echt heel handig maar moet weer zo commercieel zijn, best prijzig voor niet professioneel materiaal . en dan zie ik hier ook nog een scala aan overduidelijk fake reviews. alle 5 sterren komen niet uit... Toon meer
Mijn abonnement was per ongeluk verlengd zonder dat ik het doorhad. Had het eigenlijk al opgegeven, want natuurlijk mijn eigen fout, maar toch voor de zekerheid contact opgenomen met de klantenservi... Toon meer
Veel samenvattingen die de tijd die je spendeert aan het lezen van een lesboek en een samenvatting maken enorm verkort. Het helpt echt om mijn studie te versnellen. Daarbij hebben de stukken vaak meer... Toon meer
Geweldige site. Veel artikelen zijn nuttig. Wel is premium gewenst, want anders zie je niet alles. Ik raad dat aan, kosten vallen mee op jaarbasis. Scheelt veel tijd om zelf samenvattingen te maken. Z... Toon meer
On Studocu you find all the study guides, summaries, practice materials and lecture notes you need to pass your exams with better grades.
Keizersgracht 424, 1016GC, Amsterdam, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
De gratis service is goed! Het cadeautje is ook aardig! Het bestand kunnen lezen is mooi, maar een PDF bestand zou nog mooier en handiger zijn!
Ik heb een bestand geüpload voor premium toegang, maar ineens staat er dan dat je een abonnement hebt. ik wil geen abonnement en ik ga nergens voor betalen. ik heb gemaild maar ik wil dat graag annuleren.
De StudeersSnel helpt mij met mijn studie! Handige website! Ik heb abbonement en dat kost ook weinig geld! Heel blij met dit site en dank voor alle studenten voor de dokumenten!
Ik heb een proefabonnement genomen en heb het na een paar dagen geannuleerd. Er is daarna 35,88 euro afgeschreven.. en sindsdien zit ik nu 2 maanden heen en weer te mailen wanneer ik mijn geld terug krijg.

Antwoord van Studocu
Proefperiode uitgeprobeerd die vrijblijvend zou zijn. Pas op nadat je aangeeft om deze op te zeggen via hun eigen klantenservice wordt je doorgestuurd. uiteindelijk verstuurt hun eigen klantenservice een brief naar zichzelf en vragen ze hier 29.95 voor.

Antwoord van Studocu
Ik heb een Premium account afgesloten en ik kan inloggen maar niks downloaden. Ik heb wel 47 euro betaald en ik krijg er dus niks voor. Meerdere pogingen gedaan om in contact te komen met studeersnel om mijn probleem toe te kunnen lichten. Helaas krijg je continu een mail terug van een computer in plaats van een mens zodat steeds niet begrepen wordt en ik loze antwoorden krijg. Ik heb gevraagd of er iemand aanwezig is die telefonisch contact met mij kan leggen zodat ik kan uitleggen wat er aan de hand is maar helaas Dit gebeurt niet Ik denk dat ik mijn 47 kwijt en geen documenten. 😡.
Dit bedrijf is duidelijk in gebreken en weigert fatsoenlijk contact met iemand op te nemen. Groet van een inmiddels machteloze dame.

Antwoord van Studocu
Zonder toestemming worden er kosten in rekening gebracht.
Bedriegers! Ik gebruik mijn studocu al2j niet meer. Ik zie dat het geld van mijn rekening nog afgaat. Morgen 08.02.2024 gaat geld weer af. Ik zeg het vandaag op, op 07.02.2024 op tijd dus. Ik krijg nu melding dat mijn abonnement stopt op 24.05.2025!!!! Let goed op als je een abonnement sluit. Ze willen alleen geld. Het is niet maand per maand opzeggen maar 1jaar en nog een paar maand. Dus je zit helemaal vast? Bende bedriegers! Ik hoopte af ze dit lezen en in orde brengen voor mij zsm!!! En moesten jullie mijn naam niet terug vinden ik ben Lollita Yaramis

Antwoord van Studocu
Ik bekeek deze website voor een onderwerp betreffende rechten. Deze website is in overtreding wat betreft cookie keuzes, er is geen opt-out voor cookies dus deze website is in overtreding van GDPR. Wegwezen met deze website, of aanpassen aan de wetgeving.
Hele goede klantenservice. Uitstekend geholpen, en dachten mee over mijn probleem. En konden het oplossen
Opeens zomaar 41,88 euro van mijn rekening???
Gebruik het ook nog maar 2 maand

Antwoord van Studocu
Zo maar opeens €40 afgeschreven van mijn rekening. Zonder dat ik hier een mail over heb gekregen of een andere notificatie. Echt een shit bedrijf.

Antwoord van Studocu
Goede service die me enorm helpt met me studies!
GELDVERSLINDERS!!!
StudeerSnel heeft een half jaar geleden aan mij laten weten dat ze NIET met byMetis samenwerken. Letterlijk zei StudeerSnel dat je GRATIS je abonnement kunt opzeggen via hun eigen website, dus de website van StudeerSnel of het kan ook altijd per post of email. Er worden geen kosten berekend. Wie is niet in staat om een abonnement op te zeggen? Het is in twee minuten gefixt, dan neem je toch niemand in dienst die 30,00 Euro van je steelt?
Mijn werk is om onderzoek te doen naar dubieuze 'bedrijven'.
20-2-2021 heb ik mijn premium abonnement opgezegd. Dit staat ook op mijn account onder het kopje ‘abonnement’ duidelijk aangegeven. Kom ik er net achter dat ze vanaf toen al die tijd (2 jaar lang) nog maandelijks geld hebben afgeschreven, terwijl ze het premium account wel hebben gedeactiveerd! Ze laten je gewoon doorbetalen nadat je je abonnement hebben geëindigd. Echt schandalig…