Ik probeer al een maand mijn Stripe-account op te zetten, maar loop vast op een triviale postcodefout die niet opgelost wordt, ondanks meerdere (inmiddels 23 heen en weer) e-mails. Krijg veelal middel... Toon meer

Niet gebruiken! Ik ben een klein, beginnend bedrijf en dacht dat ik alles goed deed, totdat mijn account zomaar zonder duidelijke reden werd bevroren. Dit is ontzettend frustrerend, want het belemme... Toon meer

We kunnen uw betaling niet vinden zei de online tool, neem contact op. Maar contact opnemen kan alleen als je een account aanmaakt en een account aanmaken kan alleen als je een bedrijf bent. Dus geen... Toon meer

Laat ik eens een positieve review schrijven tussen alle negatieve 😃 echt vervelend dat jullie alle negatieve reviews van mensen die hun pakketje niet hebben ontvangen op jullie bordje krijgen,... Toon meer

1. Betalingsdienst

Millions of businesses of all sizes—from startups to large enterprises—use Stripe’s software and APIs to accept payments, send payouts, and manage their businesses online. It's the payment infrastructure for the internet

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

17K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Stripe is het meest klantonvriendelijke…

Stripe is het meest klantonvriendelijke bedrijf wat er bestaat. Er staat ongeveer 10k euro's vast op mijn account. Ik kan geen betalingen meer doen en als ik dit wil oplossen met de klantenservice reageren ze gewoon niet meer. Het is echt onbeschoft hoe ze met je omgaan. Ik heb al 100 mails gestuurd en dan wordt er eerst op gereageerd en vervolgens laten ze weer niks van zich horen. Het probleem kan makkelijk opgelost worden.
MENSEN KIJK UIT MET HET OPENEN VAN EEN ACCOUNT BIJ STRIPE WANT WAAR ZE JE KUNNEN NAAIEN DOEN ZE DAT!!!!

PS Als jullie dit van stripe lezen. Ik haal deze review weg en plaats een positieve als jullie mij helpen met het oplossen van dit probleem.

19 februari 2025

Antwoord van Stripe

Hoi Alex, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te geven. Er zijn een aantal redenen waarom een Stripe-account niet meer kan worden ondersteund, en we streven ernaar om zoveel mogelijk transparantie te bieden als dingen gewoon niet goed bij elkaar passen. Als u denkt dat er meer is om over na te denken, volg dan de instructies in de e-mail die we hebben gemaakt met betrekking tot uw account, of via een van onze ondersteuningsopties die beschikbaar zijn op https://support.stripe.com/contact. We waarderen je interesse in Stripe en we wensen je veel succes in de toekomst.

Eetkamerstoelen stoelen besteld nooit ontvangn

Eetkamerstoelen stoelen besteld staat er op mijn afschrift Direct bestrating via Stripe Technology Europe LTD ,banknr LU41408000052786499 ,dus je begrijpt geen stoelen ontvangen

Antwoord van Stripe

Hoi Mevrouw, wij begrijpen uw situatie en willen u graag helpen met wat duidelijkheid. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Helaas hebben we niet de bevoegdheid om actie te ondernemen namens bedrijven die Stripe gebruiken, inclusief het uitvoeren van bestellingen en verzending. Het is het beste om opnieuw contact met hen op te nemen om de status van de bestelling te verduidelijken.

Als u alle mogelijkheden heeft uitgeput om contact op te nemen met het bedrijf, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met uw bank om uw opties te verkennen, inclusief het indienen van een geschil met het bedrijf. Wanneer u een geschil indient, zal uw bank alle relevante informatie aan Stripe verstrekken en zullen wij die informatie gebruiken in onze lopende werkzaamheden om onregelmatigheden te bestrijden. Meer informatie over het betwisten van een aankoop via Stripe vind je hier: https://support.stripe.com/questions/disputing-a-purchase-made-through-stripe.

betaling in GBP onmogelijk in België

Bij een betaling in GBP naar een Engels bedrijf, werd mijn Mastercard (krediet) geblokkeerd wegens een verdachte transactie. Nadat de bank dit had opgelost, heb ik vandaag een nieuwe poging ondernomen. Nu was de vraag van Stripe om dan een debetkaart te gebruiken. Maar die heeft geen CVC. Dus opnieuw een probleem.

17 februari 2025

Antwoord van Stripe

Hallo Jan, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen! Betalingen kunnen om verschillende redenen mislukken. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je de aankoop wilde doen en hen Stripe te laten contacteren, zodat we dit kunnen onderzoeken. Vraag hen om ons een charge-ID of kaart-ID te geven, zodat we dit verder kunnen oplossen. Zodra ze dat doen, gaan we dit meteen onderzoeken.

Doe geen zaken via Stripe

Ze doen veel zaken met webshops die niet leveren en verwijzen je dan door naar je eigen bank. Het lijkt erop dat ze het daarbij laten zonder enige actie richting de frauduleuze leverancier (in dit geval nailsyoonmi).

Antwoord van Stripe

Hallo daar wij begrijpen uw situatie en willen u graag helpen met meer duidelijkheid. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Helaas hebben we niet de bevoegdheid om actie te ondernemen namens bedrijven die Stripe gebruiken, inclusief het opzeggen van uw abonnement. Het is het beste om opnieuw contact met hen op te nemen om de status van het abonnement te verduidelijken.

Als u alle middelen heeft uitgeput om contact op te nemen met het bedrijf, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met uw bank om uw opties te verkennen, zoals het indienen van een bezwaar tegen het bedrijf. Wanneer u een bezwaar indient, verstrekt uw bank alle relevante informatie aan Stripe, en wij gebruiken deze informatie in onze voortdurende werkzaamheden om onregelmatigheden tegen te gaan. U heeft de mogelijkheid hier meer informatie te vinden over het betwisten van een aankoop die via Stripe is gedaan: https://support.stripe.com/questions/disputing-a-purchase-made-through-stripe.

JANSEN-FASHION .NL bestelling geplaatst…

JANSEN-FASHION .NL bestelling geplaatst en betaald. Nooit ontvangen. Oplichting en fraude. Tracking is niet te volgen vanuit Nederland.

25 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hallo daar, we begrijpen dat je graag een update wilt over je bestelling. Stripe is echter een online betalingsverwerkingsplatform waarmee bedrijven over de hele wereld betalingen via internet kunnen accepteren. Als gevolg hiervan hebben we niet de zichtbaarheid van uw bestelling en de bevoegdheid om namens verkopers een terugbetaling uit te voeren. Alleen de handelaar kan een terugbetaling doen en daarom is de beste volgende stap om rechtstreeks contact met hen op te nemen [0].

Als uw problemen nog steeds aan de gang zijn, neem dan contact met ons op via een van de ondersteuningsopties die beschikbaar zijn op [1] en we zullen eraan werken om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

[0] https://support.stripe.com/questions/refund-requests-for-a-purchase-made-through-a-business-using-stripe
[1] https://support.stripe.com/contact/

Gewoon spullen leveren die besteld en…

Op 14 januari spullen besteld en betaald
op de afgesproken termijn geen levering.
Op 21 januari opnieuw iets besteld en betaald en u raad het al niets geleverd.
De bestelling was bij Promo Agency Ltd. Via Stripe. Gewoon spullen leveren die besteld en betaald zijn. STELLETJE OPLICHTERS.
En als jullie alleen faciliteren aan oplichters maakt dat jullie geen haar beter.

14 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hallo Peter, we begrijpen je situatie en willen je graag helpen met wat duidelijkheid. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Helaas hebben wij niet de bevoegdheid om actie te ondernemen namens bedrijven die Stripe gebruiken, zoals het versturen van bestellingen/aankopen.

Als je alle mogelijkheden hebt uitgeput om contact op te nemen met het bedrijf, kun je contact opnemen met je bank om je opties te bekijken, waaronder het indienen van een geschil met het bedrijf. Wanneer u een geschil indient, zal uw bank alle relevante informatie aan Stripe verstrekken en zullen wij die informatie gebruiken in ons doorlopende werk om onregelmatigheden te bestrijden. Meer informatie over het betwisten van een aankoop via Stripe vindt u hier: https://support.stripe.com/questions/disputing-a-purchase-made-through-stripe

Betaald artikel niet ontvangen . Op 20/1/25 heb ik €40,72 overgemaakt…

Op 20 januari heb ik €40,72 overgemaakt voor twee handwarmers ( Hayir Holding B.V.), maar niets ontvangen. Hoe krijg ik mijn geld terug?
A.Ham

20 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hoi Annemarie, het spijt ons dit te horen en we willen duidelijkheid bieden om je te ondersteunen. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Als gevolg hiervan hebben we niet de bevoegdheid om namens merchants een terugbetaling uit te voeren. Alleen de handelaar kan een terugbetaling doen en daarom is de beste volgende stap om rechtstreeks contact met hen op te nemen.

Hoewel we geen terugbetaling kunnen doen namens een bedrijf, kun je onze tool voor het veilig opzoeken van kosten gebruiken om meer informatie over het bedrijf te vinden en rechtstreeks contact met het bedrijf op te nemen. Meer hierover vindt u hier: https://support.stripe.com/questions/unknown-charge-from-stripe

Als u nog vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met ons op via https://support.stripe.com/contact/.

Zomaar geld afgeboekt van mijn rekening

Vandaag is er geld afgeboekt van mijn rekening, staat bij dat er een machtigingskenmerk is, maar ik heb nooit iets besteld wat via strips gaat, noch toestemming ooit gegeven. Wilde contact met stripe opnemen. Maar bij het invoeren van mijn email adres krijg ik de melding dat ik een zakelijke mail adres moet gebruiken. Je kunt dus als consument geen contact opnemen met dit bedrijf. Heb het bedrag terug geboekt dan melden ze zich maar via de mail.

10 februari 2025

Antwoord van Stripe

Hallo daar wij begrijpen uw situatie en willen u graag helpen met meer duidelijkheid. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Helaas hebben we niet de bevoegdheid om actie te ondernemen namens bedrijven die Stripe gebruiken.

Maakt oplichting mogelijk via Limburg…

Maakt oplichting mogelijk via Limburg city outlet koop je een mooie trui maar komt nooit binnen. Oplichters gebruiken Duits Iban. En ze kunnen anoniem geld krijgen

Antwoord van Stripe

Hallo Vico wij begrijpen uw situatie en willen u graag helpen met meer duidelijkheid. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Helaas hebben we niet de bevoegdheid om actie te ondernemen namens bedrijven die Stripe gebruiken, inclusief het opzeggen van uw abonnement. Het is het beste om opnieuw contact met hen op te nemen om de status van het abonnement te verduidelijken.

Maakt fraude mogelijk

Maakt fraude mogelijk. Oplichters kiezen stripe zodat ze anoniem betalingen kunnen ontvangen. Stripe lijkt dit niks uit te maken.

12 januari 2025

Betaling gedaan aan Blue Alchemy via…

Betaling gedaan aan Blue Alchemy via Stripe. NOOIT iets ontvangen. Treurig dat jullie je betalingsysteem hieraan verbinden!!

17 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hallo daar, het spijt ons dit te horen, en we willen je graag duidelijkheid geven om je te helpen. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Als je een afschrijving van ons op je creditcardafschrift ziet, heb je mogelijk iets gekocht bij een bedrijf dat Stripe gebruikt, waarbij de bedrijfsnaam zelf niet zichtbaar was in de omschrijving op je bankafschrift. Hoewel wij geen restitutie mogen uitgeven namens een bedrijf, is het mogelijk om via onze beveiligde zoektool meer details over het bedrijf te vinden en direct contact met hen op te nemen. Je vindt hier meer informatie: https://support.stripe.com/questions/unknown-charge-from-stripe

Als je denkt dat er frauduleuze kosten in rekening zijn gebracht, raden we je ten zeerste aan eerst contact op te nemen met het betreffende bedrijf om het probleem op te lossen. Als het bedrijf echter niet reageert of de oplossing onbevredigend is, is de volgende stap het indienen van een geschil bij je bank. Wanneer je een geschil indient, geeft je bank alle relevante gegevens door aan Stripe, en we gebruiken deze gegevens in onze voortdurende inspanningen om fraude te bestrijden. Je mag hier meer te weten komen over het betwisten van een aankoop die via Stripe is gedaan: https://support.stripe.com/questions/disputing-a-purchase-made-through-stripe.

Incassoterreur van Stripe

In mei 2024 heb ik een abonnement genomen op het freelanceplatform Hoofdkraan en via iDeal zes maanden vooruitbetaald (t/m 1 november 2024).
Tot mijn grote ergernis begon Stripe, het betalingssysteem waarmee Hoofdkraan werkt, ten onrechte ook maandelijks een bedrag te incasseren. Wekenlang heb ik deze dubbele incasso's gestorneerd en ondertussen via Stripe en Hoofdkraan geprobeerd ze te beëindigen. Hoofdkraan verwijst naar Stripe, en van Stripe komt er geen enkele reactie.
Uiteindelijk heb ik Stripe als incassant geblokkeerd bij mijn bank en het abonnement op Hoofdkraan opgezegd.

Vanaf deze week probeert Stripe weer het maandbedrag voor Hoofdkraan te incasseren. Onrechtmatig, aangezien mijn abonnement op 1 november 2024 is geëindigd.
Hoofdkraan verwijst naar Stripe onder het mom van 'wij kunnen de incasso's in Stripe niet stopzetten'.

Door de blokkering mislukken de incasso's (gelukkig), maar de volgende dag probeert Stripe ze gewoon weer te incasseren. Elke ochtend staat mijn mailbox vol met tientallen mailtjes dat de incasso mislukt is. Ja duh...
Heb hen ook al meerdere malen gemaild, maar geen enkele reactie van Stripe.

Hoe kom ik ooit van die incasso's af?

31 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hoi Wendy, wij begrijpen uw situatie en willen u graag helpen met meer duidelijkheid. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Helaas hebben we niet de bevoegdheid om actie te ondernemen namens bedrijven die Stripe gebruiken, inclusief het opzeggen van uw abonnement. Het is het beste om opnieuw contact met hen op te nemen om de status van het abonnement te verduidelijken.

Zoals al bij meerdere recensies word je…

Zoals al bij meerdere recensies word je totaal besodemieterd door bepaalde bedrijven.
Idd bij aankoop en na betaling bij Stripe Technology ….GEEN‼️‼️… bevestigingsmail…naar klant retour.
Hier moet toch tegen opgetreden worden en bekend zijn‼️… door zóveel klachten.
Het blijkt dus een geweldige dekmantel te zijn om mensen geld afhandig te maken.
Dus ook in mijn geval bij bedrijf.. “ondergoeden.com”
Niet bepaald gewèldige reclame voor jullie zelf als bedrijf… of gaat het hier ook alleen maar om het geld?
En zoals jullie melden om ZELF uit te gaan zoeken en gaan melden etc. is HELEMAAAAAL van de zotte..
Jullie als Stripe Technology hebben geïncasseerd dus jullie zijn verantwoordelijk voor BETALINGSverkeer..
Zóooo irritant weer door het “afschuifsysteem” als iets fout gaat…

13 november 2024

Cheqo /Starie / Stripe Technology Oplichters

Opgelicht via webshop Cheqo.nl.. Bedrijf achter de webshop Starie.
Bestelling werd na de betaling door hun geannuleerd en ze geven geen gehoor op de terugbetaling.
IDeal betaling is betaalsysteem via Stripe Technology gegaan.
Ik adviseer gedupeerden die via een webhop zijn opgelicht en de betaling via Stripe Technology is gedaan aangifte te doen bij de politie tegen beide.

24 januari 2025

Heb een betaling gedaan van 119.90

Heb een betaling gedaan van 119.90
Krijg het gevoel dat er iets niet klopt
Dit was naar Bolitino via stripe technology
Europa Ltd
Kan helemaal niets terug vinden in mijn mail
Ben bang dat ik erin geluisd ben

15 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hoi Suze, het spijt ons dit te horen en we willen duidelijkheid bieden om je te ondersteunen. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. We hebben geen hand in de uitvoering van bestellingen, verzending of iets anders.

Hoewel we geen terugbetaling kunnen doen namens een bedrijf, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf waar je hebt besteld. Meer hierover vindt u hier: https://support.stripe.com/questions/refund-requests-for-a-purchase-made-through-a-business-using-stripe?locale=nl-NL

Als je al alle middelen hebt uitgeput om het probleem met het bedrijf te communiceren en ze reageren niet, is de volgende beste stap om contact op te nemen met je bank om een geschil tegen het bedrijf in te dienen.

Ik heb een boorhammer besteld met een…

Ik heb een boorhammer besteld met een betaling van €99.90 Ik ontving geen bevestigingsmail, waarop ik contact heb gezocht. Zij zouden het uitzoeken.
Verder heb ik niets meer vernomen van deze firma. De betaling is op een rekening van u gedaan, dat is nog wel gecontroleerd.
Ik zou u dan ook willen vragen voor niet geleverde producten, graag mijn betaling terug te storten.
De betaling is gedaan op 03 januari 2025

3 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hoi Fuat, het spijt ons om dit te horen en we willen duidelijkheid verschaffen om je te ondersteunen. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Als je een bedrag van ons op je creditcardafschrift ziet, is het mogelijk dat je iets hebt gekocht bij een bedrijf dat Stripe gebruikt en dat het bedrijf zelf niet werd weergegeven in de beschrijving van je bankafschrift.

Hoewel we niet in staat zijn om namens een bedrijf een terugbetaling uit te voeren, kun je onze beveiligde tool voor het opzoeken van kosten gebruiken om meer details over het bedrijf te vinden en rechtstreeks contact met hen op te nemen. Meer informatie hierover vind je hier: https://support.stripe.com/questions/unknown-charge-from-stripe

Als je nog meer vragen hebt, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via https://support.stripe.com/contact/ .

OPLICHTING

Wij hebben een bestelling geplaatst Bij TEGET LTD met betaling via Stripe een bedrag van € 119.90 wij kunnen geen contact krijgen met TEGET LTD
WAAR KUNNEN WIJ HET GELD TERUG KRIJGEN
DE BETALING GAAT MET JULLIE NAAM

14 januari 2025

Antwoord van Stripe

Hallo Richard, het spijt ons dit te horen, en we willen je graag duidelijkheid geven om je te helpen. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Als je een afschrijving van ons op je creditcardafschrift ziet, heb je mogelijk iets gekocht bij een bedrijf dat Stripe gebruikt, waarbij de bedrijfsnaam zelf niet zichtbaar was in de omschrijving op je bankafschrift. Hoewel wij geen restitutie mogen uitgeven namens een bedrijf, is het mogelijk om via onze beveiligde zoektool meer details over het bedrijf te vinden en direct contact met hen op te nemen. Je vindt hier meer informatie: https://support.stripe.com/questions/unknown-charge-from-stripe

Opgelicht MaxDeals via Stripe…

Opgelicht MaxDeals via Stripe Technologie
Online bestelling gedaan en betaald. 20-11-2024
Bedrag € 29,99. Product van Rituals.
diverse keren contact gehad met Stripe Techn.maar geen geld terug.
Kortom niets bestellen. zijn oplichters

20 november 2024

Antwoord van Stripe

Hallo Ellen, het spijt ons dit te horen, en we willen je graag duidelijkheid geven om je te helpen. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Als je een afschrijving van ons op je creditcardafschrift ziet, heb je mogelijk iets gekocht bij een bedrijf dat Stripe gebruikt, waarbij de bedrijfsnaam zelf niet zichtbaar was in de omschrijving op je bankafschrift. Hoewel wij geen restitutie mogen uitgeven namens een bedrijf, is het mogelijk om via onze beveiligde zoektool meer details over het bedrijf te vinden en direct contact met hen op te nemen. Je vindt hier meer informatie: https://support.stripe.com/questions/unknown-charge-from-stripe

ik heb een bestelling gedaan en betaald…

ik heb een bestelling gedaan en betaald 89,95 aan jullie voor een bestelling bij van laar mode op 17 december 2024. aangezien er niets geleverd word wil ik mijn geld terug. heb contact gehad met van laar mode die houd mij aan het lijntje met allerlij smoesjes maar levert niets en betaald niets terug, ik lees hier wel al jullie standaard reacties dat ik contact moet opnemen met de leverancier wat ik dus al steeds doe. of met mijn bank die niets doet aan met ideal betalingen. mijn geld is naar jullie rekening gegaan dus wil ik het van jullie terug. en kom niet weer aan met die standaard reactie dat jullie niet kunnen terug betalen. de politie is al ingelicht over van laar mode. als jullie niet mijn geld terugstorten zet ik bij de aangifte ook jullie naam en adres. en op 29012025 nog steeds net zover. smoesjes van van laar mode. geen geld terug en geen product. en voor stipre moet ik eerst weer een account aanmaken en mijn bank vragen om contact met jullie op te nemen. maar de abn doet helemaal niets als je met ideal hebt betaald

17 december 2024

Antwoord van Stripe

Hallo Petronella, het spijt ons dit te horen, en we willen je graag duidelijkheid geven om je te helpen. Stripe is een betalingsverwerker die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen betalingen te accepteren via hun websites, apps en winkels. Als je een afschrijving van ons op je creditcardafschrift ziet, heb je mogelijk iets gekocht bij een bedrijf dat Stripe gebruikt, waarbij de bedrijfsnaam zelf niet zichtbaar was in de omschrijving op je bankafschrift. Hoewel wij geen restitutie mogen uitgeven namens een bedrijf, is het mogelijk om via onze beveiligde zoektool meer details over het bedrijf te vinden en direct contact met hen op te nemen. Je vindt hier meer informatie: https://support.stripe.com/questions/unknown-charge-from-stripe