Structura Reviews 274

TrustScore 3 uit 5

3,1

Het samenwerken met Structura was een heel aangename ervaring. Je voelt echt dat er een team experts zich over jou ontfermt om de verkoop van de woning zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heb ik ge... Toon meer

Top rondleiding gegeven door Sam! Heel aangenaam, volledige uitleg, kent het pand duidelijk zowel de voordelen als nadelen en gebreken, laat ook voldoende stiltes en ruimte aodat we zelf even kunnen... Toon meer

Lokale experten in vastgoed. Of het nu gaat over het kopen van een appartement, renoveren van een rijhuis of verhuren van een luxevilla, het team van Structura doet het met passie voor het vak en liefde voor onze klanten en regio. Wij gaan voor 100% vertrouwen. Dankzij onze uitgebreide kennis over de vastgoedmarkt en lokale expertise in de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen vervullen we elke woonwens. Des experts locaux en immobilier. Qu’il s’agisse de l’achat d’un appartement, de la rénovation d’une maison ou de la location d’une villa de luxe, l’équipe de Structura s’en chargera avec passion et amour car nous portons nos clients et notre région dans le coeur. Faites nous confiance, nous ne vous décevrons pas. Nous réaliserons votre rêve immobilier grâce à notre expertise et notre connaissance détaillée du marché immobilier du Brabant flamand, de Bruxelles et de Flandre orientale.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Arrogante ervaring

Duidelijk aangegeven dat we geen Immo makelaar wouden. Thierry heeft zich toch opgedrongen met het verhaal dat hij op zoek was voor investeerders. We hebben nogmaals laten weten dat we enkel onze tijd in een afspraak wouden steken indien het daadwerkelijk voor een investeerder was en niet voor een verkooppraatje om zichzelf aan te prijzen als Immo makelaar. Helaas was dit wel het geval, op een nogal directe manier, die niet prettig aanvoelde.
Toen ik hem hierop aansprak dat ik het niet ok vond maakte hij me uit voor 'arrogant'.
Ik denk dat onze grens die we heel duidelijk en zelfs meermaals aangegeven hadden gewoon los negeren het toppunt van arrogantie is. Jammer van onze tijd en absoluut geen aanrader.
Wees dus op je hoede.

4 maart 2026

Oplichters

Draait enkel om geld word bij het kijken van huurpand geld gegeven aan de man van het Immo kantoor aan de heer Sonck bende oplichters!

22 januari 2026

Racistisch kantoor.

Dit immo kantoor verhuurt niet aan mensen met een andere nationaliteit, of buitenlandse naam of geaardheid.

Je moet Bart, Tom, Evelien ,etc heten.

Al 2 jaar probeer ik iets te huren, en telkens word ik.zogezegd niet geselecteerd. Ongeacht ik al meer dan 8 panden van hun fysiek heb bezocht. Nu moet het net lukken dat er een pand vrijkwam van familievrienden. Structura heeft de opdracht van de beide eigenaars gekregen om mij als kandidaat te weerhouden.
Structura heeft mij op geen enkel moment de mogelijkheid gegeven om een afspraak in te plannen, ongeacht ik het contactformulier had ingevuld.

Na 2 jaar weet ik nu eindelijk waarom ik nooit werd weerhouden.

Deze kijken enkel naar de naam, en als je geen Bart of Els heet verhuren deze niet. Schandelijk anno 2025, zeker gezien ik een eigen zaak heb met een enorme jaarlijkse omzet.

Voor mij zelfs geen 1 ster waard.

2 oktober 2025

Foutieve reclame

Onlangs gemerkt dat ze panden op Facebook plaatsen als “ succesvol verkocht “ waar dat helemaal niet klopt ! Dit is foutieve reclame waardoor ze mensen willen lokken voor verkoop te doen van hun pand .

16 november 2024

Structura: aan te raden.

Wij hebben al verschillende keren met een immokantoor gewerkt maar geen enkel kantoor kan aan deze ruiken. Een schatting waar werk in gestoken wordt, aantrekkelijke voorstelling van het huis met zeer goede fotograaf, bijgevolg zeer veel bezoeken waarbij de makelaarster geen moeite schuwt. Bovendien een zeer eerlijke en faire firma bij de afrekening. In het bijzonder wil ik Caroline Pittevils bedanken voor al de moeite die ze erin stak. Na elk bezoek kreeg ik een telefoontje met de stand van zaken. Kortom, dit immokantoor is een aanrader!

30 april 2024

Professioneel

Professioneel, zeer snel, duidelijke communicatie en altijd vriendelijk

22 november 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de mooie feedback!

Sam overtrof mijn verwachtingen

Sam overtrof mijn verwachtingen. Zeer deskundig, attent en hielp me snel mijn ideale woning te vinden. Een vlotte en plezierige ervaring, ik beveel deze makelaar ten zeerste aan!

9 november 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne review en de vijf sterren!

Zeer correct

Zeer correct, vlotte samenwerking, goede communicatie. Zeker een aanrader of voor herhaling vatbaar.

2 november 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne review!

Zeer tevreden over mijn ervaring met…

Zeer tevreden over mijn ervaring met het STRUCTURA-bureau. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. Het goede advies van de heer SAM heeft mij enorm geholpen. En ook de heer Robin, een zeer vriendelijk persoon.

31 oktober 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de vijf sterren en de mooie review!

Weerom fantastische samenwerking.

Weerom fantastische samenwerking met het kantoor. Super vriendelijke en bekwame medewerkers. Ze kennen niet alleen hun vak uitstekend maar houden ook rekening met de psychologie van hun klanten. Zoals voorheen, weerom een ontzettend snelle verkoop kunnen realiseren. Kortom, fantastisch tevreden en een waar plezier om samen te werken. Jouw onroerend goed in perfecte handen...Bert.

14 oktober 2023

Antwoord van Structura

Heel fijn om te lezen, bedankt voor de review!

Correcte en uitgebreide uitleg tijdens…

Correcte en uitgebreide uitleg tijdens het bezoek. Voldoende tijd genomen voor vragen, de nodige relevante informatie zoals afgesproken doorgestuurd.

4 oktober 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de 5 sterren en de feedback!

Beste Thierry.

Beste Thierry.

Ontzettend bedankt voor al het werk en de vlotte verkoop van onze woning!

26 september 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne feedback!

Snelle verkoop

Bedankt Thierry voor de snelle verkoop van mijn studio in Nieuwerkerken Aalst. Duidelijk antwoord op al onze vragen. Super verkoper, zeer tevreden van jullie service.

24 april 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne feedback!

Tevreden bezoek

Robin heeft de vervanging van collega goed overgenomen. Het bezoek verliep vlot, met huurders in de woning geen evidente zaak. Geen vraag was teveel. Geen 'push' om te kopen. Op het einde een volledig dossier meegekregen.

3 augustus 2023

Antwoord van Structura

Wat fijn om te lezen, bedankt voor de feedback!

Duidelijk en flexibel

Zeer goede duidelijke rondleiding en flexibel met het zoeken naar een moment voor het bezoek te plannen. Bedankt Sam voor uw begrip!

27 juli 2023

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne review!