Box wordt volgens afspraak afgeleverd. Met de instructies kun je makkelijk een 4 gangen menu bereiden. Wij hadden een box waarbij de benodigde handelingen ongeveer 10 minuten per gang kost. Enige min... Toon meer
What you see is what you get. Oftewel de belofte wordt waargemaakt: het geselecteerde menu zag er goed uit maar smaakte nog beter. Eenvoudige instructies zorgen ervoor dat je in een handomdraai ieder... Toon meer
Heerlijk genoten van het lekkere menu van Paul Kappé van restaurant Monarh. Mooie balans tussen vlees en vis en royale porties. Tussengerecht en hoofdgerecht wel wat bewerkelijk maar heel goed te doen... Toon meer
Samen met vrienden hadden we een SterrenChefbox besteld ( Eric van Bochove) en we hebben heerlijk gegeten. Heel goed concept, alles is prima verzorgd en verpakt. We vonden het echt bijzonder dat een... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu van Michelinniveau. Maximaal culinair genieten.
Top maaltijd
Top maaltijd! Duidelijke instructies om er prachtige bordjes van te maken. Zeer geslaagd.
Heerlijk gegeten!
Erg goed allemaal
Heerlijke ingrediënten, gerechten heerlijk. Goede uitleg. Prima verzorgd.
Erg goed allemaal
Wij beseffen dat het lastig is om…
Wij beseffen dat het lastig is om sterrenkwaliteit thuis te krijgen. We hebben desondanks plezier beleefd aan de box en lekker gegeten.
Wij hebben over ons menu twee opmerkingen:
Wij vonden de verhouding tussen proteïne en groenten ouderwets. Echt teveel proteïne. Een van de gerechten had vegetarisch mogen zijn. Of de verhouding bij de gerechten anders maken.
De saus bij ons hoofdgerecht (eend) was erg vlak, nauwelijks een jus te noemen. Daardoor werd het gerecht niet een geheel.
Het eten was lekker
Het eten was lekker, de bezorging ging soepel (we zaten op een bungalowpark en ook dat ging gewoon goed).
De instructies waren helder en ik heb genoten van de smaken (zelfs venkel, en ik heb een hekel aan venkel. Maar in dit gerecht was het perfect in balans).
Zeer goed
Zeer goed. Goede instructies. Complimenten.
Het wijn arrangement had wat passender kunnen zijn.
Top !
Top !! Aanrader. We hebben nog wel even in de keuken moeten staan maar het resultaat was fantastisch. Mooi opgemaakte borden en heerlijk gegeten. Chapeau voor Monarh Tilburg.
Dit was erg goed
Dit was erg goed! Prima verpakt en eenvoudig klaar te maken. Echt waar voor het geld. Well done!
Het was een succes
Het was een succes, dank daarvoor. De gerechten waren gemakkelijk voor te bereiden en het was heerlijk. Verbeterpunten: bakjes beter afplakken. Nu was er een bakje saus opengegaan. Verder werd er ook verwezen naar de instructies op de website, maar die kwamen niet overeen met de gerechten die wij hadden gekregen. Dus we moesten de instructies op papier volgen.
Wat hebben wij een fantastische avond…
Wat hebben wij een fantastische avond beleefd! Zo verschrikkelijk lekker. Alles zat erop en eraan.
Waarom dan geen vijf Sterren? Omdat we één 'maar' hebben: we hadden er geen idee van dat we nog zoveel handelingen zelf moesten verrichten. De instructies waren overigens zeer helder. En eerlijk, met een kwartiertje per gang waren we er echt niet, ondanks het feit dat een van ons twee ruime kookervaring heeft. Desalniettemin: bedankt Monarh voor het geweldige menu en de fantastische afwerking van ALLES.
Alles top
Alles top, bestellen, leveren, alles bereiden en tot slot het eten. Goede kwaliteit van het eten, duidelijke handleiding. En tot slot de klantenservice: snel en zeer vriendelijk! Bedankt 🙏
Heerlijk eten
Heerlijk eten, alles keurig verpakt en duidelijke uitleg om het eten te bereiden tot en met netjes op te maken borden, kortom een aanrader.
prima voorbereid
prima voorbereid, met duidelijke instructies en een uitstekend resultaat.
Super leuke box met heerlijke gerechten
Super leuke box met heerlijke gerechten.
Had nog handig geweest als er een handleiding op papier bij was geweest incl menukaartje. Was nog even uitvogelen wat in welk spuitzakje zat.
Al met al makkelijk op tafel gezet en heerlijk gegeten. Wijnarrangement paste er super bij!
Was in 1 woord “top”
Was in 1 woord “top”
2 mooie flesjes wijn erbij, goed gezelschap! Aanrader voor iedereen tijdens deze Corona periode. Echt genoten!!!
Ingrediënten en hoeveelheden goed
Ingrediënten en hoeveelheden goed, ook voorbereiding prima. Smaak lijdt merkbaar onder dit concept, het is minder vers dan wanneer het direct uit de pan op het bord komt. Een min is het instructiefilmpje: hinderlijke achtergrondmuzak en weliswaar veel aandacht voor compositie maar geen duidelijke aanwijzingen over temperatuur van de individuele componenten (wel/niet in welke mate en hoe op te warmen).
Het eten was heerlijk
Het eten was heerlijk. De uitleg was prima en lekker makkelijk net de fotos erbij. Voor herhaling vatbaar.
Heerlijk
Heerlijk thuis uit eten geweest. Het eten was erg lekker en makkelijk thuis af te maken met duidelijke instructies. De borden zagen er natuurlijk niet zo uit als de chef het zou doen maar we kwamen zeker in de buurt. De wijnen erbij waren ook erg lekker en maakte het diner helemaal af!
Fantastische box
Fantastische box: heel goed zelf te bereiden, top menu met aparte gerechten die heerlijk van smaak zijn, absolute aanrader!