Strandvejens Auto Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en nyere bil via finansiering hos StrandvejensAuto i forrige uge. Alle mine mange spørgsmål osv blev venligt besvaret, let og forståeligt. Virkelig fornemt, Det var en super simpel hand... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bilforhandler af værste skuffe. Haft en del småfejl på bilen, som Strandvejens Auto har haft svært ved at forstå. Udskiftning af et batteri, som de monterede et gammelt istedet, blev opdaget af FDM.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så min VW Polo på Strandvejens Autos hjemmeside. Tog kontakt og via mail, SMS og telefonisk kontakt var bilen købt på 1,5 time. Kenneth hjalp med info og indkøb af ønsket ekstra udstyr. Ventede... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god betjening! Har været værkstedskunde der i mere end 10 år, altid helt uden problemer. Perfekt service hver gang! Har netop købt bil hos forhandleren. Kenneth bad os finde ud af hvilk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Nyere brugte biler og altid mindst 100 biler på lager. Mere end 30 års erfaring i branchen og dygtige medarbejdere.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg vil gerne gi 2 stjerner for at min…

Jeg vil gerne gi 2 stjerner for at min bil jeg købte i nov 2019 altid blev kigget på og arbejde udført uden beklagelser når fejl og mangler opstod i tiden der fulgte. 2 stjerner for at værksted altid var venlige og imødekommende.

Jeg måtte desværre opleve efter køb at det krævede 15 besøg på værksted de følgende 6 måneder. Og jeg måtte ofte stå som den lidt dumme og uvidende, og fortælle hvorfor min bil kørte så dårligt. Hvorfor der blev udskiftet med reservedele der kunne være bedre. Som straks krævede nyt besøg igen.
Blev mest af alt overladt til mig selv og dialog med værksted. Indehaveren jeg købte bil af lagde alt fra sig og jeg tror jeg blev lidt et irritationsmoment for personen. Det skal siges at jeg altid fik udført arbejdet uden beregning indenfor garantiperioden.

Nu har jeg en bil som stadig bare ikke kører optimalt. Om det stadig er dækkene og styretøjet der svigter ved jeg ikke. Men med en dyr BWV så må jeg forvente den ligger godt på vejen. Føler ikke jeg har kontrol med bilen når jeg standser op brat feks.
Men jeg ved godt at nu er garantien udløbet og løbet kørt.
Jeg kunne godt ha ønsket at indehaver havde taget mere ansvar og fulgt sagen mere nøje.
Så....de 2 stjerner går som sagt til værkstedet for deres ihærdige forsøg på at løse problemerne. Og deres venlighed. Men har stadig en bil efter 15 forsøg der ikke er løst.

22 juni 2020

Min første bil

Jeg har for nyligt købt min første bil hos Strandvejensauto. Jeg har aldrig været den store bilekspert, men er blevet vejledt og hjulpet gennem hele købet. Alt i alt en super god oplevelse med god service og hurtig respons. Kan derfor varmt anbefale Strandvejensauto!

29 april 2020

Super service.

Vi har købt bil ved Kenneth og fik desværre en mandags bil. Men Strandvejens auto stod ved sit ansvar og lavede bilerne. Jeg vil klart anbefale Kenneth og strandvejen auto.
Super fin service sød betjening kundevenlig og super dygtig og hurtig levering.

10 december 2019

Super god betjening

Super god betjening!

Har netop købt bil hos forhandleren. Kenneth bad os finde ud af hvilken bil vi ville have, så skulle han nok finde bilen. Efter lidt dialog frem og tilbage, har han nu fundet Danmarks fedeste BMW Gran Tourer til os hentet hjem fra Tyskland, som vi henter i den kommende weekend.

Kun de bedste anbefalinger herfra :-)

9 april 2019

Top service..

Så min VW Polo på Strandvejens Autos hjemmeside.
Tog kontakt og via mail, SMS og telefonisk kontakt var bilen købt på 1,5 time.
Kenneth hjalp med info og indkøb af ønsket ekstra udstyr.
Ventede 2 uger på min bil var som jeg gerne ville have den og i mellemtiden blev alle mine henvendelser besvaret hurtigt og med stor professionalisme.
Jeg hentede bilen som aftalt i topklargjort tilstand.
100% tilfreds med mit køb.
Vil anbefale Kenneth Rasmussen og Strandvejens Auto til hver en tid

2 april 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er det bedste værksted man kan få lavet bil hos. Søde og rare mennesker som hjælper dig så hurtigt videre.

13 februari 2017

SUPER SERVICE

Særdeles god bilhandel i foråret, god pris og super Audi købt og handlet med Kenneth.
Rigtig god service ved køb af div. extraudstyr følgende.
Rigtigt godt sted at komme og handle.
Vh Kurt

23 september 2016

Hurtig og skarp

Vi købte vores nye brugte bil i April '16., og udover fuld garanti fik vi også lavet de par småting som FDM rapporten indeholdt (hvilket ikke var ret meget andet end skift af gearolie).. Kenneth er hurtig og skarp, ikke så mange dikkedare, bare en fair og nem handel - vi kunne sagtens finde på at købe den næste bil hos Strandvejens Auto..

Hvis man endelig skal sige noget negativt, er det at vi skulle køre til Slagelse (fra Dragør) for små rep. Ref FDM rapport/garanti - men vi overlevede :-)

21 september 2016

Top service

Har handlet mange biler får altid en god og venlig service. Deres værksted fungere også tip top. Kan kun anbefales hurtigt og effektive må være nøgleord.

2 augustus 2016

Spontant køb af Mercedes

Søgte en aften på Strandvejens Auto og faldt over at han havde en lækker Mercedes til salg på hjemmesiden - ikke lige det mærke vi normalt køber, men skrev alligevel på den. Hurtig respons samme aften gjorde, at jeg allerede næste dag kørte forbi og kiggede på den og senere samme dag prøvede den sammen med min mand. Imødekommende service og en prøvetur gjorde, at vi måtte eje den bil. Kenneth tog vores gamle bil i bytte og få dage efter hentede vi drømmebilen. Tak for god service og hurtig respons.
Kan på det varmeste anbefale Strandvejens Auto og en handel med Kenneth.

10 november 2015

Kan kun anbefales!

Jeg har både handlet bil hos Kenneth og får serviceret min bil hos ham - der er altid styr på tingene, prisen er god - så kan kun varmt anbefale ham :)

6 november 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service og kvalitet

Man bliver altid mødt med et smil. Søde, rare og dygtige mekanikere der er til at stole på 100 %. Når man skal ha' lavet service check er man sikker på at bilen er i trygge hænder og man bliver altid informeret om hvad der skal laves på bilen, man får aldrig en ekstra regning på noget der ikke var aftalt. Man får råd og vejledning der er til at forstå. Skal du købe brugt bil, vil jeg stærkt anbefale at du gør det her. Det er en kvalitets bil du får til en god pris. Det kan jeg stå inde for da jeg selv har købt en super lækker bil her og kender flere som også har.

12 juni 2015