Structura Reviews 274

TrustScore 3 uit 5

3,1

Duidelijk aangegeven dat we geen Immo makelaar wouden. Thierry heeft zich toch opgedrongen met het verhaal dat hij op zoek was voor investeerders. We hebben nogmaals laten weten dat we enkel onze t... Toon meer

Het samenwerken met Structura was een heel aangename ervaring. Je voelt echt dat er een team experts zich over jou ontfermt om de verkoop van de woning zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heb ik ge... Toon meer

Wij hebben al verschillende keren met een immokantoor gewerkt maar geen enkel kantoor kan aan deze ruiken. Een schatting waar werk in gestoken wordt, aantrekkelijke voorstelling van het huis met zeer... Toon meer

Top rondleiding gegeven door Sam! Heel aangenaam, volledige uitleg, kent het pand duidelijk zowel de voordelen als nadelen en gebreken, laat ook voldoende stiltes en ruimte aodat we zelf even kunnen... Toon meer

Lokale experten in vastgoed. Of het nu gaat over het kopen van een appartement, renoveren van een rijhuis of verhuren van een luxevilla, het team van Structura doet het met passie voor het vak en liefde voor onze klanten en regio. Wij gaan voor 100% vertrouwen. Dankzij onze uitgebreide kennis over de vastgoedmarkt en lokale expertise in de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen vervullen we elke woonwens. Des experts locaux en immobilier. Qu’il s’agisse de l’achat d’un appartement, de la rénovation d’une maison ou de la location d’une villa de luxe, l’équipe de Structura s’en chargera avec passion et amour car nous portons nos clients et notre région dans le coeur. Faites nous confiance, nous ne vous décevrons pas. Nous réaliserons votre rêve immobilier grâce à notre expertise et notre connaissance détaillée du marché immobilier du Brabant flamand, de Bruxelles et de Flandre orientale.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Het startbod voor de verkoop was veel…

Het startbod voor de verkoop was veel te hoog.Na enkele tijd terug geprobeerd aan een veel lagere prijs te verkopen,was tegen mijn goesting het bod dat ik kreeg ,maar uiteindelijk toch een compromis getekend.

Antwoord van Structura

Dag Jonny, bedankt voor je waardevolle feedback. We vinden het zeer jammer om te horen dat je deze verkoop zo hebt ervaren.

Altijd doeltreffend

Altijd doeltreffend, zeer aangename mensen , kennen goed hun vak,altijd met hun gewerkt voor verkoop en huur in de streek Wemmel,Meise,Merchtem

Antwoord van Structura

Bedankt voor de 5 sterren!

Ongevraagde spam.

Zonder van jullie diensten gebruik gemaakt te hebben word ik gevraagd een review te schrijven.

Antwoord van Structura

Bedankt voor je review. We verwelkomen je graag in één van onze kantoren en excuseren ons alvast voor de ontvangen e-mail.

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. Geen kandidaat kopers. Een jaar lang. Prijs 2 x serious moeten zakken. Vreselijke emotionee en financiëlel slechte ervaring.

Antwoord van Structura

Bedankt voor je bericht. Jammer te lezen dat de service niet aan de verwachtingen voldeed. Wij werken elke dag aan de verbetering van onze diensten.

geen professionele hulp en nadien niets meer gehoord

jullie hebben ons nooit professioneel geholpen met het zoeken van een appartement. Meer nog we hebben 3 appartementen laten bezichtigen (niet passend aan onze eisen bv. geen groot terras,...) en verder hebben nooit meer iets gehoord. Jullie moeten geen moeite doen we hebben zelf iets gevonden.

Antwoord van Structura

Bedankt voor de waardevolle feedback. Jammer om te horen dat we jullie niet hebben kunnen helpen in jullie zoektocht. Toch nog onze felicitaties met jullie nieuwe woonst.

verkoop

Vriendelijk ontvangen op het afgsproken tijdspit.
Wij ontvingen een gefundeerd advies op onze vragen.
De opdracht wordt ernstig en met beroepsbekwaamheid en inzet behandeld

Antwoord van Structura

Voor Structura staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer!

Verkopen en kopen

Heel goede ervaring en service zowel met de verkoop van mijn huis als de aankoop van mijn appartement.
Een echte aanrader.

Antwoord van Structura

Dag Luc, bedankt voor uw enthousiaste review.

Goede service en contactname

Goede service en contactname, alleen jammer dat ze niet hadden wat ik zocht.
Vandaar de neutrale review. Maar zeker aan te raden.

Bedankt voor de review!

Een trouw en standvastig team dat ons…

Een trouw en standvastig team dat ons op maat advies geeft en onze persoonlijke vragen vakkundig beantwoordt.

Antwoord van Structura

Dag Ella, bedankt voor je fijne review. Graag tot een volgende keer!

Ik heb nooit beroep gedaan op de…

Ik heb nooit beroep gedaan op de diensten van Structura.

Antwoord van Structura

Bedankt voor je review, Guy. We verwelkomen je graag in één van onze kantoren en excuseren ons alvast voor de ontvangen e-mail.