Structura Reviews 274

TrustScore 3 uit 5

3,1

Duidelijk aangegeven dat we geen Immo makelaar wouden. Thierry heeft zich toch opgedrongen met het verhaal dat hij op zoek was voor investeerders. We hebben nogmaals laten weten dat we enkel onze t... Toon meer

Het samenwerken met Structura was een heel aangename ervaring. Je voelt echt dat er een team experts zich over jou ontfermt om de verkoop van de woning zo vlot mogelijk te laten verlopen. Heb ik ge... Toon meer

Wij hebben al verschillende keren met een immokantoor gewerkt maar geen enkel kantoor kan aan deze ruiken. Een schatting waar werk in gestoken wordt, aantrekkelijke voorstelling van het huis met zeer... Toon meer

Lokale experten in vastgoed. Of het nu gaat over het kopen van een appartement, renoveren van een rijhuis of verhuren van een luxevilla, het team van Structura doet het met passie voor het vak en liefde voor onze klanten en regio. Wij gaan voor 100% vertrouwen. Dankzij onze uitgebreide kennis over de vastgoedmarkt en lokale expertise in de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen vervullen we elke woonwens. Des experts locaux en immobilier. Qu’il s’agisse de l’achat d’un appartement, de la rénovation d’une maison ou de la location d’une villa de luxe, l’équipe de Structura s’en chargera avec passion et amour car nous portons nos clients et notre région dans le coeur. Faites nous confiance, nous ne vous décevrons pas. Nous réaliserons votre rêve immobilier grâce à notre expertise et notre connaissance détaillée du marché immobilier du Brabant flamand, de Bruxelles et de Flandre orientale.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

wij zijn heel tevreden over structura

wij zijn heel tevreden over structura - merchtem,
vriendelijke mensen, zeer behulpzaam, en er wordt een zeer goede uitleg gegeven bij verkoop(in dit geval),
dus vandaar 5 sterren, we hebben al 2 maal samengewerkt met structura, en 2 x dik tevreden ze.
en de paperassen worden heel goed opgemaakt en opgevolgd.

17 augustus 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor de vijf sterren en de fijne review!

Top rondleiding gegeven door Sam

Top rondleiding gegeven door Sam! Heel aangenaam, volledige uitleg, kent het pand duidelijk zowel de voordelen als nadelen en gebreken, laat ook voldoende stiltes en ruimte aodat we zelf even kunnen rondkijken en informatie laten bezinken, schept een heel aangename en relaxte sfeer. Kortom heel aangenaam bezoek!

Mochten we ooit zelf een huis moeten verkopen, denken we er zeker aan om op hun te vertrouwen!

14 juli 2022

Antwoord van Structura

Wat leuk om te lezen, bedankt voor de fijne review!

Stipt en correct

Vriendelijke en spontane dame die ons een rondleiding gaf. We kregen antwoord op al onze vragen. Mooi op tijd. Goed bereikbaar via mail en telefonisch.

4 juli 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren!

Een aanrader!

Rondleiding gekregen van Hannelore. Zeer behulpzaam en een vlotte rondleiding!

1 juni 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor uw fijne review!

Huisbezoek met Stijn

Huisbezoek gedaan bij Stijn. Heel vriendelijke en enthousiaste verkoper!

23 mei 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor de vijf sterren en de positieve feedback!

Verkoop woning

Vlotte en professionele aanpak bij de verkoop van mijn ouderlijke woning door Hannelore en Stijn.

18 mei 2022

Antwoord van Structura

Wat fijn om te lezen, bedankt voor de fijne review en de vijf sterren!

Aangename en constructieve ervaring als…

Aangename en constructieve ervaring als koper. Aangenaam bezoek en on top bemiddeling. Afhandeling tot en met compromis was zeer professioneel. Nick - Premium Technics

18 mei 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor de positieve feedback en de vijf sterren!

Win-win

Wij hadden 4 immo-kantoren uitgenodigd voor een prijszetting en kennismaking. Structura genoot meteen onze voorkeur: professioneel, concreet en onderbouwd. De verkoop was maar een heel kort traject: verkocht op de eerste bezoekdag. Zowel Sam als Maarten hebben geen steken laten vallen. Prettige en lucratieve samenwerking!

3 mei 2022

Antwoord van Structura

Zeer fijn om dit te lezen, bedankt voor de positieve feedback!

Stijn

Stijn, spontane, sympa en enthousiaste kerel met veel kennis over het pand.

28 april 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne review en de vijf sterren !

Top service !

Wij zijn zeer tevreden over de werking bij Structura. Zeer vriendelijke werknemers, staan klaar voor hun nieuwe kopers en begeleiden hen in het hele proces.
Heel erg bedankt voor alles. Wij raden Structura aan voor iedereen die koopt of verkoopt!

15 april 2022

Antwoord van Structura

Heel erg bedankt voor deze fijne review!

Goed verkoopsadvies

Goed verkoopsadvies, professionele begeleiding. Wij zijn hier heel tevreden over!

4 april 2022

Antwoord van Structura

Wat fijn om te lezen, bedankt voor de review en de vijf sterren!

Vriendelijke dame

Vriendelijke dame. Heeft niet tot koop geleid, maar dat lag zeker niet aan haar. :-)

30 maart 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne review!

We kregen meteen de nodige diensten

We kregen meteen de nodige diensten. De communicatie was heel duidelijk oprecht en vriendelijk.We danken de heer Jean-Paul Niyibigira voor de getoonde vriendelijkheid en correctheid.

Mira & Agim

24 maart 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor de fijne review en de vijf sterren!

Via het agentschap Structura hebben we…

Via het agentschap Structura hebben we een prachtig appartement weten te bemachtigen. De afspraken worden heel snel gegeven, hun service is gewoon geweldig. Ik wil Caroline Pittevils persoonlijk bedanken voor haar werk dat gewoon perfect is.

24 maart 2022

Antwoord van Structura

Dag Salma, bedankt voor deze 5 sterren en fijne woorden! Bedankt voor het vertrouwen Structura!
Geniet van je nieuwe stek!

Aangenaam bezoek

Aangenaam bezoek. De makelaar gaf ons de informatie die wij nodig hadden. Hij liet ook voldoende de ruimte zodat wij alles goed konden bekijken en ook onze eigen bevindingen met elkaar konden delen.

23 maart 2022

Antwoord van Structura

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!