Jeg har lige købt en Elcykel, splinterny og billigst på nettet.😊😊 Jeg var meget skeptisk i starten, fordi min cykel var lige blevet stjålet,😢 så mon tyven kan sælge den her?😜 Oh nej, de sælger... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beder om en pris på min mors hvidguldsring med diamanter. Får et afslag på, at de ikke vil købe den, og da jeg beder om en forklaring, får jeg oplyst, at jeg kan kontakte Nordiskguld, med de giver kun... Toon meer
De lover på deres hjemmeside at svare inden for 24 timer. Nu har jeg sendt 2 forespørgsler men intet svar!!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
STRAKSSALG.DK tilbyder at købe dine værdigenstande for op i mod 70% af værdien. Slip for besværet med at sælge og få udbetalt penge med det samme
Contactgegevens
Store Kongensgade 59F, 1264, København K, Denemarken
- info@strakssalg.dk
- strakssalg.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Meget serviceminded personale og…
Meget serviceminded personale og dejligt nemt og ligetil koncept
Hurtig og ærlig handel
Hurtig og ærlig handel. Jeg blev imødeset på pris. Meget professionel og imødekommende personale.
Fantastisk venlig & professionel
Fantastisk venlig & professionel - måde at håndterer en god handel for alle parter🙏🙏🙏
Henvend DIG tryg til Strakssalg -
Mvh
Steen
Dårlig start
Jeg sendte Strakssalg.dk en ansøgning d. 2/2. Jeg fik en mail om at de ville svare indenfor 24 timer, og ofte før.
Vi skriver nu d. 8/2, og jeg har ikke hørt fra dem. Jeg har skrevet to gange til deres livechat på Facebook, som de har læst. Heller ikke her får jeg svar.
Deres kundeservice virker ringe.
Det er dejligt at komme til et firma…
Det er dejligt at komme til et firma hvor alt er nøjagtigt som der blev aftalt i telefonen, der var ikke noget som helst slinger i valsen som man ellers oplever så mange andre steder, så kan kun varmt anbefales.
Venligst Bjarne Nørreskov.
Fantastisk service og modtog penge…
Fantastisk service og modtog penge samme dag som lovet.
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales, holder hvad de lover, der er ikke så meget andet og sige!
Virker meget troværdige og objektive i…
Virker meget troværdige og objektive i deres vurdering.
Dårlig, dårlig og dårlig service
Jeg har oplevet og haft en meget uprofessionelt service af strakssalg. Jeg indsendte en ansøgning fra deres hjemmeside søndag den 14.feb vedr 2 Mulberry (en taske og make-up pung) efter jeg SELV måtte kontakte dem hvilket jeg gjorde 3 gange telefonisk før jeg fik svar hvilket jeg fået i dag den 18.feb, fordi jeg ringet SELV!!! De havde ikke kigget på min ansøgning i 3 dage selvom de “reklamerer” med på deres hjemmeside man får svar inden for 24 timer! Jeg synes ikke de leverer op til det hvad de skriver. Synes også det for dårligt at man som kunde selv skal kontakte for høre hvor langt de er. Ikke særlig tilfreds eller imponeret!!! Det endte også med jeg fik afslag fordi de har for stort laver af Mulberry.

Antwoord van Strakssalg
Hurtig og fuldt ud professionel opleves at handle med Strakssalg
Fuldt ud tilfredsstillende oplevelse at handle med Strakssalg. Jeg oplevede imødekommende betjening og havde en både hurtig, tryg og meget professionel handel.
Kan kun anbefale Strakssalg.
Gratis penge-ish :-)
Det var både nemt, hurtigt, hyggeligt og overraskende at kunne få penge for noget, jeg bare havde liggende uden at ane, at det var noget værd. Nu skal jeg uden tvivl tjekke gemmerne for flere skatte, som jeg åbenbart ikke tillægger den værdi, markedet mener, at de fortjener :-) Hurra for ekstra lommepenge! – de er altid velkomne :-), og jeg vender utvivlsomt tilbage efter flere :-)
Professionel venlig betjening
Professionel venlig betjening . Levede helt op til vores forventninger . Mvh
Købte et ur på Strakssalg
Købte et ur på Strakssalg. Super god service og oplevelse! Professionelt personale hjalp mig igennem forløbet.
Tak!
Virkelig hurtig service
Ansøgte om salg af en el-cykel. Modtog godt tilbud inden for en time og aftalte indlevering samme dag. Indleveringen gik hurtigt og pengene stod på min konto inden jeg var nået ned i metroen. Super service og koncept!
Lees meer over geverifieerde reviews.