STRBND Merchandise / Dennis Strooband Merchandise Reviews

1,4

Spijtig dat je geen 0 sterren kan aanduiden.. 3 petten besteld stond bij max levertijd 6-8 weken, na 7maanden eindelijk aangekregen nadat ik nog eerst wat mails moest sturen met gegevens omdat ze zoek... Toon meer

Bestelling na enkele maanden wachten geannuleerd, nog steeds aan het wachten op de terugbetaling ervan!! Benieuwd of het morgen op mijn rekening zal staan, had ik strbnd.com eerder opgezocht had... Toon meer

Bestel niks bij Dennis STROOBAND! Ik heb 18 december 2016 2 truien besteld en jullie raden t al... ik wacht nog steeds! In t begin werd er nog wel gereageerd op contact via Facebook e... Toon meer

1. Media en uitgeverijen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dennis Strooband Dennis Strooband, geboren op 14 oktober 1991 te Terneuzen, is een jonge ondernemer die bekend is van zijn quotes op Facebook en Instagram. Daarnaast richt hij zich met zijn bedrijf STRBND Merchandise op het ontwerpen en verkopen van hippe snapbacks en kleding die hij verkoopt via zijn website. ' Loopbaan Dennis Strooband begon in 2011 met het posten van quotes op Twitter. In 2013 heeft hij de overstap gemaakt naar Facebook en vervolgens vergrote hij zijn bereik door ook via Instagram zijn quotes te verspreiden. Als gevolg van het succes van zijn pagina (80.000 volgers) is hij begonnen met het verkopen van merchandise. Dit begon met snapbacks met teksten zoals; BLONDIE./BROWNIE. en PRINCE./PRINCESS. Inmiddels heeft hij zijn assortiment uitgbreid met meerdere teksten, kleuren en artikelen. Zo verkoopt hij tegenwoordig ook hoodies en shirts. Deze ontwikkeling blijft gaande en zijn assortiment zal dan ook steeds uitgebreider worden. Alle quotes over Dennis Strooband kan je vinden op de site van Dennis Strooband zelf. Deze site werkt als pinterest en iedereen mag hier verzoeken indienen. Dennis Strooband op social media: Facebookpagina Instagram Pinterest Festivals De snapbacks van STRBND Merchandise zijn veel te zien op festivals. Zo zijn zijn petten ook te zien op de aftermovies van verschillende festivals, bijvoorbeeld Sunrise en Decibel 2016. Hieronder vindt u de Aftermovie van Decibel:

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte service!!

Ik wacht inmiddels ook al meer dan 4 maanden.
Contact opgenomen, als reactie; 'Wij krijgen de x-edition snapbacks helaas pas volgende maand binnen.' Dan nog 'hopen' dat wanneer hun die binnen krijgen ik 'm ook gelijk binnen krijg. Of deze bedrijf te vertrouwen is betwijfel ik ook door hun 'werkwijze'. Ik lees vooral veel 'oplichting', ik houd m'n hart vast. Hoop dat het niet zo ver hoef te komen dat ik ook vervelende stappen moet ondernemen.
Hopelijk krijg ik m'n product zo gauw mogelijk, als ik 'm tenminste binnen krijg.
We zullen zien of ik binnenkort nog wat positiefs te melden heb over deze bedrijf. Jullie horen 't nog.

19 juli 2017

Politie op je dak

Al 4 maanden aan het wachten op iets dat 6 weken zou duren. Geen t-shirt, geen reactie op mijn berichten of mails, geen reactie bij de "life chat" op de site, geld weg: ik heb aangifte gedaan van oplichting bij de politie.

16 juli 2017

In December een hoodie besteld..

In December een hoodie besteld..
Wacht al 7 maanden op de hoodie, telkens smoesjes en beloftes dat het geleverd wordt maar er komt niks.

Gereageerd op een facebook bericht van hun, dat bericht word direct verwijderd.
Erg kinderachtig!!

12 juli 2017

Zeer en zeer en zeer slecht!!!!!!

Zeer en zeer en zeer slecht!!!!!!
Op 11 januari 2 hoodies besteld, en tot op heden nog steeds niet binnen. Blijf telkens maar mailen met bestel informatie en ordernummer, maar ook dit haalt niks uit. Krijg steeds smoesjes terug gestuurd. Heb nu gemaild dat ik voor 1 augustus mijn hoodies wil en anders mijn geld terug en worden er andere maatregelen genomen.
Bericht terug gehad dat ze begin augustus geleverd zouden worden, ik geloof hier werkelijk helemaal niks van!!!
Normaal hoef je nooit 7 maanden te wachten op 2 truien. Man Man Man wat een oplichterij,

10 juli 2017

Schandalige wachttijden, webshop onwaardig!

Vreselijk lang wachten op een PET!! Het is een pet, kom op zeg. Als je een pet pas na 12 weken kan leveren, dan moet je je afvragen of je uberhaupt wel bestaansrecht hebt als webshop. Een beetje webshop kan kleding en accesoires binnen 2 werkdagen leveren, maar hier moet je ellendig lang wachten. Order is reeds geannuleerd en ik verwacht dat het geld spoedig terug gestort zal worden.

7 juli 2017

Niks binnen

Na 4 maanden mijn bestelling nog niet binnen. Al meerdere mails gestuurd en worden steeds nieuwe beloftes gedaan die niet na gekomen worden.

5 juli 2017

Bijna een jaar later nog steeds niks!!

Ik heb 26 augustus 2016 een pet besteld en het is nu juli 2017 en ik heb nog steeds niks ontvangen. Elke keer probeer ik contact te krijgen en wanneer dit lukt laat ik mijn bestelling annuleren. Vervolgens krijg ik weer een berichtje dat ik nu toch echt bijna mijn pet ontvang. Ondertussen heb ik nog steeds mijn geld niet terug en ook nog geen pet ontvangen. BIJNA EEN JAAR LATER!! Ik zou het dus niemand aanraden..

3 juli 2017

Niet te vertrouwen

Waardeloos bedrijf, enkel valse beloftes. Geen producten gezien en waarschijnlijk ook geld kwijt.

Verdere stappen gaan vanaf 10-07 genomen worden als ik dan nog niks heb. Om te voorkomen dat andere ook hun geld kwijtraken!

Antwoord op hun reactie:
Het gaat om de bestelling met factuurnummer: INV05142. Order staat op naam van mijn vriendin Jacky Sanders.

Geen mailcontact? Denk het toch van wel:
Eerste mail door mij verzonden op: 14-5-2017
Antwoord ontvangen op: 19-5-2017

Ik heb nogmaals een mail gestuurd op: 31-5-2017
Antwoord ontvangen op: 6-6-2017
Ik heb hierop geantwoord op 6-6-2017
Toen weer van jullie een mail ontvangen op: 12-6-2017

En op 1-7-2017 heb ik mijn laatste mail gehad!

Op 12-7-2017 hebben jullie mij beloofd dat we de artikelen zouden ontvangen voor de einde van de maand of anders geld terug.
We zitten nu in de volgende maand en we hebben het geld niet terug ontvangen en ook geen artikelen ontvangen.

1 juli 2017

Beste Randy,

Ik heb jouw order proberen opzoeken maar helaas zie ik geen bestelling onder jouw naam. Graag ontvang ik het ordernummer zodat ik naar jouw bestelling kan kijken.

Groeten,

De verzending duurt te lang

De verzending duurt te lang
Het product us zeer mooi en goed !

30 juni 2017

Beste Shawnee,

Ik heb uw order er even bijgepakt en zie dat deze ruim binnen de leverdatum van 8 weken is gevallen. Wij vinden het jammer dat wij daarom ook maar drie sterren krijgen. Ook hebben wij een gratis zonnebril mee gestuurd. Wij hopen dat je deze review wilt herzien. Ook hopen wij dat het product naar wens is. Ook hier horen wij graag jouw mening over.

Team Dennis Strooband®

Een ster ivm geen levering van truien

Een ster ivm geen levering van truien, geld is nog niet terug gestort tot op heden. Wat we verschillende keren hebben gevraagd

25 juni 2017

Beste,

Bedankt voor uw recensie op trustpilot.nl. Wij vinden het spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag helpen wij u verder met uw probleem. Wij ontvangen graag een mail met uw ordernummer zodat wij u verder kunnen helpen. Als dank voor uw recensie ontvangt u morgen twee zonnebrillen. Wij hopen u hiermee toch iets blijer te maken.

Team STRBND

Bestel NOOIT iets bij deze 'webshop'

Bestel NOOIT iets bij deze 'webshop'! Oplichters!! Ik kan alleen maar aansluiten bij hetgeen ik hieronder heb gelezen. In januari bestelling geplaatst, eerst verandert de duur van de levering, daarna blijven de valse beloftes komen dat ze meteen verzonden worden. Dan, jammer genoeg, zijn er niet voldoende geproduceerd?! Dus, na 3 maanden wachten, dan toch maar geannuleerd. Ondertussen, 3 maand verder, nog niks op de bankrekening verschenen!! Eerst zouden ze op een fout en onbestaand rekeningnummer het bedrag hebben overgeschreven, hadden ze meer als een week voor nodig om uit te pluizen (voor hun is dit gelijk aan 2 werkdagen), nu had het maandag (19/06) op mijn rekening moeten staan. Ondertussen 21/06, en ra-ra, nog steeds niets ontvangen! Als kers op de taart: antwoord op je mails krijg je niet! Volgens mij dikke oplichters. Bestel dus NOOIT iets hier! Fijn hoor, je beste vriendin willen verassen met een cadeau dat nooit is aangekomen en er enkel armer van worden.

21 juni 2017

Beste Vicky,

Bedankt voor uw recensie op trustpilot.nl. Wij vinden het spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Wanneer je nog geen terugbetaling hebt ontvangen helpen wij je graag verder via de live chat op www.STRBND.com. Deze is iedere werkdag bereikbaar van 10:00 tot 15:00. Ook kunt u ons mailen op info@strbnd.com. Wij zullen dan binnen 3 a 4 werkdagen reageren. Als dank voor uw recensie ontvangt u morgen twee zonnebrillen. Wij hopen u hiermee toch iets blijer te maken.

Bestelling na enkele maanden wachten …

Benieuwd of het morgen op mijn rekening zal staan, had ik strbnd.com eerder opgezocht had ik nooit een bestelling geplaatst!!
Absurd dat deze 'webshop' nog mag verkopen!

Na reactie op deze site, achter twee dagen heb ik eindelijk mijn terugbetaling gekregen. Na maanden wachten.

20 juni 2017

Beste Delphine,

Wat spijtig om te horen dat je nog steeds aan het wachten bent op de terugbetaling. In ons systeem zie ik wel dat de terugbetaling succesvol is geweest. Graag hoor ik of je het geld hebt ontvangen. Omdat je een recensie hebt geschreven ontvang je van ons 2 gratis zonnebrillen. Deze zullen deze week bij jou geleverd worden.

Met vriendelijke groet
Team STRBND

Nooit meer een bestelling bij STRBND Merchandise

Ik heb 5 maanden gewacht op mijn bestelling. Als compensatie zou ik de verzendkosten terugkrijgen, wat niet is gebeurd. Uiteindelijk was ik het zo beu dat ik de bestelling heb geannuleerd. Als ik niet beter zou weten zou ik denken dat ik opgelicht ben. Hoe het er hier aan toe gaat is ronduit belachelijk.

16 juni 2017

Niet bestellen! Gaat niet zoals het hoort!!

Op 23 maart een bestelling geplaatst.. Overal op de website staat vermeld een levertijd van 4-6 weken. Okee prima, ik had hem immers pas 14 mei nodig. In de bevestigingsmail stond 6 - 8 weken levertijd.. nog steeds prima, want dan zou ik hem op tijd hebben. Tot slot: de laatste week niks ontvangen dus het pakketje geannuleerd. dit was geen probleem en ik zou mijn geld retour ontvangen.
Op 19 mei gevraagd naar een bevestiging hiervan en zeiden ze dat het 22 mei op me rekening moest staan, maar helaas.. Door vakantie vorige week weer gemaild.. Er was een storing en iets mis gegaan.. Vandaag, 12 juni zou ik het op me rekening moeten hebben, maar weer niet!

Ik wil gewoon een oplossing, want dit hoort niet!!

12 juni 2017

Beste Kellly,

Bedankt voor jouw bericht. Wanneer je het gisteren niet hebt ontvangen, zal dit wellicht vandaag zijn. Graag wil ik je vragen om nogmaals te kijken op jouw bankrekening om te kijken of het geld is gestort. Ook wil ik je vragen om dit in het bericht hierboven te zetten zodat wij weten of het opgelost is of niet.

Alvast bedankt

Team STRBND®

Smoesjes maar geen terugbetaling!

Na 1 jaar nog steeds geen terugbetaling gekregen van een bestelling die ik op voorhand betaald heb en nooit is geleverd. Bandieten!
Telkens een smoes wanneer je een mail stuurt en vraagt waarom de terugbetaling niet is gebeurd!

6 juni 2017

Beste Anke,

Bedankt voor jouw bericht. Ik vroeg me af of je het geld al had ontvangen. Zo niet, wil ik je graag vragen om contact op te nemen met de live chat op www.STRBND.com zodat we dit direct kunnen regelen. De live chat is iedere dag geopend van 10:00 tot 15:00.

Dennis Strooband

Best niets bestellen!

Normaal altijd goede ervaringen met webshops. Met deze webshop echter een zeer slechte ervaring. Een bestelling geplaatst in augustus 2016. Nooit een bestelling gekregen. Ik heb heel vaak mails gestuurd en telkens werd me gezegd om te wachten. In februari 2017 heb ik dan mijn bestelling maar geannuleerd. Ik zou mijn geld terug krijgen. Tot op heden heb ik niets terug gekregen. Had uiteindelijk niets anders verwacht... .
Op Facebook zie ik vaak reclame met kortingen op snapbacks van Strooband. Ik merk dat mensen dan zeer enthousiast reageren om een bestelling te plaatsen. Ik hoop dat ik hen hiermee kan waarschuwen.

Hieronder zie je een reactie van Strbnd. Heb ondertussen gedaan wat er gezegd wordt, maar natuurlijk nog steeds men geld niet terug gekregen ondanks dat ik met hun chat contact heb opgenomen. De laatste keer dat ik het probeerde, ging de chat plots offline toen ik mijn vraag doorstuurde... . Verschrikkelijke service. Het gaat misschien niet over een heel groot bedrag, maar het is het principe... .

4 juni 2017

Beste Bo,

Dennis Strooband

Slechtste service en klantcontact ooit!

Ik had ruim (8 juni) voordat ik op vakantie ging 2 petten besteld die mijn vriendin en ik speciaal voor die vakantie wilden hebben. Deze zouden eind juni binnen komen werd mij verteld. Wanneer ze 15 juli nog steeds niet binnen waren heb ik nogmaals contact opgenomen, hier werd mij verteld dat ik ze uiterlijk eind van de week binnen zou krijgen. Het probleem was echter dat ik 19 juli al weg zou zijn voor mijn vakantie. Toen ik dit aangaf werd mij verteld dat ik maar moest hopen dat ze op tijd binnen waren want annuleren ging niet meer. Zoals verwacht waren de petten dus niet op tijd binnen voor mijn vakantie. Ik heb op de dag voor vertrek nog contact opgenomen waar mij werd verteld dat ik ze maar binnen 2 weken moest retourneren. Bij uitleg dat het niet mogelijk was om ze binnen 2 weken te retourneren omdat ik 3 weken op vakantie ging, hadden ze geen oplossing en moest ik het zelf maar uitzoeken. Wij zijn de volgende dag lekker 3 weken op vakantie gegaan. Bij terugkomst lag er een briefje in de bus dat ze het pakketje mee terug hadden genomen omdat er niemand thuis was en dat ik het pakketje zelf kon ophalen bij een servicepunt. Ik heb het pakketje meteen de volgende dag opgehaald en contact opgenomen met STRBND over het mogelijk retourneren van mijn pakketje, het was immers hun fout dat ik anderhalve maand na bestelling mijn pakketje nog niet binnen had (wat mij bij bestelling binnen 2 weken werd beloofd). Er werd mij beloofd dat ze hun best gingen doen om het uit te zoeken en het op te lossen voor mij en dat ze binnen 2 dagen contact met mij zouden opnemen. Na een week niks gehoord te hebben probeerde ik weer contact te leggen met STRBND, dit resulteerde in geen reactie. Meteen erachter aan gebeld en daar werd mij verteld dat het op dat moment heel druk was en dat ze er mee bezig waren. Keer op keer moest ik zelf contact op nemen omdat ik niks van hen hoorden, en na 2 keer iemand te hebben gesproken, lukte het de rest van de pogingen niet om iemand te kunnen spreken. Ik heb op alle mogelijke manieren proberen om STRBND te bereiken maar ik kreeg 0,0 reactie. Dus nu een jaar later zit in nog steeds met de niet gebruikte petten in de doos en nog steeds krijg ik STRBND niet te pakken.. Wat mij betreft de slechtste service en klantcontact wat ik ook heb meegemaakt. Ik zou hier nooit meer iets bestellen!!

2 juni 2017

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. In januari 2 truien besteld maar tot op heden geen truien en ook geen geld terug. Je wordt maar aan het lijntje gehouden met smoesjes en elke keer wordt er weer gevraagd om je rekeningnummer. Kortom je wordt echt opgelicht.
Check Google maar, dan zie je dat ik niet de enige ben.

28 mei 2017

Beste Daisy,

Wij zijn bekend met het bericht wat op Google te vinden is. Helaas worden wij vergeleken met gokwebsites. Door onze lange levertijd wordt dit uiteraard door elkaar gehaald (wat wij zeker begrijpen). Het bericht is zeer schadelijk en wij proberen hierop het tegendeel te bewijzen. Uiteraard helpen wij je graag verder met jou klacht. Hiervoor wil ik vragen om jouw ordernummer en klacht te sturen naar info@strbnd.com. Mijn collega's zullen binnen 3 werkdagen reageren op jouw mail.