Store Pokemon
Een week voor de kerst besteld, helaas ruim na de kerst bezorgd. Het tracking nummer dat ik kreeg werkte niet, het email adres werkte niet maar uiteindelijk toch de artikelen ontvangen.
Product komt niet overeen met de foto op de website. Inmiddels 4x contact gezocht, maar een reactie blijft uit. Telefoonnummer heb ik nog niet gevonden, dus het blijft bij mails versturen.
Bestelling gedaan. Enkel bevestiging gehad. 15 dagen later nog steeds geen beweging in de track gegevens. Als ik probeer het bedrijf te contacteren via het email infoatstore-pokemon.nl en dan komt dez... Toon meer
Duik in de wereld van de trainers en ontdek onze selectie van de leukste Pokemon Kleding, Knuffels, Decoraties en Figuren. Vang ze allemaal!
Frankrijk
- store-pokemon.nl
Pokemon knuffel besteld
Pokemon knuffel besteld. Heel veel geld gegeven voor een kleine knuffel dat volgens hun 20 cm moet zijn. Je zal hem toch goed moeten uitrekken om aan 20 cm te komen. Hierbij komt dat je besteld via een .nl site en je levering binnen enkele dagen thuis verwacht. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat de levering meer dan 10 dagen weg zat. Dus mijn kado voor nieuwjaar was dus niet op tijd. Dus kado dat te laat was en nog beschaamd om het nadien af te geven. Een heel kleine knuffel voor zoveel geld. En dan nog geen echtheidscertificaat?? Ik ben heel teleurgesteld.
Niet te vertrouwen
Niet te vertrouwen ! Niet op gestuurd niet ontvangen. Geen contact met hun. Deze site is bedrog. Nieks kopen.
Pokemon onesie
Vrijdag voor afgaand aan de kerst periode een pikachu onesie besteld en iets later dan de 48 uur die op de site stond vermeld de verzend bevestiging ontvangen, uiteindelijk bleek het uit china te komen en dagen er na de track en trace gevolgd en de verwachte leverings datum stond gepland tussen 2 en 5 januari. Donderdag 2 januari kreeg ik een update dat post nl het paket zou leveren en vrijdag 3 januari is die bezorgd door post nl ik had de pikachu onesie besteld en ondanks dat die qua stof niet overeen kwam op de site bleek het een fleece onesie te zijn lekker warm voor koude dagen of lekker voor een dagje bankhangen ik had maat xl besteld en ik kreeg keurig maat xl geleverd, ondanks dat ik me twijfels had na het lezen van de reviews is het product geleverd binnen de geplande datum ik ben tevreden ondanks dat er geen reactie kwam van de klantenservice is het product geleverd in de juiste maat , en tja over mensen die zeggen het komt uit china wat komt er nou niet uit china
Bedrog, Chinese speler geen Europese webwinkel zoals ze zich voordoen
Dacht bij een Europese winkel te kopen, blijkt nu te komen uit China! Had ik dit op voorhand geweten dan had ik nooit de aankoop gedaan. Bestelling zal superlang onderweg zijn, en mogelijks niet op tijd voor de kerstdagen! Als het al toekomt. Kwaliteit en conformiteit met de foto’s valt ook nog te bezien…
Product komt niet overeen & Geen reactie
Product niet geleverd
Product niet aangekomen en terug gestuurd naar China. Na 43 dagen nog steeds onmogelijk om contact op te nemen.
Namaak voor de hoofdprijs
Pokémon knuffel besteld. Deze is namaak en komt uit China. Anders dan de afbeelding op de website. Helaas de hoofdprijs betaald voor een nep knuffel. Op mijn bericht wordt niet gereageerd. Zwaar teleurstellend en misleidend!
Oplichters
Oplichters. Bestel hier niet. Het zijn dropshippers die simpelweg jouw bestelling plaatsen bij een fabriek in China en die maakt vervolgens een namaakversie ervan en stuurt die op. Levertijden zijn daarom ook wekenlang. Als je namaak niet erg vindt bestel dan zelf voor een fractie van de prijs bij Aliexpress. Als je de echte wilt, bestel niet hier!
Overigens krijg ik uiteraard ook geen reactie op mijn mail met verzoek om terugbetaling/retourneren.
Geen klantenservice
Wij hebben een andere artikel gekregen dan hetgeen wij bestelden. Op de website vind je 3 mailadressen. Gemaild naar alle 3, maar er komt geen reactie. Met andere woorden, retour of omruilen is niet mogelijk. Er is geen klantendienst voor deze site.
Kwaliteit van het gekregen product is prijs/kwaliteit niet in orde.
Als je een bestelling plaatst bij een .nl website verwacht je levering binnen 3 tot 5 dagen. Deze levering komt recht uit China: 2 weken wachten + matige kwaliteit + foute levering.
Chinese rommel voor de hoofdprijs.
Opzick krijg je wat je besteld. Maar het is gewoon ali-express rommel waar je de hoofdprijs voor moet betalen en 2 weken op moet wachten.
reageren niet op mails
Bestelling nooit aangekomen
Bestelling nooit aangekomen, meerdere keren gemaild maar nooit antwoord gekregen. Ook m’n geld dus nooit terug kunnen krijgen! Absoluut niets bestellen dus.
Geen klantenservice contact of retour mogelijk
We hebben een pokemon onesie besteld en gekregen, maar in de verkeerde maat. Contact opnemen met de klantenservice van store-pokemon.nl lukt niet via het aangegeven email adres. Een maand lang al geen reactie, ook niet na herinneringsmail.
Conclusie: je krijgt je product, maar als er iets mis mee is bestaat de klantenservice niet. Duurkoop dus in ons geval, want we hebben niets aan wat we toegestuurd hebben gekregen en retourbeleid is er niet als puntje bij paaltje komt.
Nep nep nep. Refund mogelijk via PayPal
Dit is een bedrijf dat producten van AliExpress doorstuurt. Wanneer jij je bestelling plaatst kopen zij het product op AliExpress. Pakken kaarten met "korting" zijn dus gewoon AliExpress pakken van 15,99. De zending duurt daarom ook zo lang. Er is geen retouradres. Alleen een zender adres van AliExpress waar je niet naar moet retourneren.
Mocht je nu er toch ingetrapt zijn en betaald hebben via PayPal. Zij kunnen zorgen voor een refund. Mij is dat in ieder geval wel gelukt.
Achteraf had ik beter moeten controleren. Maar op de website gebruiken ze foto's van het echte product en de prijs doet ook denken dat je een echt product aanschaft. Dit is dus oplichting en win je met PayPal het "proces".
Nep artikelen, niet kopen!
Ik hoef niet bij dit bedrijf te bestellen om te weten dat dit nep kaarten zijn.
-Prijs is veel, maar dan ook veel te laag.
-Boosterboxen zien er nep uit.
Het is onmogelijk om echte boosterboxen te kopen tegen deze prijzen.
Vermeld op zijn minst dat de kaarten nep zijn.
Zo voorkom je een hoop gezeik.
Ben zo blij dat ik hier nooit heb besteld, jullie zijn een schande voor ware verzamelaars en maken misbruik van de onwetendheid van mensen. Jammer hoor!!
NEP ARTIKELEN!!!
Verkoopt enkel neppe artikelen. Als je wilt annuleren krijg je geen antwoord. Er is geen retouradres om de neppe artikelen terug te sturen. Hun algemene voorwaarden zijn dusdanig beschreven dat je als consument altijd achter het net vist. Klacht ingediend bij paypal.
Geen originele kaarten! …
Op het eerste oog al door dat het neppe kaarten zijn. Aan de prijzen viel dit al op en alles was leverbaar terwijl sommige sets allang niet meer gemaakt worden. Ik zag een XY Evolutions boosterbox voor €85,- terwijl de waarde van een originele al ruim boven de €800,- ligt. Deze website dient aan te geven dat het om nepkaarten gaat.
Nep bende, scammers
Nep, fake, troep koop hier niks.
don't buy anything here
Oplichters
scammers
Heeeeeel slecht! NEP!!!!!
Heeeeeel slecht. Krijg kaarten uit China, super net!!! Niet bestellen
Neppe kaarten ontvangen
Neppe kaarten ontvangen, bestel hier absoluut niks. Zo ontzettend jammer dit. Ga hier een melding van maken om de website uit de lucht te halen.