Box wordt volgens afspraak afgeleverd. Met de instructies kun je makkelijk een 4 gangen menu bereiden. Wij hadden een box waarbij de benodigde handelingen ongeveer 10 minuten per gang kost. Enige min... Toon meer
What you see is what you get. Oftewel de belofte wordt waargemaakt: het geselecteerde menu zag er goed uit maar smaakte nog beter. Eenvoudige instructies zorgen ervoor dat je in een handomdraai ieder... Toon meer
Heerlijk genoten van het lekkere menu van Paul Kappé van restaurant Monarh. Mooie balans tussen vlees en vis en royale porties. Tussengerecht en hoofdgerecht wel wat bewerkelijk maar heel goed te doen... Toon meer
Samen met vrienden hadden we een SterrenChefbox besteld ( Eric van Bochove) en we hebben heerlijk gegeten. Heel goed concept, alles is prima verzorgd en verpakt. We vonden het echt bijzonder dat een... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu van Michelinniveau. Maximaal culinair genieten.
10 jaar wachten was het waard.
Alweer 10 jaar geleden aten we in één van de zuidwestelijkste puntjes in Nederland bij Het Vlasbloemeken. Dat was vóór het verkrijgen van hun ster. Inmiddels zijn we nóg verder verhuisd het land in waardoor de afstand steeds groter werd en dus onze wens om er nogmaals te gaan eten steeds moesten uitstellen. Toen we de website openden was de verrassing dus des te groter dat de 200 kilometer afstand gewoon overbrugd kan worden middels een bestelling van een sterrenchefbox. Onze eerste bestelling ging dus uiteraard uit naar het menu van Eric en zijn team. En na 10 jaar is het nog steeds dezelfde topkwaliteit. Heerlijke gerechten, spannende combinaties en dat vanuit mijn eigen keuken. Uiteraard gaan we de andere chefs ook nog eens proberen.
De gerechten waren een smaak sensatie!
De gerechten waren een smaak sensatie!
Goede instructie op papier en online.
Wat een beetje tegen viel waren sommige handelingen die ik zelf nog moest verrichten zoals de hollandse garnalen pellen, het frituren van de kroepoek en het bakken van het vlees en coquilles. Ik denk dat dat ook wel sous vide gekund had.
Erg lekker en ideaal als je zo als wij…
Erg lekker en ideaal als je zo als wij je dochters het kunt laten klaarmaken en serveren.
Goed verzorgd pakket
Goed verzorgd pakket, duidelijk per gang in een aparte box verpakt. Heel simpel te bereiden en heerlijk gegeten! Enige aandachtspunt is de werkbeschrijving, tekst niet altijd duidelijk, niet compleet en taalfouten....
We hebben heerlijk genoten van een…
We hebben heerlijk genoten van een prachtig diner (zowel vega als niet vega) van Eric van Bochove. Dank voor een prachtige avond vol heerlijk eten en ook goede wijnen.
Super leuk concept en moeite waard!
Sterrenbox van rest. Calla's
Sterrenbox van rest. Calla's ontvangen en er van genoten. Het zag er allemaal heel verzorgd uit en de bereidingen waren heel goed te doen. We hadden wel 2 opmerkingen. Bij de bereiding stond dat je het gerecht in warm water moest leggen echter stond er geen tijd bij en hoe warm is warm. Tevens is het misschien een idee om alles in biologisch afbreekbare verpakkingen te doen, Je krijgt wel veel plastic te verwerken. Nogmaals was het heel lekker en zeker het geld waard en voor herhaling vatbaar. Natuurlijk hoop ik dat de horeca snel open mag, maar op deze manier kunnen we toch genieten van een restaurant uit Den Haag terwijl we in Limburg wonen.
Wederom een geweldig diner
Weer de box van Monarh in huis gehaald. En weer was het een heerlijk diner. Goed te doen om zelf te maken, lekker fröbelen met de opmaak en genieten van de heerlijke smaken! Paul en zijn team stellen nooit teleur en zolang de horeca dicht is het beste alternatief.
We hadden beter verwacht
We hadden een vegetarisch sterren menu besteld. Helaas miste bij 1 gerecht de saus en smaakte dat gerecht ons niet. Hierdoor was het ook een puzzel om te ontdekken wat nou bij welk gerecht hoorde, omdat ik zeker wilde weten dat ik niets over het hoofd zag. Wat de puzzel ook lastig maakte is dat de omschrijvingen die op de verpakking van de producten stond niet overeen komt met de manier waarop de producten waren omschreven in de handleiding.
Mijn ouders hebben heel erg genoten van…
Mijn ouders hebben heel erg genoten van het diner. De instructies en video’s daarvan waren super leuk en duidelijk. Wij zijn heel tevreden over het cadeau wat we ze hebben kunnen geven. De sterrenbox!
Super
De box werd mooi op tijd geleverd met zeer duidelijke instructies. De maaltijd was erg lekker. Top gedaan en bedankt!
Ik dacht dat ik besteld had bij het…
Ik dacht dat ik besteld had bij het Vlasbloemke in Koewacht.
Zaterdag om 16.00 uur sta ik in Koewacht om de vier menu s op te halen.
Eric van Bochove heeft gebeld naar de organisatie en de menus stonden inTilburg.
Maandag zou er iemand van de organisatie terug bellen om e.a.a te regelen voor de betaling.
Wel ben ik ontzettend goed geholpen door Eric.
Die heeft in allerijl 4 menus gemaakt en thuisbezocht.
Echt een 5 sterren kok.
Van de organisatie hoor je verder niks en ik heb € 200,-- aan het Vlasbloeke
betaald en € 279,-- aan de organisatie.
Graag reactie op bovenstaande
Theo Mattheeuws.
tel 0653412295
In één woord fantastisch!
In één woord: fantastisch! Van te voren in de opmerkingen doorgegeven dat ik zwanger ben maar het vlees zelf zal doorbakken. Kreeg een mailtje waarin meegedacht werd: ipv entrecote kalfshaas want dat is verder doorbakken lekkerder. Wat een service! Het menu van Eric van Bochove was heel lekker, simpel te bereiden en de video's en instructies zorgen ervoor dat het gerecht ook echt professioneel eruit ziet! We hebben heerlijk 3 uur samen getafeld thuis. Hoefde niet lang in de keuken te staan waardoor het ook voor mij als 'de chef' een heerlijke avond werd. Absoluut een aanrader als je keertje wat bijzonders thuis wilt!
Erg knap op afstand
Er zat een persoonlijk briefje bij van de chef wat ik echt waardeerde!
De uitleg was goed maar voor de duidelijkheid waren de video's nog beter. De smaak was perfect heel knap hoe jullie dat op afstand kunnen realiseren.
Het enige wat miste was de ambiance van het restaurant, maar daarvoor komen we graag een keer in het echt langs.
Het eten was zeker niet slecht, maar wel heel zout
Het eten was zeker niet slecht! Maar er zat zoveel zout in dat we allebei de hele avond nog een droge mond hebben gehad. En persoonlijk vinden wij het leuker als je zelf nog iets meer af moet maken. Nu was alles wel heel erg kant en klaar.
Het was fantastisch
Heerlijke gerechten. Wel wat werk om het goed op het bord te krijgen. We hebben er veel plezier mee gehad om met de hele familie de borden op te maken. De smaken zijn verrassend en heerlijk. Alle gerechten. We hebben genoten en gaan het nog eens doen.