Ik had een abonnement afgesloten via Telenet (en na 2 jaar op dezelfde manier opgezegd) maar Streamz bleef apart aanrekenen, meer dan 2 jaar lang. Op mijn vraag tot terugbetaling kwam enkel het antwoo... Toon meer
Dieven! Ik heb een halfjaarlijks abonnement. Ik probeer Streamz te openenen, lukt niet. Meermaals geprobeerd, lukt niet. Ik krijg steeds een pop-up met reclame en een 'kortingscode' voor een jaarlijk... Toon meer
Heel erg slecht! Krijg nergens reactie op je betaald een jaar abonnement zegt hem dezelfde dag op en krijg je restrerende geld niet terug. Reactie geven ze niet meest slechte online stream wat er is,... Toon meer
Streamz is een bende oplichters
Ik kijk soms vtm go voor gemiste programma's.. wel 10x kwam de reclame erop probeer nu 1 maand streamz gratis.. zogezegd een proef..
Ikke dommerik dus gedaan.. paar x gebruikt maar vond het aanbod echt een flop en na 1 maand stopgezet.. 2x raden.. de 11,95€ worden mij aangerekend omdat ik volgens hun niet optijd heb opgezegd.. klantendienst is 0,0 en heb hun letterlijk gezegd dat het oplichters zijn. Mijn bank heeft gelukkig de betaling geannuleerd en ik ga er mee verder als het moet.. van orange op dezelfde moment 2 maand gratis aangeboden en ik durf het zelfs niet te openen want streamz komt met heel veel praatjes maar trap er niet in !
11,95€ voor wat? Kunnen we daar ook leren hoe we moeten oplichten en rijk worden zoals jullie ?! Ik zou me oprecht schamen om medewerker van dat bedrijf te zijn. Sommige mensen hebben het niet financieel breedt.. wat jullie doen is echt niet OK !
Niet echt tevreden
Niet echt tevreden. Als ik iets wil kijken stopt het na een minuut moet ik weer naar hoofdpagina gaan en verder kijken. Is nu al een maand dus ga dat abonnement stopzetten. Ook is het weer zo een ding de goeie dingen zijn met Streamz + moet je weer extra voor betalen. Nee bedankt geldklopperij.
Waardeloze helpdesk
Voor mij is er weinig interessants te rapen qua films en series maar dat kan voor iedereen anders zijn.
Mijn probleem is de absoluut waardeloze helpdesk. Men kan niet bellen of gebeld worden. Alles moet via chat. En dan maar wachten op antwoorden. Mijn probleem dat ik telkens weer moet aanmelden en dan foutmeldingen krijg kostte mij een mooie zomernamiddag. Uiteindelijk raakte ik weer in Streamz maar 's avonds weer zelfde probleem. Nu zou het aan mijn televisie liggen. Die werkt wel perfect met Netflix!!!!!
Amai zeg wat een geldklopperij
Amai zeg wat een geldklopperij. Belachelijk duur voor wat het is.
Dit is verdoken oplichterij
Dit is pure oplichterij. Wij hebben enkel de gratis serie "De Bende van Jan De Lichte" en zegden daarna ons account op. Omdat we wantrouwig waren, hebben we telefonisch contact genomen waarop een medewerker onze opzegging bevestigde. Hierna is er alsnog een jaar lang maandelijks een bedrag van onze rekening gehaald. Wij hebben urenlang aan de lijn gehangen en tal van mails verzonden. Tot 3 keer toe werd ons aan de lijn verzekerd dat we het geld terug krijgen, maar het gebeurt niet! Ook ons mailverkeer levert momenteel niks op. Foei! Wanneer wordt deze oplichterij eens bestraft?!
De besparingen zijn duidelijk merkbaar…
De besparingen zijn duidelijk merkbaar bij Streamz. Het aanbod van nieuwe series is mager. Home of HBO maar veel valt nu onder de HBO Max vlag waar ze enkel een (zeer) beperkt aanbod van kiezen. Bovendien blijft de beeldkwaliteit een doorn in het oog. De beeldkwaliteit gaat vaak niet verder dan VHS kwaliteit. De prijs is echter wel premium. DPG en Telenet gaan hier toch echt wel een nieuwe adem moeten vinden want prijs/kwaliteit is dit bijzonder matig!
Veel te duur voor wat het is
Ik had vroeger play, maar omdat ik graag naar de zenders van discovery en crime and investigation kijk, was ik verplicht om zelfs play more te nemen. Je krijgt dan streamz+ en de discovery zenders. Ik heb nooit maar 1 minuut gekeken naar streamz, wel door hun aanbod gebladerd maar wat een pulp en oude films zeg. En dat voor 25 euro in de maand, ik heb dit na 1 jaar opgezegd. En weet je wat ? Ik mis niks. Even kijken naar mijn telenet, extra pakketten, play more opgezegd en een dag later werd ik opgebeld door hun callcenter met de vraag waarom ik dit stopzet. Mijn antwoord? Veel en veel te duur voor wat het is.
Onterecht 143,40 euro van onze rekening gehaald.
Ons 2-weken gratis abonnement na 1 week afgezegd en niet meer gekeken. Toch 12 maanden lang 11,95 euro van onze Creditrekening gehaald. Onze fout uiteraard om dit niet na te kijken. Streamz weigert om een terugbetaling te doen. Het betreft 143,40 euro. Een schandalige, maffiose streamingsdienst. Wanpraktijken die eigenlijk aangepakt dienen te worden op grotere schaal.
Veel bugs in de app
Veel bugs in de app. Afleveringen blijven soms ineens hangen en willen niet meer laden. De volgende aflevering speelt dan ineens weer wel.
Platform is verschrikkelijk slecht.
Pure maffia!
Pure maffia!
Na mijn 14dagen proeftijd kreeg ik terug een mailtje dat ik recht had op 14 dagen gratis kijken. Ik dacht, prima, dan doen we dat opnieuw!
Ik moest slechts 50 cent betalen die ik vervolgens terug kreeg, echter werd er 5 dagen later toch nog 20 euro afgetrokken...
Ongezien!
Streamz verbruikt veel meer bandbreedte…
Streamz verbruikt veel meer bandbreedte dan bijvoorbeeld Netflix. Na 2 weken hadden wij onze datalimiet bereikt terwijl bij Netflix we nooit onze limiet bereikten. We hadden een verbruik tot wel 3GB per uur op een smartphone! Je kan de beeldkwaliteit ook niet instellen in de App. Je zou bijna denken dat Telenet je wil dwingen naar een duurder abonnement ... Daarnaast tonen ze ook hun premium+ films waarvoor je moet bijbetalen prominent in de App. Hier heb ik totaal geen boodschap aan.
Klantvriendelijkheid nihil
Klantvriendelijkheid nihil. Intransparantie met tijdelijke promoties en starre procedures bij de klantendienst. Spijtig dat dit de enige aanbieder van HBO is in Vlaanderen.
Misleidend proef aanbod
Misleidend proef aanbod. App hapert constant. Slecht aanbod van films en series. Nooit meer
Niet wat ik ervan verwacht had..
Niet wat ik ervan verwacht had... Het aanbod is redelijk beperkt, je bent snel uitgekeken. Voor dit aanbod verschrikkelijk duur, ook is de app niet helemaal op punt gesteld. Wat mij nog harder teleurstelt is hun manier van werken. Kreeg 1 maand gratis van Humo, er stond, wordt verlengd op 31 Januari. Toen ik probeerde op te zeggen bleek dat je dat binnen 24 uur moest doen, kortom, één maand €12 betalen zonder reden, voor 2 uurtjes verschil! Geen herinnering of niets. Klantendienst kan hier niets aan doen, toch ben ik ze dankbaar voor de moeite, zij kunnen ook niks doen aan een slecht beleid.
Hapert constant…
Traag traag traag!
Top app...heb deze dienst reeds enkele…
Top app...heb deze dienst reeds enkele maanden...nog nooit vastgelopen of gehaperd!
Het hapert teveel om de twee min.
Er is nog veel werk aan deze app
Er is nog veel werk aan deze app.
De prijs ligt hoog voor het aanbod.
Alleen hbo heeft me over de meet getrokken om deze streamingsdienst aan te schaffen. De qualiteit is slecht.
de serie die je kijkt terug hervatten is een ramp.
voorruit/achteruit spoelen is een opgave die met stukken en brokken gebeurd.
Zeer veel irritatie.
Ik heb het meteen voor een jaar aangeschaft ik werk hier nu 2 dagen mee.
1 ster zijn er 2 teveel.
mvg