Bedrijf heeft geantwoord
Wonderful service! I ordered cups for a girlfriend in Denmark and received such lovely help in the process. And the cups are wonderful, she was very pleased! Thank you.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte en adventskalender med virkelig fin keramik – hver del med sin egen lille historie. Oveni fik man en sød personlig hilsen, som gjorde oplevelsen ekstra særlig. Kan varmt anbefales!
Købte et fad hos Studio Holdbar. Prisen var bedre, end hvis jeg havde købt direkte ved keramiker. Den kom få dage efter, og var virkelig forsvarlig og fint pakket ind. Var ellers lidt nervøs for, o... Toon meer
Studio Holdbar er en butik og webshop med håndlavet keramik, glas og brugsting fra 19 danske kunsthåndværkere og designere. Alt er håndlavet i Danmark og udvalgt med fokus på æstetik, høj kvalitet og bæredygtighed. Du kan finde brands som fx Handmade by Marle, Julie Damhus Studio, TYBO, Anna Bystrup keramik, ALF Ceramics, Bergs Potter, Baltic Sea Glass, Kartotek Copenhagen, Wauw Design m.f. Webshop: www.studioholdbar.dk Butik: Århusgade 128 L, 2150 København.
Århusgade 128 L, 2150, København, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Smuk unikakunst, pakket omhyggeligt og smukt ind til gave. Super oplevelse!
Wonderful service!

Antwoord van Studio Holdbar
Jeg har stor respekt for små håndværksvirksomheder. Faktisk så meget, at jeg uden at blinke lagde omkring 900 kr. hos Studio Holdbar til en gave 🎁
Vi kom over grænsen for fri fragt på 799 kr., bestillingen gik igennem, og alt så fint ud. Da varerne ankom, afveg farverne dog så meget fra billederne, at modtageren ikke ønskede at beholde dem. Det kan ske med håndlavet keramik, og det har jeg egentlig forståelse for.
Så vi pakkede det hele forsvarligt ind igen, betalte næsten 60 kr. for returfragt 📦 og sendte det retur.
Og så begyndte forestillingen 🎪
Da pengene blev tilbagebetalt, var der pludselig trukket 39 kr. for den fragt, der oprindeligt havde været gratis.
Da vi spurgte hvorfor, fik vi forklaret, at det stod i deres betingelser.
Problemet?
Det gjorde det ikke.
Og det mest interessante var næsten, at formuleringen efterfølgende blev ændret på hjemmesiden. Heldigvis findes screenshots 📸
Det handler ikke om 39 kr.
Det handler om tillid.
Når man som kunde benytter sin lovbestemte fortrydelsesret, forventer man ikke efterfølgende at blive mødt af nye regler, som ikke fremgik på købstidspunktet. Hvis fri fragt er en del af aftalen ved købet, så forventer jeg ikke bagefter at få sendt regningen for den “gratis” fragt alligevel.
Det føles lidt som at få en gratis parkeringsplads anvist 🚗😄 – og da du kommer tilbage til bilen, ligger der pludselig en parkeringsafgift under vinduesviskeren, fordi reglerne åbenbart blev ændret undervejs 🫠
Keramikken var fin. Håndværket fortjener ros 👏
Men når man først henviser til betingelser, som kunden ikke kan finde, og de derefter dukker op på hjemmesiden efterfølgende, så begynder man altså at save i den gren af tillid, man selv sidder på.
Jeg er ikke sur.
Jeg er bare træt af virksomheder, der virker mere kreative med handelsbetingelserne end med produkterne 😔
⭐
1 ud af 5 keramikskåle
- De fire andre blev trukket fra i “gratis” fragt 💸🏺🤡
PS: Det var aldrig de 39 kr., der var problemet. Det var princippet. For tillid er lidt ligesom keramik – når først der går skår i den, er den svær at samle igen. 🏺💔

Antwoord van Studio Holdbar
Jeg skriver aldrig anmeldelser, men vil gerne dele min oplevelse, så andre forbrugere er opmærksomme på vilkårene.
Jeg købte en vare til over 799 kr. hos virksomheden. Ved købet var der “gratis fragt”, og jeg forventede derfor ikke nogen leveringsomkostning.
Da varen ikke levede op til mine forventninger, returnerede jeg den inden for returfristen og betalte 56 kr. i returfragt, hvilket jeg accepterer som normalt.
Ved refunderingen blev jeg dog fratrukket 39 kr. for den oprindelige levering. Dette blev begrundet med, at “leveringsomkostninger ikke refunderes” i handelsbetingelserne.
Mit problem er, at jeg ikke har betalt for levering ved købet, da fragten var markedsført som gratis. Derfor fremgår det efter min opfattelse ikke tydeligt, at et beløb alligevel kan fratrækkes for en levering, der ikke er betalt af kunden.
Jeg deler denne oplevelse, da der efter min vurdering er en uklarhed mellem “gratis fragt” ved køb og efterfølgende fradrag ved returnering. Jeg vil samtidig gerne gøre andre købere opmærksomme på, at det kan blive en dyr affære, hvis man vælger at bestiller deres smukke varer for at se dem i virkeligheden.

Antwoord van Studio Holdbar
Meget smuk keramik og skønt at støtte en lille virksomhed.

Antwoord van Studio Holdbar
Fantastisk at modtage de smukke varer i en rigtig fin indpakning og nænsomt behandlet. Hurtig betjening og god kommunikation.

Antwoord van Studio Holdbar
Hurtig levering. Solid indpakning og ikke mindst en sirlig håndskreven hilsen
Virkelig god oplevelse!! Leveringen var super hurtig (bestilte tirsdag aften og modtog min pakke torsdag eftermiddag). Koppen jeg bestilte var meget forsvarligt pakket ind. Derudover er koppen også ualmindelig smuk

Antwoord van Studio Holdbar
Er SÅ glad for min nye dagbog! Super godt lavet, godt og sødt pakket ind og genial kvalitet! Glæder mig så meget til at bruge den. Køber helt sikkert en til, når den her er brugt op! Elsker elsker elsker!
Skønne produkter, sødeste besked om lidt længere leveringstid pga. ferie, mine bedste anbefalinger 🫶🏼
Super hjælp fra Anne - da jeg stod og manglede en lille fin gave til min kæreste og var lidt for sent ude😅 hun sørgede for hurtig respons på mine sms’er og havde pakket det hele fint ind og gjort afhentning meget nemt. Min kæreste blev meget glad for gaven♥️ Så tusind tak for hjælpen Anne og Studio holdbar 🙏

Antwoord van Studio Holdbar
Lees meer over geverifieerde reviews.