Box wordt volgens afspraak afgeleverd. Met de instructies kun je makkelijk een 4 gangen menu bereiden. Wij hadden een box waarbij de benodigde handelingen ongeveer 10 minuten per gang kost. Enige min... Toon meer
What you see is what you get. Oftewel de belofte wordt waargemaakt: het geselecteerde menu zag er goed uit maar smaakte nog beter. Eenvoudige instructies zorgen ervoor dat je in een handomdraai ieder... Toon meer
Heerlijk genoten van het lekkere menu van Paul Kappé van restaurant Monarh. Mooie balans tussen vlees en vis en royale porties. Tussengerecht en hoofdgerecht wel wat bewerkelijk maar heel goed te doen... Toon meer
Samen met vrienden hadden we een SterrenChefbox besteld ( Eric van Bochove) en we hebben heerlijk gegeten. Heel goed concept, alles is prima verzorgd en verpakt. We vonden het echt bijzonder dat een... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu van Michelinniveau. Maximaal culinair genieten.
Heerlijk gegeten
Uit maar toch thuis heerlijk dineren !!
Zeer zorgvuldig samengesteld en uitstekend verpakt per gerecht en ingrediënt!
Video's duidelijk en erg handig om te gebruiken
Haute cuisine in eigen woonkamer!
De gerechten waren erg lekker en goed te maken door de instructies. Bij iedere gang waren we weer verrast dat het lukte om zoiets lekkers op tafel te zetten. Echt genieten!
hele mooie, originele en lekkere vegetarische gerechten
hele mooie, originele en lekkere vegetarische gerechten, goed klaar te maken en precies de juiste hoeveelheden.
Enige puntje was het niet volledig kloppen van de beschrijving en ingrediënten met wat er daadwerkelijk in de box zat.
Erg goed verzorgd allemaal
Erg goed verzorgd allemaal.
Als ik dan al iets van kritiek zou moeten geven, was het de hoeveelheid.
Hoofdgerecht had van mij iets meer mogen zijn.
Maar nogmaals, allemaal erg goed, het was een gezellige avond.
Valentijns diner zonder chocola
ik heb de maaltijdbox van chef Ronald van Roon besteld en aangegeven dat ik een ander dessert wilde. Ben hier over terug gebeld om de mogelijkheden te bespreken.
Het klaarmaken van de box zelf was erg makkelijk en alle gerechten smaakten geweldig.
Thuis uit eten
Menu wordt perfect afgeleverd, op tijd em netjes per gang in een box. Er zit een zeer duidelijke beschrijving bij van hoe het menu verder thuis afgemaakt moet worden. Dit is niet veel werk en ook zeker niet moeilijk.
Enige kleine minpunt leek de hoeveelheid. Maar wanneer je het 4 gangen menu op hebt, blijkt het zeker voldoende te zijn.
Een aanrader om in deze tijd toch een beetje uit eten te kunnen gaan.
Lekker en leuk om te doen
Pluspunten:
Het was erg lekker met goede producten
Uitleg was duidelijk en met basis kook vaardigheden en een redelijke oven kom je al een heel eind
Een hele ervaring en leuk om thuis te doen
Minpunten:
Echte wow factor ontbreekt (toch het feit dat het is klaargemaakt, verzonden en door iemand is ‘opgewarmd’)
Bezorging was keurig, maar bijna een uur later dan de uiterste vooraf gemelde tijd. Zal w gekomen zijn door de valentijnsdrukte, maar als je s middags nog weg moet is het wel een vervelend dingetje.
Heerlijk, vers, geraffineerd gegeten!
Het eten was overzichtelijk verpakt. Mooie gerechten met duidelijke instructies. Heerlijk gegeten op Valentijnsdag met de gerechten van Ronald van Roon van Calla! Een feestje voor de smaakpapillen die verwaarloosd zijn geweest! Alleen de kletskoppen hadden de reis niet overleefd maar dat mocht de pret niet drukken! Dank!
Snelle levering op de aangegeven tijd
Snelle levering op de aangegeven tijd. Helaas was het bakje bloemkool couscous open gegaan en lag door de hele box. Gerecht met zalm was prima , mooie combi van zoet, zuur en bite. Tussengerecht met tarbot was ook heerlijk icm de saus. De steak viel ietsjes tegen omdat er nog een dikke rand vet aan zat en het maar een heel dun stukje vlees was. Toetje was heerlijk. Hebben overigens alles wat opgewarmd moest worden in vacuüm zakjes gedaan en in de sous-vide verwarmd. Dat ging prima.
Top menu
De box was tot in de puntjes voorbereid. In combinatie met zowel de video als menu was het op een eenvoudige manier te bereiden. Waarna het er ook sterrenchefwaardig uit zag. 😃
Super goed!!
Groeten,
Martin
Fantastisch diner
Fantastisch diner! Makkelijk klaar te maken! Dit culinaire diner is meer dan de moeite waard!
Heel erg lekker
Heel erg lekker, goede kwaliteit van de producten, lekkere gerechten! TOP!
Genieten
De box is op tijd bezorgd, het voedsel is mooi verpakt en slim gestickerd.
Goede beschrijving erbij, en genieten maar!
Het enige minpuntje was het wegvallen van de Tiramisu voor de Framboos, die wel heerlijk was.
Wat is dit ontzettend goed bevallen
Wat is dit ontzettend goed bevallen! Ik val zelf niet onder de categorie 'keukenprinses', maar zo voelde ik me zeker wel na het opdienen van de gerechten van chef Eric van Bochove. Iedere gang is goed beschreven en eenvoudig te bereiden. Zelf leg je het geheel mooi op het bord en tadaa de tafelgenoten zijn onder de indruk van de kookkunsten. Alle smaken even zalig en prima porties. Absolute aanrader voor een culinaire avond thuis!
29 jaar getrouwd
Voor ons 29 jarig huwelijk hebben we de Sterrenchefbox geboekt voor 4 personen van chef kok Jozua Jaring. Het was heerlijk. Zeker een aanrader. Per ongeluk verkeerde datum geboekt, maar werden snel en heel vriendelijk te woord gestaan en werd de boeking zonder problemen omgezet. De gerechten zijn heel makkelijk te bereiden en je moet ze niet al te snel achter elkaar serveren maar echt de tijd nemen. Al met al 4 uur aan tafel gezeten en bij elk gerecht een heerlijk wijntje gedronken. Onze trouwdag is toch heel bijzonder geworden. We gaan het zeker nogmaals boeken.
Alle gerechten waren heerlijk
Alle gerechten waren heerlijk! De aanwijzingen waren duidelijk waardoor de gerechten konden worden opgediend als ware door de chef kok zelf gemaakt!