Duidelijk aangegeven dat we geen Immo makelaar wouden. Thierry heeft zich toch opgedrongen met het verhaal dat hij op zoek was voor investeerders. We hebben nogmaals laten weten dat we enkel onze t... Toon meer
Het samenwerken met Structura was een heel aangename ervaring. Je voelt echt dat er een team experts zich over jou ontfermt om de verkoop van de woning zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heb ik ge... Toon meer
Wij hebben al verschillende keren met een immokantoor gewerkt maar geen enkel kantoor kan aan deze ruiken. Een schatting waar werk in gestoken wordt, aantrekkelijke voorstelling van het huis met zeer... Toon meer
Top rondleiding gegeven door Sam! Heel aangenaam, volledige uitleg, kent het pand duidelijk zowel de voordelen als nadelen en gebreken, laat ook voldoende stiltes en ruimte aodat we zelf even kunnen... Toon meer
Lokale experten in vastgoed. Of het nu gaat over het kopen van een appartement, renoveren van een rijhuis of verhuren van een luxevilla, het team van Structura doet het met passie voor het vak en liefde voor onze klanten en regio. Wij gaan voor 100% vertrouwen. Dankzij onze uitgebreide kennis over de vastgoedmarkt en lokale expertise in de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen vervullen we elke woonwens. Des experts locaux en immobilier. Qu’il s’agisse de l’achat d’un appartement, de la rénovation d’une maison ou de la location d’une villa de luxe, l’équipe de Structura s’en chargera avec passion et amour car nous portons nos clients et notre région dans le coeur. Faites nous confiance, nous ne vous décevrons pas. Nous réaliserons votre rêve immobilier grâce à notre expertise et notre connaissance détaillée du marché immobilier du Brabant flamand, de Bruxelles et de Flandre orientale.
I. Meyskensstraat 222, 1780, Wemmel, België
- 02/460 80 46
- info@structura.be
- structura.be
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
correcte service
goede voorbereiding.
vlotte communicatie.
correcte afhandeling.

Antwoord van Structura
Ik had al een eigendom met hun…verkocht
Ik had al een eigendom met hun verkocht. Daar was alles al vlot verlopen. Maar nu was het toch een andere regio waar ik iets verkocht. Ik had nooit verwacht dat het zelfs binnen de 14 dagen verkocht was. Een pluim aan het GANSE team!!! Ik ben er van overtuigd dat het niet alleen collega's zijn maar een echte vrienden bij mekaar. Proficiat Structura!!!

Stijn is van zijn woord
Stijn is van zijn woord. Heel goede en vooral vriendelijke samenwerking. Alles was tot in de puntjes oke .

Antwoord van Structura
Structura werkt zeer professioneel en…
Structura werkt zeer professioneel en ondersteunend.

Antwoord van Structura
Rustige, informatieve rondleiding door zeer vriendelijke jongeman.
Rustige, informatieve en zeer vriendelijke rondleiding.

Met respect benaderd
Met respect benaderd, vriendelijk behandeld, een plezier om zaken mee te doen

Antwoord van Structura
Bij de verkoop van het appartement van…
Bij de verkoop van het appartement van mijn ouders in Merchtem dachten we meteen aan Structura. Na een juiste schatting van de prijs en de ondertekening van de opdracht werd de verkoop meteen op een professionele manier aangepakt: foto’s, attesten, aktes, syndicus, marketing, bezoeken…. Een complete ontzorging. Na enkele weken kregen we al telefoon van Hannelore met een goed bod. Zij deed de prijsonderhandeling en wij hoefden enkel de overeenkomst te tekenen. 100% tevreden van de samenwerking en zullen niet nalaten dit zo verder te vertellen. Wij komen zeker terug!

Antwoord van Structura
Alles is perfect verlopen…
Alles is perfect verlopen…
Hartelijk dank aan jullie team.

Tevreden klant sinds 1995
Ik ben een tevreden klant sinds 1995 en heb tot nog toe steeds een. goede ervaring gehad. Altijd een uitstekende service en snelle opvolging van de dossiers.

Antwoord van Structura
Dank je wel Maarten en Sam voor de…
Dank je wel Maarten en Sam voor de aangename samenwerking en de verkoop van de woning!
Lut

Antwoord van Structura
Makelaar had duidelijk geen tijd voor…
Makelaar had duidelijk geen tijd voor ons. Precies had ze liever dat we niet waren langs gekomen ondanks dat we een afspraak hadden en duidelijk op tijd waren. Inhoudelijk kon de makelaar ook niet antwoorden op specifieke vragen ondanks dat het pand al een lange tijd te koop stond.

Antwoord van Structura
Bedankt Sam voor de vlotte samenwerking!
Wij kochten deze zomer een huis via Structura. Sam is een top makelaar! Hij beantwoordt al je vragen zorgvuldig, professioneel en eerlijk. Ook de communicatie na de aankoop liep heel vlot. Bedankt Sam en Structura, wij zijn intussen verhuisd en zijn super blij met ons nieuwe huis.

Antwoord van Structura
Dankjewel Stijn en Hannelore voor de…
Dankjewel Stijn en Hannelore voor de vlotte samenwerking, zoals we het van jullie gewoon zijn.
Fijne feestdagen voor het hele team !!!

Antwoord van Structura
Snelle en correcte afhandeling van de…
Snelle en correcte afhandeling van de verkoop. Open communicatie.

Antwoord van Structura
alles correct en vriendelijk…
alles correct en vriendelijk afgehandeld , en zelfs meer .
Bedankt Maarten

Antwoord van Structura
Correcte en duidelijke info.
Correcte en duidelijke info.
Afspraak op tijd.

Antwoord van Structura
Top bezoek, top makelaar!
Sam was enorm behulpzaam. Elke technische vraag die we stelden over de woning kon hij beantwoorden. Gedurende de rondleiding bracht hij goede ideeën en oplossingen om deze naar onze eigen voorkeuren aan te passen. Super bezoek!