Studocu Reviews 10.838

TrustScore 4 uit 5

4,2

echt heel handig maar moet weer zo commercieel zijn, best prijzig voor niet professioneel materiaal . en dan zie ik hier ook nog een scala aan overduidelijk fake reviews. alle 5 sterren komen niet uit... Toon meer

Mijn abonnement was per ongeluk verlengd zonder dat ik het doorhad. Had het eigenlijk al opgegeven, want natuurlijk mijn eigen fout, maar toch voor de zekerheid contact opgenomen met de klantenservi... Toon meer

Veel samenvattingen die de tijd die je spendeert aan het lezen van een lesboek en een samenvatting maken enorm verkort. Het helpt echt om mijn studie te versnellen. Daarbij hebben de stukken vaak meer... Toon meer

Geweldige site. Veel artikelen zijn nuttig. Wel is premium gewenst, want anders zie je niet alles. Ik raad dat aan, kosten vallen mee op jaarbasis. Scheelt veel tijd om zelf samenvattingen te maken. Z... Toon meer

1. Onderwijsinstelling

On Studocu you find all the study guides, summaries, practice materials and lecture notes you need to pass your exams with better grades.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

11K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Sluwe geldwolven!

ik heb op 1 juli een gratis premium account aangemaakt voor een samenvatting. Ik dacht deze te hebben opgezegd maar zag net bij mijn geplande incasso’s, dat deze er morgen af zou moeten gaan, terwijl ik nooit meer iets van jullie heb gehoord. Super sluw. Ik heb gelijk het abonnement opgezegd, maar er staat dat ik tot 2025 premium heb en dus nog moet betalen. Ik wil dit niet!!! Ik ga het verder niet meer gebruiken en wil dat mijn premium account direct weggaat, niet pas in 2025!! Jullie schrijven ineens 36 euro af, ben het daar niet mee eens. Verder zijn jullie erg slecht te bereiken; ik heb gemaild, gebeld, op de site berichtjes gestuurd en geen reactie. Ronduit schandalig! Verder heb ik de samenvatting wel goed kunnen gebruiken dus daarom geen 1 ster, qua service hadden jullie die zeker wel verdiend. Ik werk niet en kan dit geld helemaal niet veroorloven. Jullie willen mensen gewoon in de geldproblemen helpen!

Hoop dat hier wat mee gedaan wordt!

Update: (2 augustus 2024) ze hebben supersnel geholpen! Het is gelijk geregeld en heb geen probleem meer, dankjewel!

1 augustus 2024

Hello Delinyah,

Thank updating your review and we apologize again for responding to you in English.

We are glad to see that the issue is resolved and that you are happy with the speed of our response!

If there is anything we can do to make your Studocu experience better, please let us know. We are always happy to hear your opinion and suggestions!

Kindest regards,
Iokasti

Misleidend over betaling

Erg onduidelijk hoe je je abonnement moet opzeggen.

De website is zo opgezet dat het net lijkt alsof je abonnement automatisch wordt stopgezet na de gratis proefperiode. Dat is niet zo.

27 juni 2024

Hi Pi,
Het spijt ons zeer dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed.

Help ons alsjeblieft om te verbeteren door meer informatie te geven over je ervaring. Zou je ons een e-mail willen sturen op support@studocu.com?

We zouden graag contact met je opnemen om het uitgebreider te bespreken.

Fijne dag,
Martina

Goed

Goed, maar jammer dat je soms zelf iets moet posten om iets anders te kunnen zien.

3 juni 2024

Deze organisatie is niet persoonlijk te bereiken

Ik probeer contact te leggen met deze organisatie, maar kom alleen een vaag nummer tegen in Tanzania.
Ik wil namelijk een overlijden melden en een automatische incasso stopzetten Ik kan alleen via het profiel van overledene stopzetten, maar dat wordt lastig als je geen inloggegevens hebt.

15 mei 2024

Hoi,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je moeite hebt om contact met onze organisatie op te nemen. We willen je verzekeren dat we je zo goed mogelijk willen helpen, zelfs als het moeilijk lijkt zonder inloggegevens.

Je kunt ons een e-mail sturen naar support@studocu.com, en we zullen ons best doen om je te helpen met het stopzetten van de automatische incasso.

We staan klaar om te helpen waar we kunnen. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Studocu Team

Medestudenten helpen en zelf geholpen worden met opstarten van een opdracht

Fijn dat je andere studenten kunt helpen met bepaalde opdrachten. Maar ook fijn om hier vele opdrachten te vinden die je kunnen helpen met het (op)starten van bepaalde opdrachten.

15 mei 2024

Hoi Ellen,

Bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat je andere studenten kunt helpen met bepaalde opdrachten. Het is ook fijn om hier veel opdrachten te vinden die je kunnen helpen om zelf aan de slag te gaan. Als je nog meer hulp nodig hebt of suggesties hebt, laat het ons gerust weten! We staan voor je klaar.

Oplichters

Ik heb mijn abonnement stop gezet op 01-06-2022. Er wordt nog steeds jaarlijks geld van mijn rekening afgehaald terwijl ik helemaal geen lid meer ben. Contact opnemen met studeersnel gaat erg moeizaam.

14 mei 2024

Hallo William,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

We begrijpen dat je onverwachte kosten hebt ontvangen en we willen dit graag verder onderzoeken.

Om dit verder te onderzoeken hebben we het e-mailadres nodig dat aan je studocu-account is gekoppeld:

• Alle andere e-mailadressen waarmee je een Studocu-account hebt aangemaakt

• De transactie-ID of de invoice ID

• Een schermafbeelding waarop de kosten duidelijk zichtbaar zijn (vergeet niet om vertrouwelijke informatie te verbergen)

• De betaalmethode die is gebruikt (PayPal, Visa, MasterCard, Apple ID, enz.)

• De laatste 4 cijfers van de kaart die is gebruikt (indien van toepassing)

Zodra we deze informatie hebben, zullen we beter in staat zijn om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor het contact met Studocu. We kijken ernaar uit om van je te horen en deze situatie op te lossen.

Alex

handig voor schoolopdrachten

11 mei 2024

Hoi Cas,

Fijn om te horen dat Studocu handig is voor je schoolopdrachten! Als je ergens specifiek hulp bij nodig hebt of suggesties hebt voor verbeteringen, laat het ons dan weten. We staan klaar om je ervaring nog beter te maken. Bedankt!

RATTENBEDRIJF

RATTENBEDRIJF
Het product zelf is opzich niet het probleem, al doen ze zelf uiteraard helemaal niks maar laten ze studenten de samenvattingen schrijven. Het probleem is dat ze als bloedzuigers arme studenten 'premium' aansmeren zonder bevestigingsmails en dat opzeggen super onduidelijk is.
Als je je abonneert op 'Premium' sturen ze helemaal geen mailtje dat je geabonneerd bent op premium. Je krijgt ook geen mailtje bij de opzegging. Ik had dus geen idee dat ik premium had, en nu ook geen bewijs dat ik het heb opgezegd. Ik had het naar mijn weten al 2x opgezegd, maar daar heb ik geen bewijs van omdat ze geen bevestigingsmailtje sturen. Ik heb me net weer opgezegd en nu ik naar mijn account ga, staat er: "Jij bent Premium sinds 9 mei 2024", in plaats van: "Je hebt je premium account opgezegd tenzij je je weer abonneerd. Je hebt tot deze X datum toegang". Heel irritant en verwarrend! Ze schrijven het ook listig af via ADYEN zodat je bij de beschrijving moet zoeken om te zien dat het van studeersnel.nl is.

11 mei 2024

Hallo!

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat er verwarring is ontstaan met betrekking tot het Premium-abonnement. We streven ernaar om alle relevante informatie overzichtelijk beschikbaar te stellen in je account. Dit helpt hopelijk om de status van je abonnement op elk moment duidelijk te maken.

Wat betreft de betalingen via ADYEN, dit platform wordt inderdaad gebruikt om alle transacties veilig en efficiënt te verwerken.

Mocht je nog verdere vragen hebben of de situatie uitgebreider willen bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@studocu.com. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen.

Bedankt voor je geduld en begrip!

Studocu Team

mijn ervaring krijgt een bust in de…

mijn ervaring krijgt een bust in de inzicht en leerstof van een onderwerp. Het is zeker een aanbeveling tot diegene die zich verder wil ontwikkelen.

29 april 2024

Hoi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw positieve ervaring met ons platform te delen. Het is geweldig om te horen dat je dieper inzicht en leerstof hebt kunnen verkrijgen over het onderwerp. Jouw aanbeveling aan anderen die zich verder willen ontwikkelen, waarderen we enorm.

Als er iets specifieks is dat je goed vond of denkt dat we kunnen verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om jouw leerervaring zo effectief mogelijk te maken.

fijn naslagwerk

Veel informatie te vinden en makkelijk in gebruik

18 april 2024

Hoi,

Hartelijk dank voor je positieve woorden over onze service. We zijn blij om te horen dat je het gebruiksgemak waardeert.

Je feedback is zeer belangrijk voor ons en inspireert ons team om continu te werken aan verbeteringen en innovaties. Mocht je verdere suggesties of vragen hebben, dan staan we altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je steun!

Geld terug graag

Er is twee keer onterecht een geldbedrag van zo'n 41,88 afgeschreven, in totaal 83 euro (dit komt niet eens overeen met het bedrag van andere die ook zomaar premium hadden.. heel apart dat iedereen een verschillend bedrag heeft). Ik had een zogenaamd 'premium account' stond in de omschrijving. Ik heb deze site al sinds 2021 niet meer geopend. Ik heb nooit een mail van jullie ontvangen. Ik moest 4 documenten uploaden op de site om toegang te krijgen tot andere documenten.. Hoe noemen jullie dit een proef abbo? En als jullie zeggen de proefabbo wordt na een bepaalde tijd premium. Dat is een LEUGEN. Ik heb niet eens premium als ik op dat account kijk. Hierna meteen verwijderen mijn account.

Ik heb nooit een premium account op deze site gehad, als ik naar mijn account ga staat er zelfs 'start 30 dagen premium als proef'. Dat klopt dus helemaal niet hé?

Verder heb ik nooit mijn account bevestigd op StudeerSnel dus hoe kunnen jullie dan aannemen dat ik gebruiker ben op StudeerSnel. Als jullie naar mijn activiteit gaan kijken zal je wss zien dat ik deze site 1x heb bezocht en al zo'n 3 jaar niet actief ben sindsdien. Daarnaast zeggen ze dat je heel makkelijk ergens een zogenaamde optie heb staan om je abonnement af te zeggen? Hoe moet ik een abonnement afzeggen die ik niet eens bij jullie heb... Die optie bestaat natuurlijk niet hé.

Ik hoop mijn geld terug te zien op mijn rekening. De bank is al op de hoogte.

17 april 2024

Hoi Kim,

We vinden het echt vervelend om te horen over je ervaring en begrijpen je frustratie over de onverwachte kosten.

We konden geen premium abonnement vinden onder je account dat overeenkomt met de problemen die je hebt aangegeven. We willen dit verder onderzoeken om te begrijpen wat er mis kan zijn gegaan.

Stuur ons een e-mail op support@studocu.com met je accountgegevens en eventuele extra informatie die je kunt verstrekken. We zullen je vraag met prioriteit behandelen en werken aan een snelle oplossing van deze kwestie.

We zijn vastbesloten om dit recht te zetten voor jou en kijken ernaar uit je zorgen snel op te lossen.

Perfect

Makkelijk te gebruiken en handig om elkaar zo te helpen.

9 april 2024

Hoi,

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn zo blij om te horen dat je van je abonnement geniet. Laat het ons weten als we je verder kunnen helpen!

Informatieve teksten

Informatieve teksten die behulpzaam zijn bij moeilijke onderwerpen.

27 maart 2024

Hi Danielle,

Please accept our apologies for replying back to you in English.

Thank you so much for taking the time to leave us a 5-star review.

Kind Regards,
Paola

Superfijn

Superfijn dat het niet echt commercieel is!

27 maart 2024

Hi Merel,

Please accept our apologies for replying back to you in English.

Thank you so much for taking the time to leave us a 5 star rating - it's much appreciated!

Kind Regards,
Paola
Studocu Team

Goede website, goede klantenservice!

Ten eerste: wat een onwijs handige website! Daarnaast wil ik nog vermelden dat, na een foutje van mijn kant, het probleem snel werd opgelost via de klantenservice.

Top service 👍

18 maart 2024