Jeg kan klart anbefale The -able, hvis du leder efter en meningsfuld gave eller vil forkæle dig selv med noget unikt. Jeg bestilte via webshoppen, og pakken blev sendt hurtigt afsted. En rigtig god... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har både modtaget gaver fra The able og selv handlet derfra, og jeg har kun haft gode oplevelser. God service og et virkelig fint koncept.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
The -able støtter mennesker på flugt og bosatte i konfliktramte områder til igen at kunne leve af deres traditionelle håndværk og færdigheder. Vi sælger bæredygtigt og etisk producerede varer med et mål om en mere inkluderende og solidarisk verden. Vi sælger eksempelvis skåle lavet i genanvendt plastik i Ukraine, palæstinensisk kogebøger, afghanske smykker, libanesisk keramik og syriske håndklæder.
Contactgegevens
Holtegade 6, 1. tv., 2200, København N, Denemarken
- kontakt@theable.dk
- theable.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er sådan en skøn lille butik
Det er sådan en skøn lille butik på Nørrebro med et virkelig meningsfuldt formål. Jeg købte en palæstinensisk olivenolie derinde og elsker den! Der er så mange fede ting som sæbe, ringe, øreringe, træbestik og farverige ting med historie bag hvert eneste produkt.
Kirstine er så rar og engageret, og man kan tydeligt mærke, at man støtter rigtige mennesker på flugt når man handler her. Kan klart anbefale et besøg!

Fantastisk butik med en…
Fantastisk butik med en beundringsværdig etik. Fungerede fremragende med ordre over nettet som blev sendt med det samme og var smukt pakket ind med en lille fortælling om den person der har lavet tingen.

Antwoord van The -able
Flotte produkter og hurtig leveringstid.
Flotte produkter og hurtig leveringstid.

Antwoord van The -able
De fineste håndlavede varer med de…
De fineste håndlavede varer med de smukkeste baggrundshistorier og den fineste personlige betjening. Kunsten at begrænse sig, når jeg først handler hos the-able. Tak for jer og alt det, I står for❤

Antwoord van The -able
Jeg har både handlet hos The Able til…
Jeg har både handlet hos The Able til et ramadan marked og via deres hjemmeside,
Og det har bare altid været den skønneste oplevelse. Lækre produkter, forsvarligt pakket ind og med sjælevarme historier bag hvert produkt. Tusind tak for jer og jeres gode service!

Antwoord van The -able
Jeg køber aldrig gaver andre steder fra igen
Jeg købte både jul og fødselsdag hos the able og har varmt anbefalet alle at gøre det samme. Jeg køber kun gaver jeg selv ville blive glad for og jeg kunne eje hele butikken hvis min bank gav lov.
Udover en hurtig levering, fin indpakning og lækre produkter giver det en god ro at vide man støtter lokalt og hjælper.
10/10

Smukt kunsthåndværk
Smukke produkter, godt håndværk, fine små kort med beskrivelse af produkt og kunsthåndværkeren bag.

Antwoord van The -able
Smukke varer og fantastisk service!
Jeg elsker TheAble. Jeg har de sidste mange år ikke lavet en ønskeseddel uden varer herfra. Smukke, velovervejede varer og altid med en personlig historie bag.
Jeg har også altid kun oplevet den bedste service!
Fik f.eks. engang personligt leveret en kogebog fra København til Svendborg, så jeg kunne nå at få den til jul.
Uden tvivl de bedste anbefalinger!

Kæmpe anbefaling!
Så smukke produkter og meget behagelige og nærværende ejer⭐️ anbefaler alle!

Antwoord van The -able
Jeg fik en vildt smuk halskæde derfra:)

Antwoord van The -able
Fantastisk smukke varer og kunstværker✨…
Fantastisk smukke varer og kunstværker✨ Kan varmt anbefale det gode initiativ Theable er ! Købte kogebog og vægtæppe i julegave, og har stadig til gode at finde noget til mig selv ☺️

Antwoord van The -able
Fine ting og god service
Jeg modtog de fineste ting og da jeg havde spørgsmål blev de hurtigt og venligt besvaret.
Hele tanken bag firmaet gør det kun finere!

Antwoord van The -able
Bedste og sødeste service og shopping…
Bedste og sødeste service og shopping med god samvittighed. Smukkeste og bedste varer 👌🏼

Antwoord van The -able
Everything arrived fast and in perfect…
Everything arrived fast and in perfect condition. Will definately buy something again in the future.

Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!
Foruden det helt indlysende: at der er tale om et vigtigt og yderst meningsfuldt formål, yder Kirstine en virkelig god og personlig service. Modtog en mail hvor Kirstine ville tjekke op på, om pakken var leveret. Det har jeg aldrig oplevet før :-)
Derudover er varerne så fint indpakket, og der medfølger kort, hvor man kan læse om de dygtige håndværkere.

Skøn lille biks på Nørrebro
Skøn lille biks på Nørrebro, København, drevet af en passioneret ildsjæl, der tilbyder det skønneste håndværk skabt af mennesker på flugt og i udsatte områder i verden. Jeg købte et smukt drikkeglas, skabt af genbrugsglas fra Palæstina. Hver ting bærer på en unik historie, og vi fik en god snak i butikken. Mine varmeste anbefalinger <3

De bedste anbefalinger 🌞
Har handlet der flere gange - altid virkelig fin og ordentlig service. Og så vigtig en forretning med omtanke, mening og godt håndværk. Og hvor det er ægte mennesker, der har fingrene i det fra produktionen af varerne ude i verdenen, til når det bliver pakket og sendt af ægte menneskehænder. Det skal vi sætte pris på i denne hurtige, masseproducerende verden. 🌪️
Alt det bedste til the-able 🫶🏻🧡

Antwoord van The -able
Mega god service og fantastiske…
Mega god service og fantastiske produkter

Antwoord van The -able
Lees meer over geverifieerde reviews.