeg har fået så uendeligt meget gavn af Startup Central og teamet bliver ikke bedre!
Er man ny i iværksætter spillet, skal man ikke tøve med at lægge sine penge her for at få god hjælp og sparring.

Antwoord van Startup Central
Jeg havde mit første møde med Startup…
Jeg havde mit første møde med Startup Central igår. Et møde der udfordrede og kom med tanker jeg ikke har mødt via anden vejledning. Jeg glæder mig til, at viderudvikle mit projekt og at have Startup Central ved min side. De er ikke bange for at sige deres mening og personer som dem, har man brug for som selvstændig. Så er det op til mig, at styre processen ;) Jeg glæder mig til MANGE flere møder i fremtiden.
Alt det bedste og kæmpe tommel op
Julie Due Steffensen,
stifter af GRUS

Antwoord van Startup Central
Vi har haft et nært samarbejde med…
Vi har haft et nært samarbejde med Startup Central og vil derfor give vores varmeste anbefalinger.
Da min partner og jeg fik startet vores virksomhed, var vi grønne på området - og som en ny iværksætter, skal der ikke meget til for at lave dyre fejl - fejl kan undgås eller minimeres ved professionel rådgivning og støtte. Det var netop det, som Startup central har bidraget med.
Via vores meddelskab har vi adgang til et netværk med en masse kompetente coaches, som er klar til at hjælpe indenfor forskellige faglige område - lige fra markedsføring til strategiplanlægning - og har vi haft stor gavn af.
For kun 149 kr. om måneden, kan du få et medlemsskab hos Startup Central påbegynde din iværksætter-eventyr.
Du vil få følelsen af at være i trygge hænder, selvom du er i gang med at udforske nye horisonter.
Vi ville ikke kunne have undværet det gode samarbejde vi har etableret med Startup Central - og ser frem til endnu mere anvendelse af de gode ydelser de tilbyder.

Antwoord van Startup Central
Er du iværksætter? MELD DIG TIL!!!!
Vi har som virksomhed fået en masse ud af fordelsklubben Startup Central. Vi benytter det medfølgende regnskabsprogram, har modtaget sparring fra flere af de tilkoblende coaches, som alle er meget kompetente og glade for at hjælpe. Derudover er Anders Foogh, Iværksætterministeren, altid klar med en hjælpende hånd og tager med glæde tid ud af kalenderen.
Kan give min varmeste anbefaling til Startup Central!!

Antwoord van Startup Central
Den komplette værktøjskasse med passion og kompetence!
Fantastisk passion, god energi og kompetent coaching!
Da jeg først hørte om Startup Central, tænkte jeg ikke videre over at jeg kunne have brug for deres services.
Jeg har været selvstændig indenfor fotografi og videografi i et lille års tid, og det gik ganske fint.
Dog valgte jeg at sige ja tak til Startup Central, fordi deres service var så billig. Så jeg ville ikke miste det store alligevel... Men siden da har jeg fået coaching og sparring indenfor en masse forskellige felter, der netop er relevant for MIG!
Man kan simpelthen gå ind og finde en eller flere coaches, der alle har forskellige kompetenceområder!
Tilmed får man gratis regnskabsprogrammer og juridiske dokumenter, som jeg aldrig selv ville have kunne sat mig selv ind i....
Så personligt synes jeg at Startup Central tilbyder den komplette værktøjskasse til iværksættere. Om du er helt nyopstartet eller etableret, så kan Startup Central hjælpe dig videre!

Antwoord van Startup Central
Fantastisk koncept og fantastiske…
Fantastisk koncept og fantastiske medarbejdere! Konge service!

Suverænt koncept
Suverænt koncept. Man modtager den sparring man som selvstændig har brug for og lynhurtig support gennem chatten. Det fedt at kunne støtte sig op af startup centralen

Startupcentral.dk indholder bare det
Startupcentral.dk indholder bare det, man har brug for. De indeholder bare så utrolig mange, gode råd og vejledning.

Antwoord van Startup Central
Virkelig gode råd til at starte…
Virkelig gode råd til at starte virksomhed op, mange tak for det fantastiske rådgivning. Nu jeg klar til at starte op!

Fantastisk service
Fantastisk service, og altid klar når man mangler hjælp

Antwoord van Startup Central
Startup Central har igennem de sidste…
Startup Central har igennem de sidste få måneder, hvor min virksomhed og jeg har været medlem, leveret en massiv hjælp! Deres coaches er engagerede og har ved flere møder givet en god omgang sparring og pointers, som hjælper en videre frem.
Anders og hans team er desuden enormt serviceminded og hjælper med det samme det mindste problem opstår .
Kan kun anbefale denne platform til enhver iværksætter, som har en drøm og ide, der skal udleves :)

Antwoord van Startup Central
Et vanvittigt stærkt setup Start-up…
Et vanvittigt stærkt setup Start-up central har opbygget på kort tid. De har formået, at formidle konkrete redskaber og professionel sparring iforhold til de udfordringer man møder, som nystartet iværksætter. De største anbefalinger herfra og vi ser frem til, at bruge deres coaches i vores fremadrettede vækst.
Mvh Rasmus
Co-founder Dawn Designs

Startup Central er bare gode
Startup Central er bare gode. Det er nærmest som om man bliver holdt i hånden igennem alle de faser, der er når man vil starte en ny virksomhed. vejledning om marked, budget, marked. Der er også forslag til juridiske aftaler som indkøbsaftale, fortrolighedsaftale og ansættelsesaftale. Super koncept

Kæmpe tommelfinger op!
Min oplevelse med Startupcentral har været intet mindre end fantastisk. Hurtig og kompetent service, erfarne og vidende coaches, det hele har været en kæmpe hjælp i min opstartsfase. De varmeste anbefalinger herfra!

Antwoord van Startup Central
Lees meer over geverifieerde reviews.