Lees wat reviewers zeggen
Jeg har både modtaget gaver fra The able og selv handlet derfra, og jeg har kun haft gode oplevelser. God service og et virkelig fint koncept.
Skøn lille biks på Nørrebro, København, drevet af en passioneret ildsjæl, der tilbyder det skønneste håndværk skabt af mennesker på flugt og i udsatte områder i verden. Jeg købte et smukt drikkeglas,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er sådan en skøn lille butik på Nørrebro med et virkelig meningsfuldt formål. Jeg købte en palæstinensisk olivenolie derinde og elsker den! Der er så mange fede ting som sæbe, ringe, øreringe, t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
The -able støtter mennesker på flugt og bosatte i konfliktramte områder til igen at kunne leve af deres traditionelle håndværk og færdigheder. Vi sælger bæredygtigt og etisk producerede varer med et mål om en mere inkluderende og solidarisk verden. Vi sælger eksempelvis skåle lavet i genanvendt plastik i Ukraine, palæstinensisk kogebøger, afghanske smykker, libanesisk keramik og syriske håndklæder.
Contactgegevens
Holtegade 6, 1. tv., 2200, København N, Denemarken
- kontakt@theable.dk
- theable.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service og et virkelig fint koncept.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, fine produkter og hurtig levering.
Fantastisk koncept med skønne varer
Fantastisk koncept med skønne varer. Har desværre ikke besøgt den fysiske butik, men har handlet online og det er gået hurtigt og smertefrit, og varerne lever fuldt op til forventningerne. Har sidst købt olivenoliekanden, og den er jeg bare SÅ glad for.
Jeg kan klart anbefale The -able
Jeg kan klart anbefale The -able, hvis du leder efter en meningsfuld gave eller vil forkæle dig selv med noget unikt. Jeg bestilte via webshoppen, og pakken blev sendt hurtigt afsted. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem, både varer og kundeservice var i top.
En helt særlig butik med smukke, håndlavede varer skabt af mennesker på flugt, og i virkelig høj kvalitet. Jeg har blandt andet købt sæbe, en kogebog og halstørklæde fra Palæstina 🇵🇸 Alt har levet fuldt op til forventningerne.
Fantastisk lille butik med de fineste varer
Fantastisk lille butik med de fineste varer fra mennesker på flugt eller som lever i konfliktramte områder. Butikken er drevet af et utroligt engageret menneske som sætter mennesker højest. Siden jeg opdagede dette sted har jeg købt mange gaver herfra både til mig selv og andre med rigtig god tilbagemelding og ikke mindst god samvittighed. Især smykkerne er af høj kvalitet og meget smukke.
De bedste anbefalinger herfra.
Jeg har kun fået virkelig fine og…
Jeg har kun fået virkelig fine og smukke produkter fra the-able både privat og som firmagave på mit arbejde. Jeg anbefaler workshoppen til alle!

Omtanke og kvalitet
Jeg har flere gange købt fra The -able og alle gange været meget tilfreds med produkterne og kvaliteten. Allerbedst er selvfølgelig produktionen bag og hele virksomhedens vision om at give mennesker på flugt en levevej og støtte deres håndværk. Levering har også fungeret perfekt. Kæmpe fan!

Smukkeste glas
Smukke glas, hurtig levering - og fantastisk at støtte lokale kunsthåndværkere fremfor multinationale kæder. Varm anbefaling herfra ❤️

Antwoord van The -able
Flot udvalg af varer og skøn tanke bag…
Flot udvalg af varer og skøn tanke bag forretningen.
De købte varer var helt som beskrevet (glaskugler, pudebetræk og tryk).
Hurtig forsendelse.

Meget tilfreds
Sympatisk formål, smukke varer med unikke historier og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Smukke udvalgte produkter
Smukke udvalgte produkter i god kvalitet, og med en så utrolig god sag bag sig. Pakken kom hurtigt og alt var i den fineste orden.
Tak til dig for at skabe og videregive hvad der bliver skabt.

Antwoord van The -able
Amazing store with a heartwarming purpose
Great service and products

Superglad for the -able
Har handlet to gange hos The -able, den ene gang med levering, og den anden gang med afhentning i butikken. Begge gange var gode oplevelser, hvor produkterne blev sendt afsted hurtigt/jeg kunne hente dem i butikken dagen efter min ordre. Butikken er så fin med masser af gode ting til gaver som man kan give med en ekstra god følelse i kroppen, men jeg har også lyst til at have alle de flotte ting selv. Har købt en kogebog, keramik, en fredsdue, en nøglering, en sæbe og en taske (de sidste fire ting til mig selv, de første to gaver), og er så glad for det hele. Plus at de er søde og god service!

Antwoord van The -able
Jeg har handlet flere gange
Jeg har handlet flere gange, og været glad hver gang 🥰
Ingen problemer og god kontakt 🙏

Antwoord van The -able
Mange smukke ting at vælge imellem på…
Mange smukke ting at vælge imellem på hjemmesiden. Alting ankom fint pakket og til tiden - en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.

Kun plusser herfra!
Jeg bestilte 3 enormt flotte tegninger/malerier. Hurtig levering og virkelig glad familie, der fik dem i julegave. Det er kun plusser herfra.

Antwoord van The -able
Smuk inspirerende musik og den sødeste…
Smuk inspirerende musik og den sødeste hjælpsomme indehaver
Super god service og et fint udvalg af lækre produkter. Kæmpe anbefaling herfra 🩷

Antwoord van The -able
Hvis du vil købe noget der giver mening…
Hvis du vil købe noget der giver mening OG støtte andre der har det svært så skal du handle på/i The- able. Mega hurtig levering og virkelig god kundeservice. Meget tilfreds herfra, tak til The- able ❤️

Antwoord van The -able
Den fineste butik med mange gode varer
Den fineste butik med mange gode varer, og med en god sag! Jeg havde et spørgsmål til en vare, og ejeren er virkelig sød og meget hurtig til at svare på mailen. Hun kunne fortælle en masse baggrundsviden og historier om de mennesker der laver produkterne. Jeg handler der meget gerne igen 😊

Hurtigt levering, flotte produkter
Flotte produkter, hurtigt levering og supersød betjening.
Hurtig til at svare på mails og grundig indpakning af de ting der er sårbare.
Og så er det jo bare et godt formål - what’s not to like.

Antwoord van The -able
Lees meer over geverifieerde reviews.