Zeer trage levering en geen communicatie. Je besteld een handdoek met het idee dat er binnen 3- 5 werkdagen wel iets verstuurd zou zijn. Echter blijkt dit niet het geval. Ze passen de verwachte lever... Toon meer
Er genoeg keuze aan kwaliteit lakens. De site zelf reageert wat traag, en afbeeldingen/producten gevonden via googlen worden soms niet gevonden rechtstreeks op de site, wat natuurlijk vreemd is. B... Toon meer
Ik was bezig met het bestellen van een strandlaken en toen stond er na alle stappen 'betaling niet voltooid'. Een dag later heb ik het nog een keer geprobeerd en toen lukte het wel, maar ik kreeg die... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Strandlaken expert heeft het grootste assortiment strandlakens van Nederland. Deze strandlakens, ook wel badlaken of strandhanddoek genoemd, zijn er van verschillende merken in verschillende prijsklassen, kleuren en maten. Zo is er een breed assortiment van kinderstrandlakens, grote strandlakens en lichtgewicht strandlakens. Naast deze strandlakens kunt u bij ons ook terecht voor hamamdoeken, kikoys en fouta's. Deze doeken zijn licht van gewicht, snel drogend, goed absorberend en heerlijk soepel. Door deze eigenschappen zijn ze prettig in gebruik en handig mee te nemen in uw koffer of tas.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Nederland
- 013-3030062
- info@strandlakenexpert.nl
- strandlakenexpert.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Super mooie badlakens en snelle levering
Betrouwbaar
Ze hebben een mooi assortiment en communiceren bij vragen of opmerkingen heel snel en klantgericht. Ik ben er blij mee.
Prachtige strandlakens
Snelle levering en super mooie en heel zachte strandlakens.Top kwaliteit tegen een mooie prijs.
Uitstekende service!
Voor mijn vakantie 3 badlakens besteld, maar ze kwamen maar niet binnen.
Via email kwam ik erachter dat DHL.wel geweest was, maar niet kon leveren. Bleek dat ik het huisnummer niet volledig had doorgegeven. Ik zou vrijdagochtend vroeg weggaan. Woensdag gebeld, situatie uitgelegd. Er is toen voor mij gelijk een nieuwe order aangemaakt en besteld. Donderdag had ik ze binnen. Topservice!
Super snel in huis!!!
Super snel in huis!!!
De ene dag besteld de andere dag al in huis, echt top!!!!
Snel gewassen en nu mee op vakantie, zij echt hele fijne strandlakens. Lekker groot en zacht! Heel blij mee!!!
Eerste ervaring was positief.
Eerste ervaring was positief.
Product is van goede kwaliteit en werd op tijd en in goede staat geleverd. Alleen jammer dat er toch verzendkosten bijkwamen op een product boven de 20 euro. Op mijn mail werd binnen een dag gereageerd.
Geweldig Strandlaken,voldoet aan alles.
Geweldig Strandlaken,voldoet aan alles.
Prachtige heldere kleuren,goede kwaliteit.
En de afmeting top,een echte aanrader.
Zeer goeie klantenservice, snelle levering
Zeer goeie klantenservice, ik had strandlakens besteld , maar vond de print niet zo mooi. Dus wilde ik retour sturen. Zeer goeie service nogmaals, kreeg meteeneen retourlabel via de mail waarna ik de strandlakens kosteloos kon retouneren.hier kom ik zeker terug , service vind ik erg belangrijk. Verder was de bestelling de volgende dag al geleverd , dus top!
Super snelle levering en mooi product!
super mooie kwaliteit strandlakens
super mooie kwaliteit strandlakens, mooie kleur en zeer snel geleverd !
Heel snelle bediening.
Simpel: besteld, binnen een week geleverd. Alles wat je van zo'n bestelling mag verwachten.
Mooie producten
Mooie producten, erg tevreden mee.
Levering mag wat mij betreft wat sneller.
Ik las “ vandaag besteld, morgen in huis” dit klopt niet helemaal. Zondag besteld, woensdag geleverd.
Op de nota stond wel 3 tot 5 dagen levertijd.
Al met al nog steeds dik tevreden.
Prima ervaring
Prima ervaring. Voor het eerst besteld en artikel was snel bezorgd
Bestellen en betalen verliep …
Bestellen en betalen verliep gemakkelijk, bezorging binnen 24 uur, pakket was gemakkelijk te volgen, vriendelijke bezorger
Strandlaken Arkhipelagos Ekarma Bruin.
Mooi, groot, zacht strandlaken! Is mee naar Spanje geweest en gewassen. Blijft supermooi! Ben er heel blij mee, een strandlaken voor jaren! SUPERSNELLE LEVERING!!!
Prachtig groot strandlaken aangeschaft …
Prachtig groot strandlaken aangeschaft via strandlakenexpert.
De kleur is lichtblauw; de kleur op de foto van de website komt helemaal overeen met de werkelijke kleur. Ik ben er super blij mee.
Het is de eerste maal dat ik kennismaak …
Het is de eerste maal dat ik kennismaak met Strandlakenexpert. Via een zoektocht op internet. De strandlakens, die wij gekozen hebben vanaf de foto op de website, waren in werkelijkheid mooier dan op de foto. Service was perfect. En dat bij een zeer aantrekkelijke prijs maakt dat ik ongetwijfeld vaker gebruik zal maken van het aanbod van Strandlakenexpert.nl.