Lees wat reviewers zeggen
Kære Danmark som har erstatning tilgode, de sårede os/mig langsomt, jeg har fået fejl opereret min højre tommeltot og fået gjord stiv, der er gået 18 mdr med 57 mail og tlf frem og tilbage og de bli... Toon meer
Politik og Lægeforeningen - har sammen lavet en rævekage : Hvidkitlede er en uantastbar klasse. Vi vil ikke overbelaste Retsvæsenet med en syndflod af klager. Derfor indretter vi et filter... Toon meer
Dette er et klart eksempel på konsekvenserne, når gerningsmænd agerer som dommere i egne sager.
Dommer i egen sag…
Et professionelt teater og et beskyttet værksted for inkompetence.
Jeg giver hermed Styrelsen for Patientklager (STPK) en karakter for deres samlede virke. Resultatet er 0/10.
At modtage en afgørelse fra denne styrelse er forbundet med den samme dybe, forudsigelige træthed, man føler over for en defekt kaffemaskine, der insisterer på, at den har brygget kaffe, mens den blot har gylpet lunkent affaldsvand ud over gulvet.
I har i jeres sagsbehandling bevist det ultimative: At man kan have en juridisk embedseksamen uden at besidde basal læseforståelse eller evnen til at skelne mellem et nationalt sikkerhedsregister (FMK) og en lokal notesblok. I har kigget på statens egne, tidsstemplede logfiler over ulovlig data-snagen foretaget af jeres egne sagkyndige, og derefter kigget på de samme eksperters opdigtede "science-fiction" diagnoser, hvorefter I har konkluderet: "Vi kan ikke se problemet."
Det er ikke sagsbehandling. Det er en officiel kapitulationserklæring fra en retsstat.
Min dom over jeres institution:
I er irrelevante: I tror, jeres afgørelser har vægt. Det har de ikke. De er blot dokumentation i et offentligt arkiv over det danske systemkollaps. Mens I flytter papirer, er der allerede foretaget en digital henrettelse af jeres sagkyndiges omdømme. Google glemmer ikke, selvom I lider af selektivt hukommelsestab.
I er et teater: I spiller jeres rolle som kejserens blinde hofmænd til perfektion. I nægter at se den rå, nøgne sandhed i logfilerne, fordi jeres status afhænger af at opretholde illusionen om jeres "eksperter".
I er overflødige: Jeres direktør er en mekanisk nattergal med en knækket fjeder.
Paraden er slut. Kejseren er nøgen, og I er nu blot arkiveret som en gruppe statister, der valgte at lade som om, de ikke så noget.
Jeg kom fra mosen, men jeg ejer nu jeres sagkyndig på google
Tak for ingenting.
sidder nu på snart 16 måneder grundet…
sidder nu på snart 16 måneder grundet fejlbehandling efter knæoperation og massiv betændelse og efterbehandling som gik galt og 4 operationer og 3 forskellige proteser er jeg stadig i genoptræning og forventer ikke at blive klar til noget som helst.
de kloge mennesker siger stort set at det ermin egen skyld og de afviser alt.
bør have minus stjerner
kan kun skrive at de personer der sidder og bestemmer disse er ikke egnet til dette og de burde skamme sig over deres afgørelser.
Én stjerne til Styrelsen For Patientklager ((stpk.dk) burde, om muligt, have været et 0.
Jeg har dd fået tilsendt den endelige afgørelse i en klage over tre forskellige læger i Odense i 2023. Styrelsen for patientklager (stpk.dk) har dog IGEN IGEN, og ALENE, taget stilling til mine 3 klager på baggrund af lægernes egne journaler, hvorfor stpk.dk således ALENE fungerer som lægernes forsvarsadvokater- og ambassadører. Stpk.dk har nu endegyldigt frikendt lægerne med en ENDELØS række pæne, tilsyneladende, neutrale lægevidenskabelige ord- og vendinger!. Stpk.dk er en surrealistisk absurd tragedie – og oplevelse!. Jeg måtte, jo NATURLIGVIS, gerne uddybe min oplevelse af Deres 8 sider lange skrivelse, hvorfor jeg kort skrev følgende: ”Det vil være aldeles omsonst, idet I jo alligevel MED IMPONERENDE PRÆCISION OG OMHU frasorterer ALLE mine kritiske bemærkninger”.
Styrelsen for patientklager dækker ind over patienterstatningen!
Alle og enhver ved at styrelsen for patientklager er rav ruskende galt i deres administration
Alle ved at der begår alvorlige fejl rundt omkring i det ganske danske land
Alle ved at der begår alvorlige fejl igennem styrelsen for patientklager og denne måde de håndtere og afviser folks ulykkelige sager
Alle ved at styrelsen for patientklager er en højest mærkværdig institution hvor de bedømmer hvorvidt der er sket skade eller ej men komisk nok så er de groft dybt involveret i inhabile kollegaer m.m.
Alle ved at der ikke er et realistisk ord for hvordan de dømmer syge mennesker og ikke aner en dyt om hvad der er sket i og med at papirer kan fabrikeres ændres og gøres ved fra en hver instans feks lægehuse sygehuse m.m. alting kan gøres så det ser bedre ud fra lægens bord og alt i mens sidder syge patienter og får ødelagt deres liv godt og grundigt
Det er det styrelsen for patientklager er med til og dække ind over.
Samtidigt med kan jeg meddele at man skal være opmærksom på og opsøge Lægehuset Ostenfeldt i Næstved de er kendt for og være et meget sjusket sted hvor nogle patienters ve og vel bliver tilsidesat
Endnu er der fremsat flere eksempler på anmeldelser hvor folk tilkendegiver deres dårlige oplevelser så hvis man er fra Næstved så være grundigt opmærksom på dette sted hvis man vil undgå problemer
Sammenspist
Værste sted
Spild og sende noget ind for de kan ikke hverken se eller find ud af og vurdere fejlsager
Sammenspist
De vender og fordrejer sagen til lægernes fordel
Tag agt for patienterstatningen de køre et firma til fordel for andre læger og alle deres horrible fejl
Utroligt at de kan snyde på den måde ved og ændre og undlade ting i en sag som er så vigtig at det bliver belyst på det krav man har jeg ville også gøre opmærksom at der sidder en can jur fuldmægtig Britt Andersen i Patienterstatningens afd for fejlbehandlingssager der er blevet gjort opmærksom på at vedkommende medarbejder enten ændre vildleder og tager til fordel for lægens fejl der med sagt at hun beskytter lægernes fatale fejl
Efter opdagelse af denne medarbejders fejl er hun en kæmpe trussel for mange andre sager hvor man har forsøgt og klage over men hver gang bliver de afvist i anke med henblik på at sagen er afsluttet hvad skal man dog så gøre - der er alt for meget magt i denne instans og jeg forstår sgu ikke at den ikke er lukket ned noget før der sidder så mange mennesker som på den ene og anden måde er fejlbehandlet og så kan disse magtfulde bæster i patienterstatningen sidde... Læs mere
En sag for kontant. dk
Den her instans er kun for at se godt ud på papiret alt imens patienterne bliver snydt for langvarige sølle vurderinger trods for der reelt er sket skader fra lægefejl og sjusk
Pas på med og ansøge om erstatning for fejl hos læger - patienterstatningen bruger egne læger som kender de læger der er anklaget’ og derved renser de hinandens ryg og tilbage står patienterne med en lang skyldfølese for og pas på ders helbred
patienserstatningen tager lægernes parti der er på ingen måder hvor de tager patientens parti der i mod kan de skrive en skrivelse hvor de ligefrem bebrejder patienten frem for lægehuset
Pas på med lægehus ostenfeldtvej i næstved de er manipuleren menskere og skrive ikke ting ned i en journal de sørger heller ikk for at man får den rigtige medicin og generalt rod i alting i kliniken
Der er flere patienter der har været utilfredse og skifter til anden læge og som patient kan man også risikere og få en sekretær som skal agere som læge fordi ens egen læge er syg jeg har aldrig hørt om at man henviser patienter til en sekretær som skal vejlede
Alle patienter har krav på en læge og gerne den samme læge
I patient erstatningen er der en medarbejder cand jur Brit Andersen som ændre og retter i folks journaler og udtaler der ender med og dække det hele til lægens fordel på de skrivelser folk får i deres afvisningssag hun burde ikke arbejde der mere men der er for meget magt til man kan stop hende jeg har flere exempler på at hun køre sager der er ændret og rettet tll hvor hendes navn fremgår
Ingen retfærdighed.
Jeg bliver nødt til at dele min uretfærdig behandling hos STPS og Patienterstatningen. Jeg fik alvorlige fejlbehandlinger på to forskellige steder på min krop, som en "kosmetisk kirurg" D. Yadete påforte. Dengang arbejdede han hos Cerix privat klinik. Jeg betalte 78000kr til at blev skamferet. Min skader er så alvorligt at mine venner og bekendte er fuldstændig målløs at en kosmetisk kirurg har lavet indgreb. Efter kosmetisk kirurg har lavet de fejlbehandlinger kunne han ikke korrekt fejlen. Han flytter bare til en anden klinik til at fortsætte som "kosmetisk" kirurg uden at får konsekvenser for han fejlbehandlinger. Myndighederne, desværre valgt at "feje under bordet" min klager. Jeg tog til konsultationer hos andre kosmetisk kiruger som oplyst at, min skader var for alvorligt til at korrekte. Jeg líder af kroniske smerter og jeg er også påvirket psykiske af at se på mine skader hver dag som minder mig om D. Yadete og Cerix. Alle mine lægeligt udtalelser, fysioterapeuter bemærkninger, og ultralyd scanning undersøgelse som jeg selv betalte blev afvist af myndighederne. Cerix skrivelse om mine skader var IKKE rigtige,de skrev usandheder. Selvom, jeg informerede STPS at det var urigtigt blev mine klager afvist. Styrelsen for Patientklager og Patienterstatningen, vil hellere beskytte Cerix og D. Yadete. Desværre, kunne jeg ikke upload nogle billeder af mine skader på denne anmeldelse. Jeg er ikke bange for at offentliggøre billeder af mine skader. Jeg bliver påvirket resten af mit liv. Myndighederne har desværre ikke meget integritet.
Løgn i afgørelsen. Cerebral parese.
Løgn sneget ind i afgørelsen om en konsultation, der aldrig er fundet sted!. Min søn fik cerebral parese, som måske kunne have været undgået hvis den lægefaglige havde tilset mig, da jeg råbte op om manglende liv hos fosteret.
I deres afgørelse har de lagt en lang beskrivelse af forløbet, hvilket er fuldkommen irrelevant fordi min klage ikke går på det fulde forløb, men på en enkelt opringning. Min klage går på, at den lægefaglige ikke tog mig alvorligt og giver mig muligheden for at komme ind og blive tilset, fordi jeg havde en tid 3 dage senere. De har så skrevet, at jeg blev tilset morgenen efter. Det passer ikke. Jeg kom ind til den planlagte tid 3 dage senere og da var det for sent. Han havde fået cerebral parese.
De prøvede også at forvrænge hvad min klage gik på, men så fik jeg rettet dem den første gang. Alligevel snakker de udenom i endelig afgørelse og får det til at lyde som om klagen handler om noget andet.
Det er forsætligt når de lyver og taler uden om.
(Bemærk at datoen sandsynligvis er ukorrekt for jeg husker ikke datoen for afgørelsen. Lad mig vide hvis det er nødvendigt jeg fremfinder den korrekte dato)
Du har tabt - glem det
Jeg kan garantere jer for, at hvis du ønsker at klage og er endt her for at se, hvad andre har oplevet, har I allerede tabt.
Det giver ikke værdi til nogle borgere da alle prøver at dække hinanden med svaret “vi har handlet efter normen” og “du kan ikke klage over vores afgørelse efterfølgende”..
Folket ligger ned og lider, og behandlingssteder beskytter hinanden og synes det okay det de gør.
Til info:
- hvis sygehuse skal akut operere dig, men du samtidigt har fået en hjernerystelse er det åbenbart OK at de ikke har noteret i journal eller tjekket dig.
- hvis du fortæller til dit lægehus mht. mærkelige symptomer mht. lysfølsomhed, nedsat syn / fokus, svimmel, ondt i hovedet, og ikke for konstatere hjernerystelse, er det åbenbart også OK - selvom et andet lægehus har konstateret det, og du så har gået på arbejde med det i halvanden måned selvom du gentagende gange fortæller du har det dårligt.
- hvis du er blevet opereret og har en hjernerystelse uden nogle bekræfter det er hjernerystelse men beder dig gå af medicinen til smerterne, og du så lider i halvanden måned uden smertestillende, er det også åbenbart OK
Hold nu k.. man. Vågn op
Modbydeligt system
Modbydeligt system, der afviser dokumenterede kendsgerninger. Ingen mulighed for at klage over afgørelser. Systemet værner over sundhedssystemet og marginaliserer udsatte patienter. Det er et skamfuldt og modbydeligt system.
Systemet sidder og fodrer sig selv!
Systemet sidder og fodrer sig selv!
"forråelse lever i bedste velgående"
Det er vildt grimt!
SKAM JER!
Hermed et kæmpe stort 0 * fra mig.
Hermed et kæmpe stort 0 * fra mig.
Styrelsen for Patientklager lever ikke op til en bare nogenlunde faglig standard.
Det har taget Styrelsen for Patientklager 2 år at behandle min sag.
2 år og de har i afgørelsen vist, at de stadig ikke har forstået sagens sammenhæng.
I afgørelsen refererer de ikke til fakta, det er direkte forkert det de baserer afgørelsen på.
Jeg er desværre slet ikke overrasket.
Det decideret pinagtigt. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde over den totale inkompetence.
De har IKKE læst det materiale jeg har brugt timevis på at sende som dokumentation.
De har ej heller forstået sammenhængen i mit rædselsfulde behandlingsforløb, som var fyldt med fejl.
Styrelsen for Patientsikkerhed er kun til for deres egen skyld, det er et totalt pengespild, at have så mange dyre jurister til at sidde og træffe den ene inkompetente vurdering efter den anden.
Det gør så ondt at gå igennem en livstruende sygdom, opleve fejl og blive svigtet af systemet endnu engang.
Jeg håber politikerne snart finder ud af hvor elendigt både Styrelsen for Patientklager og Patient Erstatningen fungerer.
Retssikkerhed for patienter er rent proforma.
Ang. retssikkerhed, kemisk lobotomi, bivirkninger, "specialistvældet" og tilbageholdelse af statistikker:
Jeg har i næsten 25 år forsøgt at få besvaret, hvorledes det kan være lovligt at uddele præfabrikerede diagnoser, udøve medicinsk vold – samt stigmatisere (allerede udsatte borgere) for livstid?
Da jeg i sin tid var indlagt på Brøndbylund, fik stort set alle de førstegangsindlagte skizotypi- og skizofrenidiagnoser. Hér er altså tale om diagnoser, som ikke kan verificeres på nogen videnskabelig vis!
Forskningslederen var nærmest patologisk besat af at få international anerkendelse inden for skizofreniforskning, de øvrige læger var nok mestendels interesseret i det økonomiske perspektiv.
Jeg har kontaktet sekretariatet adskillige gange samt Region Hovedstaden/Hvidovre, derudover adskillige politikere, sundhedsministre m.m. Jeg har ikke modtaget ét eneste svar.
Ingen er tilsyneladende interesseret i at frigive statistikkerne på området? Og Brøndbylund er jo i øvrigt notorisk berygtet for at tilintetgøre vigtig dokumentation.
Vi er mange, som har levet med årtiers PTSD grundet de ubegribelige medicinske overgreb, den livslange stigma samt konsekvenserne ved et gennemkorrumperet forskningsmiljø, som ikke skyr nogen midler for at nå deres mål.
Patientklagenævnet, embedsmanden og de øvrige juridiske instanser er fuldstændigt ubrugelige, da psykiatrien (altså voldsudøveren) anses som "specialist" – og den udsatte borger derfor næsten altid blot vil udsættes for yderligere ydmygelser og nedbrydning ved en retslig proces.
Psykiatrien er helt og aldeles totalitær, og som offer for deres overgreb er man slavegjort for livstid.
Patienterne er som regel ganske almindelige traumeramte børn og unge, som i stedet for at modtage hjælp og omsorg udsættes for kemisk lobotomi og ofte ødelægges for bestandigt.
Vi er stigmatiseret for livstid med diagnoser, som er funderet i komplet teoretisk volapyk. Diagnoserne bruges også mod os i somatikken, således at vi behandles som undermennesker og mistænkeliggøres konstant.
Vores journaler kan bruges mod os for bestandigt, trods størstedelen af det skrevne er ukorrekt eller endog vendt 180 grader på hovedet. F.eks. beskrives de rædselsfulde (og i mange tilfælde dødbringende) bivirkninger ved præparaterne nærmest konsekvent som en del af den påståede "sygdom".
Vores data, altså påstande som er hæftet på vores CPR-numre, kan ligeledes bruges til den såkaldte "forskning" eller til at underbygge allerede vedtaget nonsens.
Der er ingen grænser for, hvilke traumer og byrder psykiatrioverlevere må døje med og kæmpe forgæves imod.
Vores system og samfund er sygt. Og den mishandling, allerede udsatte borgere bliver udsat for, er helt igennem utilgivelig.
Efter forsøgene med LSD på Frederiksberg Hospital, hvor "forskerne" mislykkedes med at fremdrive "skizofreni" i de stakkels børn, blev det i folkemunde døbte 'skizofreni-paradigme' flyttet til Brøndbylund. Her skulle diagnoserne ikke fremdrives – hér var de på forhånd præfabrikeret.
At være borger i Danmark på disse vilkår er en skændsel.
Pårørende, journalister m.fl. kan finde mine kontaktoplysninger online. Jeg besvarer udelukkende skriftlige henvendelser – ikke opkald.
*Jeg har derudover enorm insiderviden, som desværre ikke kan deles her.
NB: Min anmeldelse af Patientklagenævnets andel i årtiers tortur af uskyldige borgere kan for mig medføre trusler om sagsanlæg og andre sanktioner. Ikke desto mindre opfordrer jeg andre til at dele jeres historier.
Min klagesag blev afgjort til lægernes…
Min klagesag blev afgjort til lægernes fordel, selvom de løg i sagen. Den sagkyndige havde slet ikke undersøgt sagen ordentligt. Man kan desværre ikke anke afgørelsen, så jeg skal selv igang med en advokat og med at finde en læge, som kan give en second opinion.
Styrelsen for patientklager
Styrelsen for patientklager, fungerer på samme måde som DUP.
De er ikke til for borgeren, men for systemet.
Uanset hvor meget lovbrud en enhed begår, giver de enheden medhold.
Men fordi de er en offentlig institution, er der desværre ikke så meget at gøre.
De stoler ikke på patienterne
De stoler ikke på patienterne, fremover skal man have journal når man forlader Dentis i Hillerød. Min mund var ødelagt i 6 uger men det gør ikke noget. Men det gør ikke noget hvis man sender den til styrelsen for patient klagenævnet. Men Dentis må lyve lyve lyve og benægte benægt benægt. Sådan er det her i kongeriget Danmark
Ren juridisk afgørelse forud for det sundhedsfaglige
Afgørelse blev truffet udelukkende på baggrund af journalnotater fra kirurg på privathospitalet, der havde forårsaget skaden.
Journalnotater fra kirurg på offentligt hospital, hvor jeg efterfølgende måtte opereres for at rette op på skaden, MR-skanning samt efterfølgende røntgenbilleder blev ikke medtaget i afgørelsen.
Al dokumentation jeg havde indsendt blev ikke medtaget I afgørelsen.
Sagen blev behandlet af en
studentermedhjælp der læste jura. Hun ringede til mig og spurgte, hvad det jeg havde skrevet betød. For hun indrømmede, at hun ikke havde spor forstand på sundhedsvæsen.
Det er ikke kun læger der begår fejl er…
Det er ikke kun læger der begår fejl er patienterstatningen også med til i stor stil. Efter gennemgangen af 555 patientjournaler fra det skandaleramte afsnit C i Regionspsykiatrien i Randers, viser det sig nu, at der er fejl i halvdelen af de undersøgte patientforløb. Disse mange mennesker har forinden oplevet en masse der er endt med at give dem yderligere skader som læger har forsøgt at skjule, hvad patienterstatningen også gør i stor stil når får en sag ind når bliver sendt videre til patientankenævn som er styrelsen for patientklager der sidder og afgøre sager og er medløber i disse sager læses tydligt på de svar de giver til borger.
Lees meer over geverifieerde reviews.