Studocu Reviews 10.838

TrustScore 4 uit 5

4,2

echt heel handig maar moet weer zo commercieel zijn, best prijzig voor niet professioneel materiaal . en dan zie ik hier ook nog een scala aan overduidelijk fake reviews. alle 5 sterren komen niet uit... Toon meer

Mijn abonnement was per ongeluk verlengd zonder dat ik het doorhad. Had het eigenlijk al opgegeven, want natuurlijk mijn eigen fout, maar toch voor de zekerheid contact opgenomen met de klantenservi... Toon meer

Veel samenvattingen die de tijd die je spendeert aan het lezen van een lesboek en een samenvatting maken enorm verkort. Het helpt echt om mijn studie te versnellen. Daarbij hebben de stukken vaak meer... Toon meer

Geweldige site. Veel artikelen zijn nuttig. Wel is premium gewenst, want anders zie je niet alles. Ik raad dat aan, kosten vallen mee op jaarbasis. Scheelt veel tijd om zelf samenvattingen te maken. Z... Toon meer

1. Onderwijsinstelling

On Studocu you find all the study guides, summaries, practice materials and lecture notes you need to pass your exams with better grades.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

11K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Annuleren

Ik heb een bestand geüpload voor premium toegang, maar ineens staat er dan dat je een abonnement hebt. ik wil geen abonnement en ik ga nergens voor betalen. ik heb gemaild maar ik wil dat graag annuleren.

2 maart 2024

Top site!

De StudeersSnel helpt mij met mijn studie! Handige website! Ik heb abbonement en dat kost ook weinig geld! Heel blij met dit site en dank voor alle studenten voor de dokumenten!

26 februari 2024

DIEFSTAL

Ik heb een proefabonnement genomen en heb het na een paar dagen geannuleerd. Er is daarna 35,88 euro afgeschreven.. en sindsdien zit ik nu 2 maanden heen en weer te mailen wanneer ik mijn geld terug krijg.

10 januari 2024

Hoi,

Het spijt ons om te horen over je frustrerende ervaring.

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om de beste service mogelijk te bieden. We begrijpen het belang van het snel oplossen van problemen en bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele vertragingen of ongemakken die je hebt ondervonden met betrekking tot je terugbetaling.

We willen je laten weten dat we een flexibel terugbetalingsbeleid hebben voor situaties als deze. We zijn toegewijd aan het vinden van een oplossing die jou tevreden stelt. Om dit probleem rechtstreeks aan te pakken en een snelle oplossing te garanderen, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail op support@studocu.com.

Ons team zal er alles aan doen om je te helpen en dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Helaas konden we, op basis van de verstrekte informatie, je account niet vinden. Echter, met jouw medewerking zijn we ervan overtuigd dat we samen een oplossing kunnen vinden.

Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak en bedankt voor je geduld en begrip. We kijken ernaar uit om snel van je te horen, zodat we je verder kunnen helpen.

Studocu Team

Pas op met proefperiode. onvoorziene kosten

Proefperiode uitgeprobeerd die vrijblijvend zou zijn. Pas op nadat je aangeeft om deze op te zeggen via hun eigen klantenservice wordt je doorgestuurd. uiteindelijk verstuurt hun eigen klantenservice een brief naar zichzelf en vragen ze hier 29.95 voor.

8 februari 2024

Beste Leo,

Bedankt voor het delen voor je feedback. Wij herkennen ons echter niet in de review die je hebt geschreven.

Je kunt op onze site zeer gemakkelijk je eigen abonnement opzeggen zonder enige bijkomende kosten. Je kunt dit met slechts enkele klikken regelen op deze pagina: https://www.studeersnel.nl/nl/user/subscription

Het klinkt alsof je gebruik hebt gemaakt van een dienst van een derde partij (bijv. Dyme, Xpendy, byMetis) om je abonnement namens jou op te zeggen. Dergelijke diensten vragen onzinnige bedragen om een handeling uit te voeren die gratis is. Onze klantenservice zal nooit iemand doorsturen naar een dergelijke dienst.

Ik heb ook in ons systeem gekeken maar ik heb helaas geen correspondentie kunnen vinden met het email adres dat je hebt gedeeld via Trustpilot. Het lijkt er dus op dat je met een andere partij contact hebt gehad en niet met onze klantenservice.

Hopelijk verstrekt dit antwoord enige duidelijkheid. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we het uiteraard graag.

Het StudeerSnel.nl Team

Premium account maar geen documenten

Ik heb een Premium account afgesloten en ik kan inloggen maar niks downloaden. Ik heb wel 47 euro betaald en ik krijg er dus niks voor. Meerdere pogingen gedaan om in contact te komen met studeersnel om mijn probleem toe te kunnen lichten. Helaas krijg je continu een mail terug van een computer in plaats van een mens zodat steeds niet begrepen wordt en ik loze antwoorden krijg. Ik heb gevraagd of er iemand aanwezig is die telefonisch contact met mij kan leggen zodat ik kan uitleggen wat er aan de hand is maar helaas Dit gebeurt niet Ik denk dat ik mijn 47 kwijt en geen documenten. 😡.

Dit bedrijf is duidelijk in gebreken en weigert fatsoenlijk contact met iemand op te nemen. Groet van een inmiddels machteloze dame.

15 februari 2024

Hi Ilonka,

Please accept our apologies for replying back to you in English.

We’re sorry to hear of your less than satisfactory experience and hope you will accept our sincerest apologies. We are committed to providing great customer service and we would like to make things right.

Kindly allow us to inform you that our Customer Support is only available via email, we do not offer a phone number for contact.

Please note that you may have accidentally created more than one account.
We have located your account and we have sent you a response to your email, offering you a solution to this issue.

We remain at your disposal for any additional information at support@studocu.com

Thanks again for contacting Studocu. We look forward to hearing from you and resolving this situation.

Kind regards,
Paola

Bedriegers

Bedriegers! Ik gebruik mijn studocu al2j niet meer. Ik zie dat het geld van mijn rekening nog afgaat. Morgen 08.02.2024 gaat geld weer af. Ik zeg het vandaag op, op 07.02.2024 op tijd dus. Ik krijg nu melding dat mijn abonnement stopt op 24.05.2025!!!! Let goed op als je een abonnement sluit. Ze willen alleen geld. Het is niet maand per maand opzeggen maar 1jaar en nog een paar maand. Dus je zit helemaal vast? Bende bedriegers! Ik hoopte af ze dit lezen en in orde brengen voor mij zsm!!! En moesten jullie mijn naam niet terug vinden ik ben Lollita Yaramis

7 februari 2024

Hallo Lollita,

Dank je wel voor het achterlaten van je feedback.

We vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met onze service. Het spijt ons zeer dat je niet tevreden was met onze dienstverlening. We zetten
veel waarde aan de kwaliteit van onze services en de tevredenheid van onze klanten.

We hebben echter een flexibel restitutiebeleid voor situaties zoals deze. Daarom willen we graag per e-mail contact met je opnemen om samen een oplossing voor je probleem te bespreken. Kun je ons alsjeblieft een e-mail sturen naar support@studocu.com? Zo kunnen we je helpen met dit probleem.

Nogmaals bedankt voor het nemen van de tijd om je feedback achter te laten. We waarderen het echt omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om te verbeteren!

Layla,

Nederlands recht onderwerp

Ik bekeek deze website voor een onderwerp betreffende rechten. Deze website is in overtreding wat betreft cookie keuzes, er is geen opt-out voor cookies dus deze website is in overtreding van GDPR. Wegwezen met deze website, of aanpassen aan de wetgeving.

2 februari 2024

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice. Uitstekend geholpen, en dachten mee over mijn probleem. En konden het oplossen

16 januari 2024

Opeens zomaar 41,88 euro van mijn…

Opeens zomaar 41,88 euro van mijn rekening???
Gebruik het ook nog maar 2 maand

5 december 2023

Hallo Mara,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Let erop dat we geen maandelijkse abonnementen aanbieden.

Als je een Premium-abonnement instelt, geven we een verdeling van de maandelijkse kosten, maar houd er rekening mee dat de totale kosten van het abonnement per kwartaal of jaarlijks worden gefactureerd, afhankelijk van het geselecteerde abonnement.

Voor meer informatie over onze Premium-abonnementen, klik je op onderstaande link:

Bedankt nogmaals voor het contact met Studocu. Laat het ons weten als je nog andere vragen hebt!

Studocu Team

Zo maar opeens €40 afgeschreven van…

Zo maar opeens €40 afgeschreven van mijn rekening. Zonder dat ik hier een mail over heb gekregen of een andere notificatie. Echt een shit bedrijf.

5 december 2023

Hallo,

Bedankt voor het delen van je zorgen met ons.

Hoewel het nooit leuk is om te horen dat we een klant teleurgesteld hebben, waarderen we het echt dat je de tijd neemt om je ervaring met ons te delen.

Ik wil je graag laten weten dat we geen maandelijks betaalde abonnementen aanbieden. Wanneer je een Premium-abonnement instelt, geven we een uitsplitsing van de maandelijkse kosten, maar houd er rekening mee dat de totale kosten van het abonnement per kwartaal of jaarlijks worden gefactureerd, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Gelukkig hebben we een flexibel restitutiebeleid voor dergelijke gevallen. Daarom zouden we graag per e-mail contact met je opnemen om samen een oplossing voor je probleem te bespreken. Kun je ons alsjeblieft een e-mail sturen op support@studocu.com, zodat we de relevante informatie van je kunnen vragen om je Studocu-account te lokaliseren en je verder te helpen?

We kijken uit naar je reactie en hopen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen!

OPLICHTERS!!!

GELDVERSLINDERS!!!
StudeerSnel heeft een half jaar geleden aan mij laten weten dat ze NIET met byMetis samenwerken. Letterlijk zei StudeerSnel dat je GRATIS je abonnement kunt opzeggen via hun eigen website, dus de website van StudeerSnel of het kan ook altijd per post of email. Er worden geen kosten berekend. Wie is niet in staat om een abonnement op te zeggen? Het is in twee minuten gefixt, dan neem je toch niemand in dienst die 30,00 Euro van je steelt?
Mijn werk is om onderzoek te doen naar dubieuze 'bedrijven'.

24 oktober 2023

Oplichterij

20-2-2021 heb ik mijn premium abonnement opgezegd. Dit staat ook op mijn account onder het kopje ‘abonnement’ duidelijk aangegeven. Kom ik er net achter dat ze vanaf toen al die tijd (2 jaar lang) nog maandelijks geld hebben afgeschreven, terwijl ze het premium account wel hebben gedeactiveerd! Ze laten je gewoon doorbetalen nadat je je abonnement hebben geëindigd. Echt schandalig…

23 juni 2023

Hoi Katarina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je zorgen met ons te delen. We waarderen het dat je open en eerlijk bent over je ervaring, en we willen je bedanken voor het delen van je feedback.

Het spijt ons dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan, en we willen ons verontschuldigen voor eventuele teleurstelling of ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We nemen je feedback serieus en zullen ons best doen om onze diensten te verbeteren.

We willen je graag helpen en we hebben een flexibel restitutiebeleid. Neem alsjeblieft contact met ons op via support@studocu.com, zodat we je situatie kunnen bespreken en een oplossing kunnen vinden.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring met ons. We kijken uit naar je reactie en hopen dat we het probleem kunnen oplossen.

Studocu Team"